Andělská poselství na pátek: Štíři by se měli držet svých zásad, Býci se mohou těšit na zlepšení finanční situace

Andělská poselství na pátek: Štíři by se měli držet svých zásad, Býci se mohou těšit na zlepšení finanční situace
Poslední pracovní den je ve znamení úspěchů a finančních zisků. Pro mnohá znamení to bude nejlepší den z celého týdne.

Poslední pracovní den tohoto týdne bude pro většinu znamení velmi příznivý. Mnoha znamením se bude dařit v práci, čehož si všimnou i nadřízení a náležitě to ocení. Hned několik znamení má šanci na výjimečné finanční zisky. Většina znamení tak bude uléhat s pocitem krásně prožitého a úspěšného dne.

Beran (21. března - 19. dubna)

Pátek je dnem, který můžete využít k naplnění svých ambicí. Vaše sebevědomí bude právem na výši a budete schopni plnit i velmi obtížné cíle s úžasnou lehkostí. Své úkoly plníte systematicky a s velkou pozorností. Máte také dobré šance na povýšení.

Býk (20. dubna - 20. května)

V práci se vám bude více než dařit. Podaří se vám vyřešit vleklý problém. Pravděpodobně vás čeká i pracovní cesta a na obzoru jsou také nečekané finanční zisky. Pokud si večer zpříjemníte poslechem dobré hudby, bude váš den naprosto dokonalý.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Možná vám tento den nepřijde moc povzbudivý. V práci budete pod značným tlakem a v hlavě vám bude rezonovat nedořešený spor s partnerem. Existuje však šance na nečekané finanční zisky. Vyvarujte se jakýchkoli zásadních rozhodnutí.

Budete pod značným tlakem
Budete pod značným tlakem | Zdroj: Ekaterina Gladskikh/ Shutterstock

Rak (22. června - 22. července) 

Atmosféra v práci se nemusí ukázat jako srdečná a to ve vás vyvolá určité obavy. Mohou také nastat určité situace, kdy možná budete muset slevit ze svých nároků a pohodlí. Bude moudré odložit zásadní rozhodnutí na jiný den.

Lev (23. července - 22. srpna)

Při plnění svých povinností budete moci uplatnit svůj talent. Vaše práce získá patřičné uznání od nadřízených. Na obzoru jsou také nemalé finanční zisky. Vztah s partnerem upevníte při plánování společného prodlouženého víkendu.

Panna (23. srpna - 22. září)

Na pracovní frontě pravděpodobně převládne stres. To může být způsobeno nechtěnými obavami o vaši budoucnost. Buďte v klidu a dělejte svou práci s nadšením. V průběhu dne nastanou také těžké situace a vy musíte hlavně zachovat klid. Všechna zásadní rozhodnutí odložte na jiný den.

Váhy (23. září - 22. října)

Pátek je dnem, kdy nic nepůjde podle plánu. Pokud můžete, vezměte si den volna a nic neřešte. Vyhněte se zásadním rozhodnutím, nezvolili byste dobře.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Tento den vyžaduje, abyste ve všech svých jednáních jednali čestně a poctivě. Vyhněte se ztrátě rovnováhy a pevně se držte svých zásad, protože situace by vás mohly donutit jednat jinak. 

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Přes den bude možný nadměrný pracovní tlak. Možná budete muset převzít další neodkladné povinnosti.Bohužel ani doma nenajdete klidu, pokud nebudete opatrní, čeká vás večer hádka s partnerem.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Tento den přinese několik dobrých a milých okamžiků. Růstu dosáhnete vlastním úsilím, což vám zvedne sebevědomí. Vaše dlouhodobé odhodlání dosáhnout úspěchu se vám konečně vyplatí.

Konečně dosáhnete úspěchu
Konečně dosáhnete úspěchu | Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Pátek nebude zrovna povzbudivý. Obavy o váš budoucí vývoj budou v současnosti příčinou neodbytných starostí. Je také vhodné zapracovat na vašem partnerském vztahu. Zbavte se nejistých pocitů, které ovlivňují harmonii ve vašem vztahu. Je to skutečně nezbytné pro jeho rozvoj.

Ryby (19. února - 20. března)

Pátek by mohl přinést určité situace, které ve vás vyvolají nespokojenost. Bude vhodné vyhnout se přehnanému přemýšlení a zaujmout vyvážený přístup. Andělé také varují před zdravotními obtížemi. Pravděpodobně vás budou trápit zažívací potíže.

Zdroje článku: