Andělský horoskop na víkend: Berany čeká klidný odpočinkový den, Panny romantika

Andělský horoskop na víkend: Berany čeká klidný odpočinkový den, Panny romantika
Víkend se pro většinu znamení ponese v duchu relaxace a nabírání sil. Někteří sice budou muset řešit jisté trable, ale s pomocí andělů je zdárně vyřeší.

Po období tropů přišlo konečně ochlazení, které přímo vybízí k výletům, túrám a houbaření. Všechna znamení mají za sebou několik náročných dnů, a musela řešit mnoho nečekaných problémů a komplikací. Není se tedy čemu divit, že všem znamením beze zbytku doporučují andělé o víkendu hlavně klid a pohodu.

Beran (21. března - 19. dubna)

V sobotu vás čeká klidný odpočinkový den, který můžete strávit v posteli nebo dočtením již dlouho rozečtené knihy. Den přeje domácím zájmům, stravte ho v klidu sami nebo s rodinou. V neděli byste měli být naopak akční. Hodina práce navíc přinese více peněz a váš koníček vám začne přinášet zik.

Býk (20. dubna - 20. května)

Čeká vás krásný víkend strávený v přítomnosti partnera. V neděli vás čeká ještě jedno překvapení. Do vašeho života se vrátí někdo z dřívějška a dojde k obnovení náklonnosti nebo k uzdravení v záležitostech z minulosti. 

Blíženci (21. května - 21. června) 

Potřeby vašich dětí mohou být o víkendu nákladnější, než jste předpokládali. Také můžete být příliš emocionální. V neděli proto budete potřebovat strávit nějaký čas o samotě. 

Budete potřebovat chvilku pro sebe
Budete potřebovat chvilku pro sebe | Zdroj: Maridav / Shutterstock

Rak (22. června - 22. července) 

Pokud si chcete vztah udržet, ustupte. Nejlepší způsob jak strávit víkend je cestováním, Vyjeďte si někam na společný víkend jen ve dvou. Z otravných a nepříjemných příbuzných si nic nedělejte, stejně na ně teď nemáte mozkovou kapacitu.

Lev (23. července - 22. srpna)

Nepřehlížejte emocionální problémy, které by mohly být příčinou vašich problémů. Nejlepší by bylo strávit víkend o samotě rozjímáním nad tím, co vaše těžkosti způsobuje a jak z toho ven. Jen tak se můžete posunout kupředu a vystoupit ze začarovaného kruhu.

Panna (23. srpna - 22. září)

Tento víkend je jako stvořený pro volný čas a romantiku. Spolupracovník nebo přítel by se mohl stát milencem a romantika by tudíž mohla rozkvést ve velkém stylu. Procházíte obdobím změn, ale vypadá to, že o víkendu se posunou k lepšímu. 

Váhy (23. září - 22. října)

Řiďte se dnes svými instinkty. Pokud máte pochybnosti, vyžadujte odpovědi, ale vyhněte se konfrontacím. Příležitosti k novým romantickým setkáním se vám otevřou prostřednictvím společenských akcí, kterých se můžete tento víkend zúčastnit.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Převládne pocit vlastní jedinečnosti a vnitřního klidu, což vám pomůže překonat hněv a zklamání. V neděli byste se měli uklidnit a načerpat síly ve wellness nebo v lese.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Nebuďte ve svých názorech příliš dogmatičtí. Uzavřete-li svou mysl, nevyhnutelně vyloučíte některé lidi, kteří by mohli obohatit váš život způsobem, kterému zatím nerozumíte. Ve svém životě potřebujete rovnováhu. A tento víkend je ideálním na to, ji začít konečně hledat.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Do popředí zájmu se dostanou domácí a rodinné záležitosti - rekonstrukce, zahradničení nebo prostě jen úpravy domova. Peněžní tok se zdá být dostatečný, takže pokud chcete utrácet - proč ne?

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Zlepší se vám energie a nebudete mít pocit, že plavete proti proudu. Díky radám zralého člověka se budete cítit klidnější, pokud jde o nedávné dramatické události, které se ve vašem životě odehrály.

Budete mít lepší energie
Budete mít lepší energie | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Ryby (19. února - 20. března)

Nevylévejte si frustraci na těch, které máte rádi. Oni za vaše pracovní přetížení přece nemohou. Místo toho se zkuste tento víkend naopak zrelaxovat, ideálně právě ve společnosti rodiny a přátel

Zdroje článku: