Andělská poselství na neděli: Blíženci, neničte cizí vztahy, Raci, nebojte se nastavit hranice

Andělská poselství na neděli: Blíženci, neničte cizí vztahy, Raci, nebojte se nastavit hranice
Všichni máme co pilovat. Někdo je netrpělivý, další nevděčný. To jsou nežádoucí vlastnosti, které si i přesto, že nás štvou, udržujeme ve svých vzorcích chování. Přitom stačí tak málo, uchovat si pozitivní myšlení, abychom se jich mohli zbavit nadobro. Andělé dělají vše pro to, aby se nám to povedlo.

Každý den můžeme udělat něco malého. Něco, co trochu změní naši osobnost k lepšímu. Postupně můžeme pracovat na velkém zlepšení. Andělé nám v tom pomáhají. Přečtěte si jejich poselství na neděli. Můžete v něm najít inspiraci, nevíte-li, jak začít.

Beran (21. března – 19. dubna)

Skromnost je dobrá vlastnost, vy ji však dnes nepotřebujete. Nestyďte se za své zkušenosti, neříkejte o sobě, že nic neumíte, když toho umíte více než dost. Přílišná skromnost má negativní dopad na vaše mentální zdraví. Buďte hrdí na to, kdo jste a co umíte.

Andělská rada: Lidé vás budou mít rádi i v případě, když ukážete, že toho umíte více než si mysleli. Není žádná ostuda ukázat své schopnosti. Naopak můžete zjistit, že také oni toho umějí celkem dost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Některé informace, které před vámi zůstávají skryty, byste měli znát, naopak jiné by vám měly zůstat navždy zapovězeny. Někdy je lepší vědět toho méně než být velmi zklamaní. Neztrácejte čas vyzvídáním, místo toho se zaměřte na svou přátelskou zónu. Lidé spadající do ní by s vámi rádi trávili volný čas.

Andělská rada: Vaše nápady jsou skvělé, ale vy je pohřbíváte ve své mysli, protože se zaměřujete na něco nedůležitého. Jděte si za svými sny místo toho, abyste zjišťovali, co si o vás myslejí ostatní lidé.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemontujte se do vztahů, do kterých vám nic není. Možná vám nesmírně vadí, že člověk, který je vašemu srdci nejblíže, započal nový přátelský vztah a na vás nyní nemá mnoho času. Nežárlete, místo toho počkejte. Až ho prvotní euforie z nového vztahu omrzí, opět se vám začne věnovat.

Andělská rada: Zkuste se mezitím nějak zabavit a nepřemýšlejte nad tím, zda vás má dotyčný ještě rád. Samozřejmě že má. Pozvěte pár jiných přátel na společnou zábavu a dejte věcem volný průběh.

Rak (22. června – 22. července)

Vyjasněte si s jinými lidmi podmínky vašeho vztahu, ať už přátelského, rodinného či partnerského. Nemusíte skákat tak, jak oni pískají, pokud se přestáváte cítit komfortně a myslíte si, že vás všichni využívají. Určitě chcete pouze respekt z jejich strany, nechcete se trápit do konce života.

Andělská rada: S každým člověkem si promluvte pouze mezi čtyřma očima. Nedovolte, aby v místnosti přebýval nějaký svědek vašeho rozhovoru. Tím zajistíte, že ten druhý bude upřímnější.

Pokud si potřebujete s někým promluvit, udělejte to pouze mezi čtyřma očima
Pokud si potřebujete s někým promluvit, udělejte to pouze mezi čtyřma očima | Zdroj: guys_who_shoot / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Dejte všechno do činnosti, kterou se chystáte udělat. Dnes nejlépe všechno zvládnete sami. Ačkoli přátelé by vám velice rádi pomohli, mohli by zkazit váš dosavadní pokrok a vrátit vás na začátek. Omluvte se jim s tím, že až pro ně budete mít něco lepšího, ozvete se jim.

Andělská rada: O svých cílech stále můžete se svými přáteli mluvit. Jejich rady mohou být velmi užitečné. Napište si podrobný seznam úkolů, které dnes chcete stihnout, a s chutí do toho!

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud vám něco není jasné, ptejte se. Lidé vám rádi odpoví, pokud jim nebude proti srsti, abyste znali odpověď. Pokud vás něco zajímá, také se ptejte, ale zároveň respektuje soukromí jiných lidí. Nevíte-li, jakým směrem vést konverzaci, řekněte svůj nejoblíbenější vtip.

Andělská rada: Na své zájmy nikdy nejste sami. Ačkoli vaše okolí se nemusí zajímat o to samé jako vy, někde dál žije podobný fanatik jako vy, s nímž byste si hodně rozuměli.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše rodina vás může kdykoli překvapit. Jednotlivé členy znáte velmi dobře, ale někteří z nich stále ukrývají svá největší tajemství, která se týkají úspěchu. Možná se obávají, že byste mohli závidět. Zajděte za nimi a dokažte jim, že se nemusí bát, protože sdílíte všechnu radost, kterou pociťují.

Andělská rada: Kdy jste naposledy uspořádali rodinnou sešlost u sebe doma? Všichni netrpělivě čekají na další novinky, které jim sdělíte. Zařiďte jim nezapomenutelný den plný zábavy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nevíte-li to, co vědět potřebujete, abyste se správně rozhodli, nezoufejte. Tato informace se k vám může dostat na poslední chvíli, ale dostatečně brzy na to, abyste se mohli rozmyslet, jak budete postupovat dál. Ptejte se lidí na důležité věci, ne na ty nepodstatné.

Andělská rada: Udržujte svůj život pod kontrolou, nedovolte, aby vám povinnosti přerostly přes hlavu. Neslibujte nic nad rámec svých možností, abyste stresu zamezili v přístupu do vaší mysli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Mluvte jen tehdy, když si myslíte, že něco můžete ostatním předat. Je to, co se chystáte říci, opravdu tak důležité, jak jste si mysleli? Pokud ano, pomozte někomu svou informací. Jen si dejte pozor, abyste nešířili drby, které se nezakládají na pravdě.

Andělská rada: Nechte mluvit ostatní lidi a neskákejte jim do řeči. Jedině tak se dozvíte něco, co vám může v životě pomoci. Při rozhovorech s lidmi využívejte své životní zkušenosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte se toho ještě tolik co učit. Zkuste zahájit cestu za sebepoznáním. Není na škodu vědět, jak funguje vaše vlastní mysl. Už vás tolik nepřekvapí vaše reakce. Naučte se, proč máte takové nutkání mluvit napřed o sobě a teprve když zbyde čas, tak teprve o ostatních.

Andělská rada: Máte všechno, co v životě potřebujete, a přesto máte pocit prázdnoty. Můžete kultivovat svou vděčnost nebo najít to, co vám chybí, a dopřát si to.

Zvídavý Merkur synchronizovaný s Plutem ve vašem znamení může podnítit pátrání po sebepoznání v hodině dvanácté. Rozluštění osobní záhady může obnovit ztracenou sílu. Není však čas ztrácet čas. Pokud se chystáte ponořit hluboko do své psychiky, budete to muset udělat hned. Později se Merkur přesune do vašeho znamení, kde zůstane až do 5. února. V následujících týdnech si budete rádi povídat o sobě. Lidé ocení, že mají možnost vás lépe poznat. Když jste takto upovídaní, vaše publikum se jen stěží dostane ke slovu. Buďte stejně nadšení z naslouchání příběhům druhých jako z vyprávění těch svých a budete vzrušujícím konverzátorem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Důkladně si hlídejte svá tajemství, někdo je z vás může vypáčit ještě dřív, než se nadějete. Váš způsob komunikace je občas neopatrný. Začnete-li si myslet, že konverzace je pro vás již neúnosná a dotyčný člověk z vás chce pouze tahat informace, nebojte se ozvat.

Andělská rada: Nemusíte odpovídat na otázky, na které neznáte odpověď nebo na které je vám nepříjemné odpovídat. Říkejte jen to, co vám nevadí a neublíží vaší pověsti.

Ryby (19. února – 20. března)

Některé příležitosti na vás budou čekat poměrně dlouho, jiné zmizí téměř okamžitě. Zejména co se týče přátelského vztahu s někým, s kým jste se vždy chtěli kamarádit, nyní byste měli zbystřit a chopit se příležitosti v okamžiku, kdy se naskytne. Pokud zaváháte, druhou šanci již nedostanete.

Andělská rada: Je dobré získávat nové přátele, kteří jsou o poznání starší než vy. Mohou vám nabídnout to, co vaši vrstevníci nikoli – bohaté zkušenosti, které vás budou provázet životem.

Zdroj článku:
  • Autorský text