5 nenasytných znamení, která milují jídlo nejvíce z celého zvěrokruhu. Jestlipak mezi ně také patříte

5 nenasytných znamení, která milují jídlo nejvíce z celého zvěrokruhu. Jestlipak mezi ně také patříte
Všichni máme své oblíbené jídlo, po kterém se můžeme doslova utlouct. Poté tu jsou ale lidé, kteří nedokážou odolat vůbec ničemu. Patříte mezi tyto velké milovníky jídla i vy? V tom vám může poradit i vaše znamení!

Býk

Býci na jídlo v životě kladou velký důraz. Každé sousto si s chutí vychutnávají, rádi zkouší nové chutě i vytváří vlastní recepty. Umí o jídle mluvit i celé hodiny a důkladně vás za dobře připravený pokrm pochválí. S radostí okomentují vzhled, chuť i vůni jídla a jejich nadšení vám dokáže udělat velkou radost. Milují zkoušení nových restaurací i trendů. Jsou to zkrátka velcí požitkáři, kteří se nebojí si jejich milovaná jídla dopřát. O kila navíc se zpravidla vůbec nestarají a raději si užívají.

Zdroj: Autor: Peach ShutterStock / Shutterstock

Váhy

Váhy milují jídlo stejně jako Býci. Rády zkouší i kvalitní a gurmánská jídla. Na nějaké rozvrhy a diety rozhodně nehledí. Prostě si vychutnají, co chtějí a kdy to chtějí. Dokáží tedy být velmi impulzivní a nerozhodní co se týče pravidelnosti jejich chodů. Občas prostě vynechají snídani a vynahradí si to u večeře, nebo si klidně dají dvě snídaně a doplní to velkým obědem. Často jsou také velkými fanoušky půlnočních svačinek. Řídí se prostě jen svou chutí a náladou, i když to občas nemusí být úplně šťastné rozhodnutí. Přibývající váhu však neberou moc dobře, a tak je pro ně lepší se občas trochu omezit.

Řídí se prostě jen svou chutí a náladou, i když to občas nemusí být úplně šťastné rozhodnutí.

Ryby

Ryby mají rády fast foody a nezdravá jídla, ale jsou otevřeny i novým chutím. Nebojí se experimentovat a ochotně sní téměř všechno. Kvůli jejich citlivé povaze, však upřednostňují jídla, která je uklidňují a díky kterým se cítí lépe. Když si v životě prochází těžším obdobím, nebo se zrovna cítí špatně, často se obrací právě na jídlo. To do sebe poté dokáží nacpat i kila zmrzliny a tučných jídel, jen aby se dokázaly uklidnit. Kvůli jejich emotivní nestabilitě to většinou nekončí dobře a Ryby si prochází problémy s váhou. Je pro ně důležité, co si o nich ostatní myslí, a tak se snaží i přes jejich přejídání, udržovat v kondici.

Lev

Lvi milují jídlo, ale úplně jiným způsobem než Ryby. Vychutnávají si totiž kvalitní a gurmánská jídla, za které jim nevadí si připlatit. Rozhodně byste je nepotkali v levném fast foodu na ulici, ale spíše v luxusní restauraci. Jídlo berou jako zážitek a kvůli jejich pýše uznávají jen gurmánské speciality. Raději jedí v restauraci než doma. Tam si užívají příjemné prostředí, ochotný personál, dobrou společnost, kvalitní víno a chutné menu. Váha pro ně nehraje velkou roli a se svým tělem dokáží být spokojení za všech okolností.

Beran

Berani milují dobrodružství, a to platí i pro jídlo. Berou ho jako velký zážitek a nebrání se experimentování a novým kulinářským dobrodružstvím. Lákají je i exotická a neobvyklá jídla, prostě protože je to něco nového, na co budou ještě dlouho pamatovat. Nedokáží jíst pořád to samé dokola a změny jsou pro ně důležité. Mají velký apetit a žádnou nabídku, týkající se jídla, nikdy neodmítnou. Díky jejich životní energii se však přebytečných kil nemusí bát. I kdyby totiž nějaká nabrali, rychle se jich zase zbaví.