Andělská poselství na čtvrtek: Raci, nemusíte trávit čas s rodinou proti své vůli, Střelci, nelžete o své minulosti

Andělská poselství na čtvrtek: Raci, nemusíte trávit čas s rodinou proti své vůli, Střelci, nelžete o své minulosti
V určité chvíli dospějeme k závěru, že se nám nelíbí způsob, jakým se chováme k ostatním. Víme, že takto se prezentujeme velmi negativně. Víme, že lidé mají raději klidné lidi. Zároveň si však všímáme, že spousta těchto lidí je pouze využívána. Jak najít zlatou střední cestu?

Odpověď je velmi jednoduchá. K ostatním bychom se měli chovat tak, jak bychom si to přáli my sami. Zároveň bychom měli umět rozpoznat, kdy jsme využíváni, a být k těmto zlým lidem velmi asertivní. Někdy pomůže zvýšit hlas. Andělé tvrdí, že v tomto případě se nemusíme strachovat o svou karmu. Jsme v právu a jednáme tak, jak je to nejlepší. Co dalšího by vám andělé rádi sdělili?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jsou chvíle, kdy se cítíte jako vlk samotář. Jakmile se znovu vydáte do společnosti, máte tendenci každému všechno říkat na potkání. Ne každá informace však je šířena dál k obrazu vašemu. Přemýšlejte, zda vaše slova nemohou být překroucena, aby vás pošpinila, než je vyslovíte.

Andělská rada: Přidejte se ke skupině, v níž všichni táhnou za jeden provaz. Chce to čas, než zjistíte pravý charakter některých lidí. Buďte trpěliví a postupujte opatrně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jdete-li za svými cíli, ne vždy hledíte na jiné lidi. Nebuďte tak tvrdohlaví, naopak se snažte pomáhat ostatním, přestože vás čas tlačí. Pomoc obvykle zabere pouze pár minut. Úsměv, který následně spatříte, nabudí vaši mysl a své úkoly začnete plnit s velkým předstihem.

Andělská rada: Co se týče vašich cílů, nemáte neomezené množství energie. Pamatujte na to, až budete plánovat, co příští týden podniknete. Nemusíte mít vše hned, hlavní je, že si svůj sen jednou splníte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte hodně vysoko nastavené hranice. Tím od sebe odpuzujete lidi, kteří by vám dokázali správně poradit či dokonce pomoci. Zkuste více naslouchat a buďte vřelejší k cizím lidem. Nemusíte dělat to, co nechcete, ale slušnost je alespoň si vyslechnout, zda daného člověka něco netrápí.

Andělská rada: Cítíte-li se na dně, potřebujete podporu. To samé cítí i ostatní lidé. Snažte se být první, kdo je vyslechne a pokusí se jim pomoci. Budou vám za to velmi vděční.

Rak (22. června – 22. července)

Nezachováte se špatně ke členům rodiny, když se jednou rozhodnete strávit čas s neznámou osobou, o níž se chystáte dozvědět více. Je v pořádku trávit čas s lidmi, s nimiž chcete být. Neproklínejte se, když se dnes nebudete cítit na rodinné setkání. Buďte ke svým blízkým upřímní a navrhněte jiný termín.

Andělská rada: Budete-li žít podle toho, co vaši rodinní příslušníci očekávají, nikdy nebudete plně šťastní. Máte svou vlastní hlavu, měli byste ji používat co nejsamostatněji.

Svého štěstí nedosáhnete tím, že se budete chtít zavděčit ostatním. Buďte sami sebou!
Svého štěstí nedosáhnete tím, že se budete chtít zavděčit ostatním. Buďte sami sebou! | Zdroj: pressmaster / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nejraději máte, když vše děláte sami, a nesnášíte, když vám do toho rodina mluví. Pokud vám však její jednotliví členové neustále dokola opakují jednu informaci, možná byste měli jejich radu vyzkoušet. Buď si usnadníte práci nebo se v ní budete topit stejně jako doposud.

Andělská rada: Existují věci, na které jste krátcí, zatím nemáte potřebné znalosti k jejich úspěšnému dokončení. Požádat o pomoc není ostuda a navíc se přiučíte něčemu, co vám v budoucnu hodně pomůže.

Panna (23. srpna – 22. září)

Můžete se cítit jako hnidopich, dnešní chování vám může neskutečně vadit. Na druhou stranu není nic jednoduššího, než přestat dělat věci, které vás na vás samotných extrémně štvou. Netrestejte se za to, že jste se opět zklamali a někoho urazili dobře míněnými slovy. To se může stát každému.

Andělská rada: Spíše odhalte, kdy se přestáváte ovládat, a snažte se těmto situacím za každou cenu vyhnout. Čím více se budete snažit, tím menší nutkání komentovat cizí chyby budete mít.

Váhy (23. září – 23. října)

Čím více budete svůj zápal pro nějakou aktivitu skrývat, tím více se bude drát na zemský povrch. Nestyďte se za své zájmy jen proto, že vaši přátelé s nimi nesouhlasí. Váš zájem je originální a poukazuje na vaši kreativitu a inteligenci. Nedovolte, aby vaše pravá osobnost byla zazděna.

Andělská rada: Zeptá-li se vás někdo, k čemu vám tento zájem v životě bude, nenechte se zastrašit. Máte své vlastní důvody a každému by mělo být jedno, co v soukromém životě děláte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Napadá vás spousta aktivit, jak trávit více času se svou rodinou. Tyto nápady jsou velmi originální, jen je škoda, že si myslíte, že nikoho nezaujmou. Navrhněte skvěle strávený den a odhoďte stud stranou. Navrhujte, co vás napadne, ať všichni poznají vaši zábavnou stránku.

Andělská rada: Je velmi smutné, že ani vaše vlastní rodina vás nezná takové, jací doopravdy jste. Dejte jim příležitost vás poznat. Nikdo vás neodsoudí, naopak si k sobě budete mnohem blíže.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přetvařování není hezké. A na rozdíl od vašeho vžitého názoru rozhodně není zapotřebí. Možná se stydíte za to, co jste v minulosti udělali. Pouze hlupák vás však bude soudit za to, co se stalo před několika lety. Pouze moudrý člověk věří v pozitivní změny, neboť je sám provádí každý den.

Andělská rada: Buďte sami sebou. Je to to nejlepší, co pro sebe můžete udělat. Cítit se utlačovaní a nerespektovaní jsou ty nejhorší pocity, které můžete zažít, tak si je zbytečně nevyvolávejte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Potřebujete-li neustále přemýšlet o penězích, najděte si přátele, kteří to cítí stejně. Nejste nikdo méněcenný, pokud vám vaši přátelé říkají, že peníze nejsou vše a neměli byste tolik dbát na váš finanční zůstatek. Prostě o financích nekomunikujete s těmi správnými lidmi.

Andělská rada: Někteří z vašich přátel se neustále snaží navázat kontakt s lidmi, kteří jsou pro ně naprosto zbyteční, a také jim neříkáte, aby tohoto chování nechali. Nelpěte tolik na názorech ostatních.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Spojte se s přírodou, abyste nalezli odpovědi na vaše otázky. Může to znít jako nesmysl, nicméně strávíte-li v přírodě určitý čas, budete plni pozitivní energie a to vám umožní najít odpovědi, které celou tu dobu ležely před vámi. Tajemství spočívá v dostatečném mentálním uvolnění.

Andělská rada: Ukažte dalším lidem, že mohou být šťastní jen tehdy, když otevřou svou mysl vhodným aktivitám. Procházkou v přírodě rozhodně není co zkazit, další možnost je poslouchat meditační hudbu.

Ryby (19. února – 20. března)

Ve svém životě se nevyhnutelně párkrát dostanete do bodu, kdy budete muset nechat odejít vše, na čem vám záleží. Jsou-li to přátelé, přestaňte s nimi být v kontaktu. Jsou-li praví, brzy se vám opět ozvou. Ti falešní o vás ztratí zájem, ale v konečném důsledku je to to nejlepší, co vás mohlo potkat.

Andělská rada: Obklopte se lidmi, kteří vás podporují a neodsuzují vás za žádný názor. Pokud se domníváte, že jste se v něčem rozhodli nesprávně, couvněte o krok zpět a zkuste to jinak.

Zdroj článku:
  • Autorský text