Andělská poselství na neděli: Štíři, sdílejte své pocity, Raci, hlídejte si svá slova na veřejnosti

Andělská poselství na neděli: Štíři, sdílejte své pocity, Raci, hlídejte si svá slova na veřejnosti
Nudíme-li se až příliš, je dobré najít si nový koníček. Zamilujeme-li se do něj, pocítíme velký příval štěstí a naše problémy nás dočasně opustí. S dobrou náladou pak spíše vymyslíme vhodné řešení. Andělé si myslejí, že je to dobrý způsob, jak se zbavit stresu.

Kdo se směje, ten se netrápí. A proto nám andělé radí, abychom se snažili najít humor v každé situaci. Nic není úplně dobré či úplně špatné. Vždy se dá vidět zlepšení i zhoršení kvality našeho života v závislosti na tom, jaký pohled na svět si zvolíme. Co dalšího vám andělé radí? Přečtěte si jejich poselství na poslední den v týdnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Čas od času není na škodu zavítat na nová místa. Jednak si více odpočinete a připravíte se na náročný pracovní týden, ale také se můžete podívat, jak se žije lidem bydlícím mimo vaše město. Vzdálenější přátelé jsou také více diskrétní, můžete jim říci to, co jiným ne.

Andělská rada: Ztratili-li jste nejlepšího přítele, vždy si můžete najít dalšího. Pochopitelně je lepší dát si načas, abyste zjistili, kdo se k vám hodí nejvíce, abyste nebyli zklamaní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jednáte-li o něčem velmi důležitém, dejte si pozor na skloněnou hlavu. Získáte mnohem větší respekt a lidé vám budou více naslouchat. Nenechte se zastrašit výhrůžkami, vždy se najde nějaký člověk, který potřebuje být důležitější než ostatní. Vy se mu však podřídit nemusíte.

Andělská rada: Vše, čeho budete chtít dnes dosáhnout, dopadne velmi slibně. Přesto moudře volte slova, která vyslovíte. Pamatujte, že všechno, co uděláte, bude mít odpovídající následek.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dělat unáhlená rozhodnutí z vás může udělat nespolehlivého člověka. Lidé mají raději, když vědí, do čeho jdou či jak se zachováte. Buďte trochu důslednější a plňte všechny své sliby, je-li to možné. Pokud to možné není, splňte alespoň část slibu, aby ostatní viděli vaši snahu.

Andělská rada: Ne příjemné, ale rozhodně vhodné, je strávit nějaký čas s nespolehlivou osobou. Uvidíte-li své činy v mnohem horší podobě, motivuje vás to, abyste všechno plnili včas.

Rak (22. června – 22. července)

Pociťovat negativní emoce je normální. Není třeba si myslet, že s vámi je něco v nepořádku, tyto pocity občas pociťuje každý. Je důležité neventilovat si smutek na ostatních, zejména na veřejnosti. Všechny nepotřebné výlevy si nechte pro sebe, nikomu nepomohou.

Andělská rada: Jste velmi potřební, nepochybujte o sobě. Na druhou stranu, pokud s někým půjdete ven, věnujte mu plnou pozornost, neohlížejte se po druhých.

Pokud jste smutní, neventilujte svůj smutek na ostatní, všechny své výlevy si nechte pro sebe
Pokud jste smutní, neventilujte svůj smutek na ostatní, všechny své výlevy si nechte pro sebe | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Určití lidé vás činí velmi šťastnými. Kolika z nich jste to již řekli z očí do očí? Je-li to méně než polovina, zřejmě byste měli napravit svou chybu. Není nic špatného říci lidem upřímný názor na ně samotné, pokud domyslíte důsledky svých slov. Neubližujete-li svým blízkým, rádi si vyslechnou váš názor.

Andělská rada: Mohl by být skvělý nápad naplánovat malou oslavu jakožto takové malé díkuvzdání všem, kteří vám kdy pomohli a s nimiž rádi trávíte volný čas.

Panna (23. srpna – 22. září)

Najděte aktivitu, která vás zcela nadchne a také něčemu přiučí. Takto strávený čas bude velmi kvalitní. Přesvědčte dobrého přítele, aby se k vám přidal. Budete-li mít s kým spolupracovat, váš nový koníček vás jen tak nepřestane bavit a vy se zbavíte nudy, která vám dnes hrozí.

Andělská rada: Najděte potěšení v této činnosti. Neustále si opakujte, proč jste se rozhodli k tomuto kroku. Ztrácí-li váš přítel motivaci, připomeňte mu, že nabyté znalosti brzy upotřebí.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste velmi kreativní, co se týče milostných schůzek. Můžete vytvořit nezapomenutelnou vzpomínku, chcete-li. Chce to ale strávit více času přemýšlením. Pozvěte partnera nebo osobu, kterou chcete za partnera mít, na nevšední místo. Vytvořte mírné napětí, abyste se více sblížili.

Andělská rada: Nemáte-li nikoho, koho byste na rande pozvali, vydejte se ven s přáteli. Brzy se k vám připojí člověk, který vás zcela nadchne. Pozdější schůzka není vyloučena.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Cítíte-li, že vy a vaše rodina spolu již nemáte skoro nic společného, nevztekejte se. Místo toho všem sdělte, jak se přesně cítíte, a vyžádejte si jejich názor na vaše vztahy. Lidé si nejsou vědomi svých chyb, stejně jako vy si nemusíte být vědomi těch vašich. Vzájemný respekt je základ dobrých vztahů, i těch rodinných.

Andělská rada: Čas strávený doma s rodinou může být mnohem záživnější než čas strávený venku. Záleží jen na tom, jak se k dané situaci postavíte vy. Buďte více otevřeni kvalitnímu času a změnám.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jen málo lidí dokáže odolat vašim názorům. Nebojte se šířit je, může se z toho vyvinout zajímavá komunikace, která skončí novým kvalitním přátelstvím. Jen mějte na paměti, že nemusíte sdílet všechno se všemi. Uvědomte si, kdo je vaším posluchačem, a podle toho upravte svůj projev.

Andělská rada: Využijte náklonnost jiných lidí, abyste vyřešili jejich životní situaci. Zneužívat ji k sobeckým účelům by se zapsalo do špatné karmy. Rozmyslete si proto každý váš další krok.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neutrácejte všechny své úspory za člověka, který vás něčím přitahuje. V blízké budoucnosti můžete zjistit, že lépe byste udělali, kdybyste tyto peníze poslali na účet charitativní organizace. Láska vás dokáže zaslepit, dbejte proto na zdravý úsudek nehledě na to, co pro koho chcete udělat.

Andělská rada: Nemusíte za nikoho utrácet peníze. Jste velmi šikovní a dokážete vyrobit víceúčelové domácí předměty. Je to skvělý nápad, jak si získat sympatie daného člověka, této věci si bude vážit více než peněz, je-li skromný.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte všechny potřebné předpoklady k tomu, abyste ostatní přesvědčili k nějakému činu mrknutím oka – a to doslova. Není to však vhodné, abyste tohoto daru zneužívali k sobeckým účelům. Vždy se ujistěte, že kromě vás váš čin pomůže alespoň jednomu dalšímu člověku.

Andělská rada: Čím více lidem pomůžete, přestože to zdánlivě bude na váš úkor, tím více šťastní budete. Dokud však budete pouze uvažovat nad tím, že jednou někomu pomůžete, nikdy tento pocit neokusíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Jakékoli důkazy, že se někdo z vašich blízkých trápí, byste neměli skrývat ani ignorovat. Zajděte za touto osobou a zeptejte se jí, zda nepotřebuje pomoc při řešení svých problémů. Bude-li odpověď negativní, ujistěte ji, že kdykoli bude chtít, může za vámi přijít.

Andělská rada: Nestyďte se za své chyby. Pokud jste někomu ublížili, vydejte se napravit to, co jste způsobili. Lidé budou raději, když jim ukážete, že před problémy neutíkáte.

Zdroj článku:
  • Autorský text