Andělská poselství na 2. Boží hod vánoční: Váhy, buďte spravedlivější, Štíři, setkejte se s lidmi, kteří přemýšlejí stejným způsobem jako vy

Andělská poselství na 2. Boží hod vánoční: Váhy, buďte spravedlivější, Štíři, setkejte se s lidmi, kteří přemýšlejí stejným způsobem jako vy
2. Boží Hod. To je ten den, kdy by se mělo stále odpočívat. Andělé si přejí, abychom se psychicky připravili na konec roku. Nicméně spousta z nás již vymýšlí, jak zlepšit své ohodnocení v práci. Přitom bychom si měli užívat s rodinou.

Možná jste odpočinutí až příliš. Nejste zvyklí odpočívat tak dlouho, a proto se začínáte nudit. Pokud to je i váš případ, možná nejste schopni ocenit čas, který můžete strávit se svými nejbližšími. Chce to ochotu vymyslet nějakou aktivitu, u níž byste se zabavili vy i ostatní. Pro některé je ale lepší strávit tento svátek o samotě. Co si andělé myslejí, že pro vás bude nejlepší? Přečtěte si jejich poslední vánoční poselství přímo pro vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pomalu se připravujete na postup v kariéře, dnes byste si ale měli užívat volného času. Dokud si můžete od práce dopřát oddych, měli byste odpočívat a nabírat síly. Čeká vás celý rok, kdy můžete dokázat velké věci. Nezapomeňte popřát hezké svátky svým přátelům, ale také například prodavačům v obchodě.

Andělská rada: Spojte se se svou rodinou, nevytvářejte odlišnosti. Můžete mít více peněz, větší ambice či lepší úsudek než ostatní, ale sdílíte spolu geny a měli byste všem sdělit, že je máte rádi, přestože mají jiný pohled na život než vy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Buďte připraveni učit se novým věcem. Poznatky, které se dnes naučíte, vám budou do budoucna velmi nápomocny. Ne všechno se vám bude dobře poslouchat, ale zkuste se ze slov ostatních lidí poučit, zejména pokud tu samou informaci vypustí více lidí nezávisle na sobě.

Andělská rada: Zakončení vánočních svátků bude takové, jak si ho budete přát. Zůstaňte proto pozitivní a nenechte si ničím zkazit náladu, a na konci dne řeknete, že tyto svátky byly báječné.

Blíženci (21. května – 21. června)

Rodina by o těchto svátcích měla držet pohromadě. Přestože vaši přátelé nemusejí mít pocit, že si rodina zaslouží vaši pozornost, nehleďte na jejich názory. Možná pouze žárlí a chtějí vás jen pro sebe. Rozhodnutí je na vás, nicméně rodinu vám nenahradí ani ten největší přítel.

Andělská rada: Chcete-li se svěřit někomu, kdo není ani váš přítel, ani člen vaší rodiny, vyhledejte trpělivého a moudrého člověka, který dokáže uchovat tajemství.

Rak (22. června – 22. července)

Nemusíte trávit čas pouze se svou rodinou. S tou jste si užili předchozí svátky, nyní je čas navštívit osobu, k níž chováte určité city, a pokusit se jí vysvětlit, nakolik je pro vás důležitá. Máte-li partnera, dokažte mu jeho výjimečnost, v opačném případě lze započít nový vztah.

Andělská rada: Jednejte upřímně, neslibujte dotyčnému něco, co nechcete splnit. Může se jednat o závazek vůči někomu, s kým jste se setkávali jen příležitostně, či o sňatek s dlouholetým partnerem.

Svátky už nemusíte trávit jen s rodinou, ale třeba i s osobou, ke které cítíte city
Svátky už nemusíte trávit jen s rodinou, ale třeba i s osobou, ke které cítíte city | Zdroj: Syda_Productions / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vytrvejte při obnovování rodinných vztahů. V uplynulých dnech jste mohli navštívit někoho, kdo váš návrat vůbec nečekal. Dejte mu trochu času, může být stále ve velkém šoku. Čas léčí rány, a proto se ozvěte až o několik dní později, ne dnes.

Andělská rada: Toužit po okamžitých změnách v takovém měřítku může způsobit více škody než užitku. Buďte trpělivější. Až bude změna připravena nastat, nastane.

Panna (23. srpna – 22. září)

Toužíte po pohádkové lásce, kde nic není nemožné. Takto život běžně nefunguje. Věnujte se činnostem, které vám přinášejí radost, více než lásce, která nikdy fungovat nebude. Pokud o někoho přesto usilujete, uchvátíte ho nejlépe tím, že se zaměříte na jeho zájmy, nikoli na vaše.

Andělská rada: Spousta lidí má stejné zájmy jako vy a považují se za fanatiky do této činnosti. Přidejte se k nim, je to skvělý způsob, jak získat nové přátele.

Váhy (23. září – 23. října)

Ne všichni vaši příbuzní jsou tak nevinní, jak si o nich myslíte. Než je začnete obhajovat, zamyslete se nad tím, zda se zachovali správně. Je fajn někoho konejšit, že za nic nemůže, avšak dlouhodobě výhodnější je donutit dotyčného, aby se poučil ze svých chyb a neopakoval je.

Andělská rada: Dejte si pozor, pokud někomu půjčujete peníze či za něj platíte účty. Ne všichni vaši přátelé vás považují za přítele kvůli vašemu charakteru.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Spojte se s lidmi, kteří jsou na tom inteligenčně lépe než průměrný člověk. Můžete zahájit konverzaci, která vás uklidní. Tito lidé vám vždy mají co říci a nemusíte se před nimi stydět, nikomu vaše názory neprozradí.

Andělská rada: Tyto lidi hledejte tam, kde byste je nehledali. Jsou to obvykle tišší lidé, kteří mají světu co říci, ale nikdo jim nerozumí, a proto mají obvykle málo přátel, pokud vůbec nějaké.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemusíte zažít úspěch svůj vlastní, důležité je věnovat se úspěchu všech lidí kolem vás. Nenechte své ego, aby vás ovládalo, a záhy zjistíte, že pokud úspěch zažije někdo jiný, je mnohem lepší se radovat s ním než mu závidět. Mnohdy je to lepší pocit než zažít úspěch svůj vlastní.

Andělská rada: Rozhodněte se, co je pro vás opravdu důležité. Vztahy, peníze či osobní pohoda? Ať už je to cokoli, naplánujte si, jak být úspěšnější, abyste na tom mohli začít pracovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zkoumejte své úspěchy i neúspěchy, z obojího se poučte a přineste poučení i svým nejbližším. Komunikujte s nimi o tom, co se jim povedlo či nepovedlo. Popovídejte si o tom v rodinném kruhu a snažte se vyvodit, proč k tomu došlo. Tímto získáte cenné zkušenosti.

Andělská rada: Uzavřete všechny špatné skutky, které jste v tomto roce učinili. Začněte nanovo, tentokrát ale lépe.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Svým nejbližším jste se věnovali ažaž, nyní je čas na odpočinek. Máte své zájmy, které jste kvůli jiným lidem posunuli, nyní se věnujte jim. Věnujte pozornost svým cílům. V některých děláte pokrok, v těch byste měli pokračovat. Naopak v oblastech, v nichž se vám nedaří, nemá cenu se snažit.

Andělská rada: Není nic špatného na chválení ostatních lidí. Naopak se můžete dozvědět, kde děláte chyby, a přestat je dělat. Stačí naslouchat svým příbuzným.

Ryby (19. února – 20. března)

Ne všichni vaši přátelé byli poctěni vaši návštěvou o svátcích. Nyní je čas, abyste dohnali to, co jste zmeškali. Je vhodné uspořádat menší večírek pro pár přátel, dokázat jim, že jste na ně nezapomněli a stále na ně myslíte. Také můžete potkat nové přátele, kteří vám mají co nabídnout.

Andělská rada: Spojte se s lidmi, kteří sdílí stejné zájmy jako vy. Ačkoli si nyní přejete být sami, právě socializace vám přinese štěstí, po němž tolik toužíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text