Výklad tarotových karet na tento týden: Střelci, kartu Pětku holí berte jako varování před nějakými nepříjemnostmi, Berani, vám karta Vozu velmi pomůže

Výklad tarotových karet na tento týden: Střelci, kartu Pětku holí berte jako varování před nějakými nepříjemnostmi, Berani, vám karta Vozu velmi pomůže
Tento týden vám tarotové karty předpovídají, abyste sázeli na svou intuici a „selský“ rozum, který vás rozhodně nezklame. Jak to ale vypadá s jednotlivými znameními na následující dny? Pojďme se na to společně podívat a poodkrýt budoucnost.

Beran (21.3. – 20.4.)

Obrňte se trpělivostí, jelikož nic samozřejmě není zadarmo. Karta Vozu vám však v následující dny opravdu velmi pomůže a požene vás kupředu, a to zejména v pracovních záležitostech. Pokud budete tvrdě pracovat a půjdete si za svými cíli, nemusíte se bát, že by vás minula odměna. Snažte se prosadit, významně to ovlivní vaši pracovní budoucnost.

Býk (21.4. – 20.5)

Zamyslete se nad sebou, zda ve své práci děláte opravdu maximum. Možná teď máte trochu krizi a nic moc se vám nechce dělat. Zkuste najít nějakou svou vnitřní sílu, pohon, který vás požene dopředu. Díky kartě Devítka mečů se vám to koncem týdne podaří a vy dokonce budete oplývat novými nápady.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Devítka holí je kartou síly, ta vám tedy společně s energií rozhodně chybět nebude. Dávejte si však pozor na to, abyste svou kreativitu využili tím správným směrem. Možná raději opusťte od příliš ambiciózních plánů a věnujte se něčemu menšímu. Větší projekty by vám nemusely dopadnout tak, jak byste chtěli.

Rak (22.6. – 23.7.)

Následující dny se řiďte svou intuicí a svým srdcem. Velekněžka je hodně pocitovou kartou a vaše smysly vás tento týden rozhodně nezklamou.  Zejména ve vztazích pocítíte propojení s milovanými osobami, buďte více s nimi a prohlubte vaše vztahy. Vždyť to nejdůležitější, co máme jsou naši přátelé a rodina.

Pro raky je nejdůležitější rodina, Zdroj: pikselstock/ Shutterstock

Lev (24.7. – 23.8.)

Pročistěte si svou mysl, utřiďte si své myšlenky a plány a společně s kartou Eso mečů se vám tento týden bude dařit vyřešit všechny problémy, které již delší dobu odkládáte. Díky tomu se budete cítit plni nové energie. I ve vztazích si zkuste vzájemně vyříkat to, co vás již delší dobu trápí.

Panna (24.8. – 23.9.)

Někdy se nám i samotné karty postaví do cesty. Tímto příkladem je i Sedmička mečů, která s sebou nese znamení marnosti a vlezlých myšlenek, které se vám vtírají do mysli. Dělám to správně? Má to být zrovna takhle? Proč tu vlastně jsem? Nic si z toho nedělejte, je to jen přechodné období, které rázem zase pomine.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Někdo ve vašem blízkém okolí potřebuje pomoc, ale nechce vám o ni říct. Zkuste se porozhlédnout kolem sebe a sami pomoc nabídněte. Šestka disků vám dodá pocit misionáře a lidé kolem vám za to budou vděční. Šiřte kolem sebe dobro a úsměv, vyplatí se vám to.

Štír (24.10. – 22.11.)

Na svá bedra jste si toho naložil příliš, nepřijde vám? Velká zátěž a příliš mnoho úkolů si za chvíli vybere svou daň, a to jak na vašem fyzickém, tak i psychickém zdraví. Proto raději trochu zvolněte a zkuste si svou práci rozložit, případně požádat o pomoc vaše blízké. Vždyť na všechno nejste sami, tak vám radí karta Desítka holí.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Pětku holí berte jako varování před nějakými nepříjemnostmi. V následující dny vás čekají těžká rozhodnutí, spolehněte se raději na svůj „selský“ rozum, který vás nezklame. V případě nějakého otevřeného konfliktu se raději stáhněte do ústraní, tento boj byste nemuseli vyhrát. Naopak buďte otevřeni kompromisu a novým myšlenkám.

Střelci, spolehněte se na selský rozum, Zdroj: photoschmidt/ Shutterstock

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Tento týden pocítíte nejistotu a strach z neznáma. Karta Pětka disků vás také připravuje na to, že se o osobě vám blízké dozvíte něco nepěkného, což vás může až ranit. Každá krize však bývá pouhou zkouškou, a když na ni budete předem připraveni, hravě ji zvládnete.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Celý vesmír je vám v tyto dny příznivě nakloněn, stejně tak jako tato stejnojmenná karta. Uvolněte se a začněte si užívat svého života. Buďte vnímaví a otevření všem možnostem, které se před vámi v tyto dny otevřou a využijte jich. Neuvěřitelně to ovlivní vaši budoucnost. V práci i v osobním životě ucítíte jistotu a podporu od svých blízkých.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Karta Šestka mečů symbolizuje nějaké změny v pohledu na svět. Zkuste vykouknout ze své ulity a nebuďte líní a vyrazte za poznáním a dobrodružstvím. Diskutujte o všem, co vás zajímá a zkoušejte nové věci. Se svým partnerem si vyměňujte nápady a podnikejte výlety, uvidíte, jak moc to utuží váš vztah.

Zdroj článku:
  • Autorský text