Velký horoskop lásky pro rok 2023: Střelcům se v lásce bude obzvlášť dařit, Kozorohy čekají neshody a osobní problémy

Velký horoskop lásky pro rok 2023: Střelcům se v lásce bude obzvlášť dařit, Kozorohy čekají neshody a osobní problémy
Podívejte se na velký horoskop lásky, který vám prozradí, jestli na vás tento rok čeká konečně láska. Je vaše znamení otevřené pro nové vztahy, nebo hledáte spíše nezávazné známosti a lásku si šetříte na později?

Blíženci budou nezávislí, Raci snadno navážou nový vztah

Čeká vás konečně vysněná láska, nebo budete zápasit i s vlastními emocemi a na nic nového nebude prostor? Ve velkém horoskopu lásky se dozvíte informace o tom, jestli vám bude po citové stránce přát štěstí, nebo se budete muset více snažit.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Těšte se na rok, který bude přát lásce a vztahům. Buďte otevření pro nové známosti, protože hlavně při běžných volnočasových aktivitách máte velkou šanci, že potkáte svou spřízněnou duši. V druhé polovině roku se naplno probudí vaše romantické já, což bude lákat nové vztahy, ale potěší i stávajícího partnera. Dejte svým romantickým představám zelenou a užívejte si společně krásné okamžiky.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Jaro pro vás bude plné emocí a lásky. Tu budete silně vnímat ve stávajícím vztahu i při hledání nových lidí. Zároveň si však dejte pozor na to, ať nemáte na partnera přehnané nároky, protože se tak můžete snadno dostat do úzkých v podobě hádek. Mějte oči otevřené, protože první polovina roku bude přát seznamování. Naopak na podzim budete chtít být hlavně sami se sebou, takže by to s hledáním lásky nemuselo být jednoduché.

Blíženci: Máte pocit, že by vás dlouhodobý vztah mohl příliš svazovat. zdroj: Krakenimages.com / Shutterstock

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Na lásku nebudete tento rok příliš naladěni. Nechcete se totiž příliš vázat a máte pocit, že by vás dlouhodobý vztah mohl příliš svazovat. Potřebujete se cítit volní, takže občas lásku až výrazně potlačíte, aby vám zbytečně nepřekážela v životě. Je to však velká škoda, protože takto vám může uniknout ideální partner, tak si na to zkuste dávat pozor.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Letošní rok pro vás bude plný lásky. A to platí hlavně pro všechny, kteří jsou již ve vztahu. Snadno věnujete svou energii do budování společného vztahu, ale dokážete ho vystavět i od úplných základů, když potkáte vhodného člověka. V lásce budete překypovat fantazií a představami, což by se vám však mohlo i vymstít, tak se snažte alespoň jednou nohou zůstat na zemi.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

V tomto roce se sice budete soustředit na pracovní oblast, ale i tak můžete narazit na novou známost. S láskou to sice nebude nijak dramatické, ale i tak si užijete příjemné romantické chvíle. Pozor si dejte na dravou sexuální energii, která by vám mohla překážet při snaze o navození dlouhodobého vztahu. Zacházejte s ní tak raději opatrně. Ve stávajícím vztahu však může přinést cenné okořenění.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

V lásce umíte velmi dobře chodit. Toužíte po harmonickém vztahu, což vyžaduje toho správného partnera. Na hledání si dopřejte dostatek času, ať si jste maximálně jistí svou volbou. Pokud se vám to povede, dokážete snadno budovat společný vztah. Pozor však na podzimní měsíce, kdy na vás může čekat zrada či jiné problémy, ze kterých budete obtížně hledat únikovou cestu.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

V oblasti lásky se nebudete tento rok příliš angažovat a spíše vás čeká útlum. Hodně energie totiž věnujete vlastnímu seberozvoji a práci. Budete fungovat hodně racionálně, takže s vámi nebudou zmítat žádné přehnané emoce. To je však jedině dobře, protože tak rozvinete některé vlastní schopnosti a podpoříte vědomí vlastní hodnoty. A přesně to jsou základy, které jsou pro případný zdravý vztah z vaší strany potřeba.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V lásce se vám tento rok příliš dařit nebude. Jste hodně upnutí na pracovní povinnosti, kde se vám daří, ale v oblasti vztahů máte problém s vlastní hodnotou. Cítíte se nejistí a obezřetní, což rozhodně nenahrává vašim novým vztahům. Na lásku proto aktuálně netlačte a snažte se nejdříve zapracovat sami na sobě. I tohle vám však značně pomůže, protože si dokážete lépe uvědomit vlastní hodnotu a to, co pro ostatní znamenáte.       

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V lásce se vám bude tento rok obzvlášť dařit. Chcete být ve společnosti lidí a pro ostatní jste naprosto otevření. Případný protějšek tak snadno odhalí vaše záměry, což je rozhodně dobrý začátek pro společnou komunikaci. Díky velké míře empatie vám snadno půjde komunikace a dokážete správně odtušit signály. Navazování nových vztahů tak pro vás bude tento rok až extrémně jednoduché.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Z pohledu lásky to tento rok nebude nijak dobré. Čekají vás neshody a osobní problémy, kvůli kterým nebudete mít pomyšlení na začínání nových vztahů. Stát se vám může i to, že láska vyhasne ze stávajícího vztahu. A tehdy se budete muset ryze pragmaticky zamyslet, jestli to má ještě smysl, nebo budete raději chvíli sami, než opět najdete půdu pod nohama.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V první polovině roku to bude se vztahy velmi vlažné. Nový impuls k hledání lásky svého života najdete především na podzim, kdy se začne probouzet vaše citová stránka. Po neshodách s partnerem to sice může být složitější, ale společně to dokážete vyřešit a přijde očekávané usmíření. Pozor si však dejte na nedostatek empatie.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jako typicky empatické a něžné znamení můžete mít občas problémy s láskou. A to hlavně kvůli tomu, že často slepě důvěřujete a mnohdy až příliš brzo ukazujete své zranitelné stránky. Na druhou stranu však trocha bezbrannosti může imponovat vašemu vysněnému protějšku. 

Zdroje článku: