4 znamení zvěrokruhu, která ve svém životě touží po intimitě

4 znamení zvěrokruhu, která ve svém životě touží po intimitě
Všichni – ať už jsou v partnerském vztahu, nebo jsou svobodní, často touží po intimním doteku, po touze, aby nás někdo něžně držel, láskyplně se nás dotýkal, fyzicky po nás toužil a uspokojil naše sexuální touhy. Existuje několik znamení, která se cítí bezpečně a pohodlně během intimity. Patříte mezi ně?

Je naprosto normální to chtít. Je opravdu krásné chtít, aby se vás někdo dotkl, ale pamatujte, že potíže začínají, když věnujete více pozornosti intimnímu kontaktu než tomu, kdo ho poskytuje.

Zde jsou 4 znamení zvěrokruhu, která mají tendenci být více ovlivněna svými emocemi a touží po intimitě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Do svých vztahů se nehrnete. Ale jakmile jste oddaní a plní své síly, dáváte své srdce do rukou druhé osoby a to také očekáváte od svých partnerů – být ve vztahu otevření a pravdiví. Romantika, smyslný dotek a intimita jsou věci, po kterých toužíte, a když je nemáte, jste vždy ve střehu. Žijete pro fyzické spojení a neexistuje žádné omezení pro množství mazlení a líbání, po kterém toužíte.

Rak (22. června – 22. července)

Jste nároční na emoce. Více než po fyzické intimitě toužíte a investujete do emocionální intimity se svými partnery. Vše je o romantice a konverzacích. Musíte být schopni plně vyjádřit své pocity a odrážet je zpět, abyste se cítili v bezpečí, milováni a spojeni se svým partnerem. K naplnění je nutné hluboké emocionální spojení. Toužíte po sexuálním zážitku, který je emocionální, něžný a jemný.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete mít pověst touhy po fyzickém spojení, ale jste emocionální milenci, kteří touží po emocionální intimitě, která by mohla být silnější. Jste docela vybíraví v tom, s kým zvažujete mít toto pouto. I když se cítíte k někomu přitahováni, nebudete na to spěchat, pokud toho člověka nepoznáte a nebudete mu věřit. A jakmile se k vám dostane ten správný člověk, potřebujete loajalitu, náklonnost a spoustu pozornosti v ložnici i mimo ni, abyste byli plně spokojeni.

Váhy (23. září – 23. října)

Milujete aspekt závazku, a proto odmala vyhledáváte potenciální partnery. Rádi si budujete intimní vztah s někým, s kým máte spojení, spíše než s cizím člověkem. Jste výrazní milovníci a máte rádi erotické zážitky. Díky svým intimním vztahům objevujete různé stránky sebe sama a získáváte větší důvěru v to, kým jste.

 

Zdroje: