4 znamení zvěrokruhu, která jsou proti projevům náklonnosti na veřejnosti

4 znamení zvěrokruhu, která jsou proti projevům náklonnosti na veřejnosti
Jsou tací, kteří by se s partnerem ve vlaku políbili stejně rychle jako v ložnici, a pak jsou tací, kteří by se nenechali chytit, jak se drží za ruce v parku, a pohrdají tím, když to dělají ostatní.

Někomu vyhovuje veřejné projevování náklonnosti méně než jiným. Nicméně lidé, kteří nevidí na náklonnosti na veřejnosti nic, si myslí, že je to hrubé. Zatímco váš partner by vám v místnosti dával veškerou lásku, jakmile jdete ven, může se chovat chladně a odtažitě.

Zde jsou 4 znamení zvěrokruhu, která jsou zcela proti náklonnosti na veřejnosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

I když jste velký romantik, neradi dáváte najevo svou náklonnost na veřejnosti. Patříte mezi jedno z nejtradičnějších a nejkonzervativnějších znamení zvěrokruhu, což velmi dobře vysvětluje, proč to máte s náklonností tak těžké. Raději vidíte svět jako sólo cestovatel.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste jedno z nejpyšnějších znamení ze všech, ale nemáte rádi veřejné projevy náklonnosti, protože jste velmi opatrní, pokud jde o vaši image a to, jak vás lidé vnímají. Vzhledem k tomu, že vždy chcete, abyste byli nejlepší verzí sebe sama, nikdy nechcete riskovat svou image před ostatními.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste na veřejnosti zdrženliví a zdvořilí. Můžete mít určitá pravidla, pokud jde o držení za ruce a mazlení na veřejnosti. Dáváte přednost vlastnímu osobnímu prostoru. To neznamená, že se o partnera nestaráte. Bojujete s projevováním svých emocí a nakonec se v romantických situacích cítíte trapně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Býváte poněkud plaší a tiší. Opovrhujete náklonností na veřejnosti, protože nesnášíte, když se vás někdo dotýká. Nesnášíte bourání svých zdí a vpouštění lidí dovnitř a děláte vše, co je ve vašich silách, abyste se vyhnuli potenciálně trapným situacím. Nejste schopni chápat lásku a romantiku ve stejném světle jako ostatní lidé.

I když náklonnost na veřejnosti těmto znamením zvěrokruhu nedává smysl, neznamená to, že se omezují v lásce ke svým partnerům. Když jsou s partnerem sami, jdou do čehokoliv, aby se jejich partneři cítili výjimečně.

 

Zdroje: