4 znamení zvěrokruhu, která jsou bázlivá

4 znamení zvěrokruhu, která jsou bázlivá
Všichni jsme měli ve škole toho jednoho kamaráda, který trval na tom, abychom převzali iniciativu, pokud jde o rozhovory s učiteli. A kolegu, který na nás na poradách v kanceláři vždycky tlačí, abychom ho kryli.

Tito lidé jsou plaší a v některých situacích si málo věří. V astrologii známe 4 znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně bázlivá. Podívejte se, zda nepatříte mezi ně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přestože se to vzhledem k vaší divoké povaze nemusí zdát, máte své místo v tomto seznamu nejvíce bázlivých znamení zvěrokruhu. Chybí vám odvaha vyjádřit svůj názor, i když je to pro spravedlivé účely, a snadno se vyděsíte. Bojíte se i v těch nejběžnějších situacích a nemáte odvahu čelit nepříjemné situaci, ve které by se vám nemuselo líbit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste plaší, pokud jde o řešení těžkých situací. Žijete v nedůvěře a můžete se dokonce snadno vyděsit a zastrašit. Máte tendenci snadno ztrácet odvahu a je pro vás extrémně těžké ji získat zpět.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte ten problém, že se v děsivých situacích snadno vyděsíte. Při hororových příbězích vám naskakuje husí kůže a návštěva strašidelných míst není váš šálek čaje. Máte nulovou odvahu, pokud jde o řešení strašidelných věcí a vedení rozhovorů o tajemnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste extrémně plaší. Bojíte se maličkostí a vždy potřebujete někoho vedle sebe, abyste mohli čelit nepříjemným nebo děsivým situacím. I když občas můžete předstírat, že jste nejodvážnější ze všech, není to nic jiného než váš způsob, jak bojovat se strachem. Zevnitř jste extrémně citliví na strašidelné věci, a dokonce i na situace, které vám nepřejí.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.tiranapost.al