Jak být úspěšní na online seznamce

Jak být úspěšní na online seznamce
3 z 10 dospělých tvrdí, že v minulosti používali seznamovací web nebo aplikaci. U mladších lidí je toto číslo ještě větší. Téměř polovina 18–29letých už dříve využívala online seznamovací službu. Aplikace pro seznamování mohou být skvělý způsob, jak poznat nové lidi, najít nové přátele a třeba i lásku na celý život.

Na svém profilu si dejte záležet

Pokud prozkoumáváte seznamovací aplikaci a narazíte na osobu bez obrázků a bez popisu, budete mít zájem ji sledovat? Samozřejmě že ne! Kdo ví, kdo by mohl být. Všechny seznamovací appky vyžadují, abyste měli alespoň fotografii a stručný popis. Snažte se, aby tyto sekce byly co nejživější.

Ujistěte se, že fotografie, které vyberete, jsou přesným vyobrazením vaší osoby a ne před 10 lety a 10 kily. Koneckonců, pokud je vaším cílem přejít k osobnímu vztahu, chcete, aby daný protějšek věděl, jak vypadáte, že?

Buďte k sobě autentičtí

Když používáte seznamovací aplikace nebo webové stránky, může být lákavé pokusit se změnit sebe sám/sama, abyste oslovili masy. Můžete použít profil, který vás vykreslí nerealistickým způsobem, protože máte pocit, že je to sexy. Podobně můžete mít úvod, který nezachytí, kdo jste. Snažte se vyhnout se pádu do této pasti. Odolávejte nutkání být zajímavější, než doopravdy jste. Pokud vás baví řecká mytologie a vášnivě se jí věnujete, hrdě to napište do svého popisu. Pokud máte sbírku známek, nebojte se to říct.

Neslevujte ze svých nároků

V procesu hledání lásky se věci mohou trochu zkomplikovat. Pamatujte, proč jste si stáhli aplikaci a nedovolte ostatním, aby vás od tohoto účelu odradili. Pokud si přejete dlouhodobý vztah, nenechte se přesvědčit od někoho jiného, že to není dobá cesta. Mějte na paměti svůj cíl a za tím si stůjte

Dodržováním svých vlastních standardů máte větší šanci najít někoho, kdo sdílí tyto cíle.