Horoskop na čtvrtý březnový víkend: Štíři by měli poslechnout intuici, Lvi trénovat trpělivost

Horoskop na čtvrtý březnový víkend: Štíři by měli poslechnout intuici, Lvi trénovat trpělivost
Poslouchejte své instinkty, tento víkend budou všem z nás radit správně. Mars v sobotu vstoupí do vlivu Raka. Můžeme být přecitlivělí, na to bychom si měli dát pozor. Zároveň se ale projeví naše milující stránka ve všech životních oblastech. Jaký víkend čeká Vás? V tomto článku se dozvíte, co Vám hvězdy nachystaly.

Beran (21. března – 19. dubna)

Celé tři dny se zaměříte na svůj domov. Existuje celá řada aktivit, které můžete provozovat v domácím prostředí, a Váš instinkt Vám to potvrdí. Také rodinná sešlost nebude na škodu, můžete pozvat všechny své příbuzné a pobavit se společně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zvědavost Vás bude provázet celým víkendem. Můžete pocítit nutkání doplnit své znalosti, obzvláště učením se doma. Také Vaše inteligence se projeví naplno, hlavně pokud strávíte čas s přáteli. Jen si dejte pozor, abyste nebyli příliš hádaví.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dlouhé hodiny plné práce Vám obvykle nic neříkají a ani Vám nedělají radost, tento víkend to ale bude jiné. Také můžete čekat nabídku na finanční přivýdělek. Bude lákavá, neměli byste ji proto odmítnout. Hlavně se s penězi kroťte, jinak budete později hodně litovat.

Rak (22. června – 22. července)

Dejte si pozor na to, co si přejete. Můžete jednat impulzivně, což pro Vaše vztahy s ostatními nebude dobré. Napřed si uvědomte, zda to, co děláte, je opravdu správné a zda prospěje všem zúčastněným. Budete mít tendenci jednat sobecky, proto řádně promyslete každý svůj krok.

Lev (23. července – 22. srpna)

Měli byste pěstovat trpělivost, abyste ve svém životě byli tento víkend spokojení. Právě nedostatek trpělivosti Vás může zbrzdit ve Vašich plánech. Tím, že budete soucitní a svou smůlu v čemkoliv budete chápat jako příležitost se zlepšit, si usnadníte svou cestu za úspěchem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Navrhněte skupinovou aktivitu svým přátelům, hodně ji ocení a dobře se pobaví. Jen si uvědomte, že všechno nemusí být tak, jak jste si původně představovali. Jakmile si to uvědomíte, začnete si život užívat naplno a Vaše osobní problémy půjdou stranou.

Váhy (23. září – 23. října)

Zaměříte se převážně na svou kariéru. Lépe řečeno, nebudete téměř na nic jiného myslet. Také se o tom budete chtít všem zmínit, ale lidé Vás nemusejí vyslyšet, bude tedy lepší si toto téma nechat jen a jen pro sebe. Také neobtěžujte svého šéfa, jinak se Vám může v pondělí pomstít.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Poslouchejte svou intuici, nyní Vám bude hodně nápomocna. Také nebudete důvěřovat ostatním a budete se zajímat, co všechno dělají, když nejste v jejich přítomnosti. Na cokoliv se vrhnete, hledejte motivaci ve Vašich přesvědčeních, jedině tak Vám motivace vydrží.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete mít tendenci ukazovat své rodině a přátelům, jak hodně Vám na nich záleží. Jen si dejte pozor, abyste nežárlili, pokud na Vás kvůli někomu nebudou mít čas. Také se s nimi můžete pohádat, pokud nebudete dostatečně přející a budete jim něco závidět.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svůj volný čas stravte pouze s těmi nejlepšími přáteli. Právě tento víkend budou slova hodně důležitá, a to zejména slova jiných lidí. Mohou Vás motivovat nebo Vás s nimi rozhádat, proto byste měli víkend trávit s lidmi, u nichž víte, že Vám nepřejí nic špatného.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend se více zaměříte na své fyzické i duševní zdraví. Možná Vás napadne, že byste ještě mohli zlepšit svůj jídelníček, či si přidáte pár cviků navíc. V každém případě se budete hodně zajímat o vylepšení svého zdravého životního stylu.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete hodně motivováni zkoušet nové věci. Budete mít spoustu nápadů, s chutí do nich! Pokud si netroufnete na jejich plnění, nezapomeňte, že Vaši dobří přátelé Vás vždy vyslechnou a také Vám rádi pomohou, pokud budete potřebovat.

Zdroj článku: