Toto je vaše největší kariérní síla podle vašeho znamení horoskopu

Toto je vaše největší kariérní síla podle vašeho znamení horoskopu
Znamení zvěrokruhu, v němž jste se narodili, vám může udat životní směr. Jakou kariérní sílu vám předurčily hvězdy? Jakým pracovním směrem se vydat? Astrologie dokáže odpovědět i na tyto otázky. V tomto článku naleznete odpověď.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte tendenci vždy dát vše, abyste předběhli každého, koho považujete za konkurenci. Máte především skvělé vůdčí schopnosti a jste velmi odvážní. Vaše největší kariérní síla tedy spočívá v manažerských nebo vlastnických pozicích.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste experti na vydělávání velkého množství peněz z malých bankovek! Jste extrémně dobří ve výpočtech a vaše síla spočívá v pozicích jako investor, finanční poradce a účetní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste intelektuální znamení. Jste skvělí v předávání složitých myšlenek jednoduchými způsoby, aby vám rozumělo více lidí. Vaše kariérní síla tedy spočívá v profesích, jako je učitelství a překladatelství.

Rak (22. června – 22. července)

Jste od přírody milující a pečující lidé. Vaše největší síla je tedy péče o druhé lidi. Mohli byste se ukázat jako skvělí v pohostinství. Vynikáte také na pozicích, jako je ošetřovatelství a domácí péče.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste skvělí v multitaskingu a chcete být ve všem na vrcholu. Na vedoucích pozicích jste skvělým generálním ředitelem, učitelem nebo politikem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte rádi dokonalost ve všem, co děláte. Vynikáte tedy téměř ve všem. Jste úžasnými spisovateli a editory.

Manažerská práce, Zdroj: Pressmaster / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Neustále hledáte rovnováhu a harmonii, a tak se stáváte neuvěřitelným hercem, hudebníkem nebo filmařem. Protože jste trpěliví a přívětiví, jste také dobří ve vyučování.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste loajální a důvěryhodní. Rádi si budujete dlouhodobé vztahy s lidmi a jste dobří ve spojení s lidmi na hlubší úrovni. Jste tedy dobrými psychology a psychiatry.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neradi se držíte tradic a pravidel. Nedaří se vám tam, kde se cítíte omezováni. Jste tedy dobří na pozicích s progresivní politikou a uvolněným prostředím.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte velmi ambiciózní povahu a chcete dosáhnout všeho, po čem toužíte. Navíc nejste závislí na nikom, abyste svou práci vykonali. Jste tedy skvělí v zaměstnáních, která působí spíše jako poslání.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dokážete svým nasazením a pracovitostí zvládnout vše, co je na vás vrženo. V humanitární práci si vedete velmi dobře a to je vaše největší síla.

Ryby (19. února–20. března)

Jste velmi nápadití a jsou z vás krásní umělci, jasnovidci a astrologové. Máte velkou schopnost věřit.

 

Zdroje: