3 materialistická znamení zvěrokruhu, která milují peníze. Patříte mezi ně?

3 materialistická znamení zvěrokruhu, která milují peníze. Patříte mezi ně?
Přestože několik znamení je známých pro svou štědrou a laskavou povahu, pár z nich je také materialisticky založených. Peníze jsou pro ně důležité a dalo by se říct, že je přímo milují. Každou výplatu navíc umí vždy řádně oslavit. Kdo mezi ně patří? 

Lev

Lvi milují pozornost a obdiv ostatních a často si myslí, že si ho mohou získat právě penězi a luxusními doplňky. Rádi se vytahují těmi nejnovějšími modely oblečení, elektroniky i čehokoliv jiného. Jsou to přece jenom králové džungle, tak si zaslouží nějaký ten luxus. Jejich cílem je často získat o něco lepší věc než má někdo jiný, aby jim nikdo nemohl konkurovat. Jenom taková maličkost jim dokáže zvednout náladu i jejich už tak vysoké sebevědomí.

Přesto, že si tedy užívají peníze, majetek a luxus, myslí i na své blízké a rádi kupují dárky právě pro ně. Na cenu však rozhodně nekoukají. Jsou sice hodně materialističtí, ale zároveň umí být i štědří a ohleduplní, což není úplně špatné. 

Býk

Býci milují krásu a snaží se obklopovat hezkými věcmi, které jim dělají radost. Navíc mají rádi luxus a majetek pro hraje velkou roli. V nakupování však nejsou tolik spontánní a soutěživí jako Lvi. Před nákupem si většinou pečlivě promyslí, co by si vlastně měli koupit, protože zkrátka neradi riskují a potřebují mít jistotu, že dělají správnou věc. Zpravidla věří, že si zaslouží koupit něco pro sebe, protože jsou pracovití a své peníze si poctivou a tvrdou prací vydělali. A kvůli jejich tvrdohlavosti jim to nikdo nedokáže vymluvit.

Jsou tedy sice materialisticky založení, ale zároveň si umí rozumně promyslet, co se svými penězi budou dělat. Občas tedy mohou soutěžit o to, kdo bude mít nejnovější model telefonu, ale mnohem důležitější je pro ně jejich vlastní pocit. Raději si tedy našetří na něco, co si opravdu přejí, něž aby to hned utratili, jen aby ostatním ukázali, že na to mají.

Kozoroh

Kozorozi jsou pracovití, soustředění a pro dosažení svých cílů jsou schopni udělat cokoliv. Věří však, že pro to, aby měli úspěšnou budoucnost, musí mít alespoň nějaké finanční zabezpečení. Tuto jistotu ke šťastnému životu potřebují, protože budoucnost jim rozhodně není lhostejná. Narozdíl od Býků i Lvů, pro ně tedy peníze neznamenají jen nákupy a luxus, ale spíše investice, které jim pomohou k budoucnosti, jakou si vždycky přáli. Nikdy totiž není jisté, co se stane, a tak Kozorozi raději počítají i s tím nejhorším. Štěstí totiž přeje připraveným.

I když si tedy občas menší nákupy rádi užijí, nikdy by neutratili více než je nutné. Prostě vědí, kdy přestat.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.yourtango.com