Partnerský horoskop na víkend: Raci a Štíři zatouží po vzrušujících novinkách, Kozorozi a Vodnáři budou odpočívat

Partnerský horoskop na víkend: Raci a Štíři zatouží po vzrušujících novinkách, Kozorozi a Vodnáři budou odpočívat
Tento víkend přináší do vztahů nejen potěšení, ale také uvědomění si nedostatků. Někdo se obrátí ven a někdo bude štěstí hledat uvnitř vztahu. Jak se k problému postavíte vy?

Beran

O víkendu budete potřebovat nějaký čas jen pro sebe. Určitě pro vlastní aktivity upřednostněte sobotu. V neděli se atmosféra uklidní a konečně si můžete naplánovat intimní čas se svou láskou. 

Býk

Diskuze mezi partnery se může obrátit k otázkám svobody a připoutanosti. Pokud potřebujete čas o samotě, nebojte si o něj říct. Partnerství spočívá ve vzájemné vstřícnosti a ochotě si naslouchat. Dejte na svou intuici a najděte ve vztahu rovnováhu.

Blíženci

Zábava a kreativita hraje ve vašem vztahu důležitou roli. Nedorozumění, které se v posledních dne objevilo můžete snadno vyřešit právě díky vzájemné inspiraci a společné vášni. 

Rak

Zatoužíte po novinkách a vzrušujících příležitostech, které se vám právě nabízejí. Buďte k sobě upřímní a připusťte si své skutečné touhy. Možná jen hledáte venku něco, co vám ve skutečnosti chybí ve vašem vztahu.  

Lev

V komunikaci dbejte zvýšené opatrnosti a buďte na sebe trpěliví. Případná nedorozumění se budou týkat nedostatku ve vašem životě. Nemusíte mít zcela stejný názor, důležité je, že si dokážete naslouchat. 

Panna

Vynoří se důležitá otázka, která dosud nebyla vyřešena. V tyto dny k ní přistoupíte se vší zodpovědností. Na roztržky není ten vhodný čas, proto zvolíte kompromis. Neděli strávíte v objetí své lásky.

Váhy

Budete se rozhodovat mezi vášní a láskou. Cesta k blaženosti může být trnitá, ale jen vytrvalost dokáže to, čeho vášeň nikdy dosáhnout nemůže. Nelekněte se toho, když nedokážete hned vyjádřit, co cítíte. 

Štír

Vaše nespokojenost se projevuje i v partnerském vztahu. Uvědomte si, že silou ničeho nedocílíte. Toužíte po větším vzrušení, svobodě a novinkách. Svým očekáváním však můžete na partnera příliš tlačit. 

Střelec

Nebuďte na sebe tak přísní, Střelci. Možná vás názory druhých dovádějí k šílenství, ale pamatujte, že vaše cesta je jen vaše. Vzestupy a pády patří ke každému milostnému vztahu. Nebojte se tou cestou projít a dojít ke kompromisu. 

Kozoroh

Chutná večeře a posezení u vína naplní vaše srdce radostí a spokojeností. Potřebujete se uvolnit a se svou láskou dlouho do noci klábosit. Pamatujte na to, že společně strávený čas a dobrá komunikace předchází nedorozumění.

Vodnář

O víkendu vás přemůže únava. Dejte si čas a nechejte o sebe svého partnera pečovat. V neděli se budete v lásce cítit sebejistě a veškerou péči můžete své drahé polovičce oplatit. 

Ryby

Ve vašem milostném životě se mohou objevit určitá omezení. Místo toho, abyste se zabývali nedostatky, přesuňte svou pozornost směrem k růstu a léčení. Buďte otevření a využijte tuto energii k vytvoření změny, kterou hledáte. 

 

Zdroje: