Muži podle horoskopu: Víte, ve kterých znameních se rodí ti nejlepší muži?

Muži podle horoskopu: Víte, ve kterých znameních se rodí ti nejlepší muži?
Chcete si konečně najít toho ideálního muže pro společný život i budoucnost? Zeptejte se hvězd a ty vám odpoví, ve kterém znamení horoskopu se narodili ti nejlepší muži a partneři! Tito muži jsou těmi nejlepšími společníky a nejvěrnějšími partnery! 

Muž Býk (21. 4. – 21. 5.)

Muž narozený v Býku je určitě jedním z nejlepších partnerů ze všech znamení. Pokud hledáte stabilního a věrného partnera, pak to musí být určitě Býk! Muže Býka příliš nezajímají románky na jednu noc a ve svém životě sám potřebuje jistotu a stabilitu. Z toho důvodu si chce najít partnerku na celý život, kterou bude milovat a za žádnou ji nevymění. Je to hlavně z toho důvodu, že jsou Býci velmi konzervativní, nesnášejí změny a jakékoli výkyvy v životě.

Bude se proto také mermomocí držet každého vztahu, jen aby nemusel budovat jiný. Jestli dokážete snášet Býkovu lenivost, tvrdohlavost a umíněnost, může vám být také skvělým partnerem! Býk miluje luxus a dobré jídlo, občas sice inklinuje k bohémství, zaručeně si vás bude hýčkat a chtít sdílet jen ty nejkrásnější momenty života. Užijete si s ním také procítěný a vášnivý sex a společné romantické večery. Býk miluje přírodu, zvířata a je rodinný typ, bude tak ideálním partnerem do života! Většinou jsou to muži, kteří se nebojí práce a vždy dobře zajistí rodinu.

Muž Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)  

Muž Kozoroh je jednoznačně jedním z nejlepších partnerů ze všech znamení horoskopu! Pokud hledáte věrného, materiálně založeného a stabilního partnera, pak si najděte Kozoroha! Pokud ale toužíte po divokém protějšku, s nímž budete zažívat jedno milostné dobrodružství za druhým a láskyplná vzplanutí, poohlédněte se jinde. Kozoroh vám nebudete vyznávat lásku, dělat neuvážlivá ztřeštěná rozhodnutí ani se chodit bavit do velké společnosti. Zato bude chtít být skutečně s vámi, zažívat pohodové večery ve dvou a vést s vámi hlubokomyslné debaty.

Kozoroh je pragmatický člověk, a navíc materialisticky založený, proto se u něho nedočkáte vyznávání citů a neuvážlivého utrácení peněz. Bude sice hodně pracovat, ale vše dělá proto, abyste se spolu měli dobře. Jestli tedy chcete dobře zajištěného muže, věrného partnera a inteligentního společníka s dobrým smyslem pro humor, pak si vyberte Kozoroha. Muž Kozoroh sice navenek působí chladně, uvnitř je velmi citlivý a nic nedělá bez uvážení, proto pokud vám někdy vyzná lásku, myslí to skutečně vážně a bude chtít s vámi strávit celý život.

Muž Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Muž ve znamení Ryby patří k nejlepším mužům i celoživotním partnerům! Pokud hledáte partnera, který s vámi bude chtít trávit všechen čas, sdílet dobré i zlé časy a chtít harmonickou rodinu, pak se poohlédněte po Rybě! Právě Ryby jsou znamením, které je velmi stabilní, věrné a oddané! Jestli jste sami rodinný typ a toužíte po harmonickém vztahu a rodinné pohodě, pak bude pro vás tím vhodným partnerem muž ve znamení Ryby! S tímto mužem se nebudete nikdy nudit a vždy pro vás bude oporou.

Ačkoli si znamení Ryby libuje nejraději v pohodlí domova, nepohrdne ani příjemnou společností a velmi rád baví své okolí. Je to velmi zábavný, vtipný a komunikativní jedinec, a proto se nikdy nemusíte bát nudy. Muž Ryby má také velmi rád tělesnost a rád se oddává vášnivému sexu. Pokud toužíte po náruživém a neustále toužícím partnerovi, který nezkazí žádnou zábavu a bude chtít s vámi sdílet všechny momenty života, pak si vyberte Ryby! Tito muži budou občas inklinovat k samotářství a sebelítosti, neboť jsou velmi citliví a neskrývají to. Muž ve znamení Ryby vám však nikdy neublíží a bude chtít s vám budovat společný život a budoucnost. 

Zdroje článku: