Znamení zvěrokruhu a mládí: Blíženci tíhnou k umění, Panny věnují čas sportu

Znamení zvěrokruhu a mládí: Blíženci tíhnou k umění, Panny věnují čas sportu
Znamení zvěrokruhu o nás vypovídá mnohé. Prozradí i třeba to, jakým způsobem prožíváme své mládí. I kdyby se daná situace stala všem lidem stejně, každé znamení ji procítí jinak. Podívejte se, jaký vztah k mládí máte podle vašeho znamení právě vy.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Patříte mezi ta znamení, která se chovají již v dětství a v mládí jako dospělí jedinci. Mezi ostatními puberťáky tedy vyčníváte. Berani si už od mládí najdou pár přátel, kteří jim opravdu rozumí, a ti jim k životu stačí. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Mládí je pro Býky typické ve stylu dobrodružství a poznávání. Jakékoliv výzvě či nápadu řeknete ANO, protože víte, že potřebujete nasbírat co nejvíce zkušeností. Díky této vlastnosti potom v dospělosti dřív víte, co chcete.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Blíženci si v mládí s ničím nelámou hlavu. I když někteří už mohou formovat své hodnoty nebo cíle do života, vy žijete přítomným okamžikem a vůbec se nezabýváte budoucností. Ve vaší přítomnosti je lidem dobře, proto jste ve společnosti nebo ve škole oblíbení. V mládí tíhnete k nejrůznějším druhům umění, ať už je to kresba, zpěv nebo psaní. 

Mladí Blíženci jsou bezstarostní. Zdroj: Jacob Lund/ Shutterstock

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Potřebujete pevnou ruku. V mládí totiž dříve konáte, než myslíte, což může přinést neblahé následky. Na druhou stranu na vás lidé oceňují spontánnost, která vás dělá jedinečnými. V dospělosti se nejspíše budete divit, na co všechno jste v mládí měli odvahu. Alespoň budete mít krásné vzpomínky a vtipné historky, které jen tak někdo nemá. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Vaše mládí rádi trávíte se svojí rodinou, která pro vás znamená všechno na světě. Pokud máte sourozence, jsou pro vás nejlepšími přáteli. V mládí jste poslušní, možná až moc. Může se to projevit potom v dospělosti, kdy vás lidé budou zneužívat. Nesnažte se zavděčit všem jen proto, aby vás měli rádi. Svoji hodnotu odvíjejte ze svojí sebelásky.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

V mládí si užíváte nejrůznější kroužky. Zkoušíte více sportů, ale jeden u vás naprosto vede. Tím, že rozvíjíte své fyzické schopnosti už v mládí, se později v dospělosti i ve stáří cítíte velmi dobře. Kvůli vašemu talentu se ale kolem vás objevují závistiví jedinci, kteří takové nadání nemají. Nenechte se ovlivňovat negativními vlivy okolí. 

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

I když jste velmi mladí, rádi si vizualizujete svoji budoucnost, tedy dospělost nebo stáří. Rádi se díváte na filmy nebo seriály a představujete si sebe v dospělém věku. Nezapomeňte si poté své dětské sny plnit. Některé se vám později mohou zdát nedosažitelné, ale vězte, že čemukoliv začnete věřit, to se vyplní, děláte-li všechno pro to, aby se tak stalo.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

V mládí tíhnete k průšvihům. Bavíte se s lidmi, kteří neměli jednoduché dětství, protože ani vy jste to neměli zrovna lehké. Z tohoto důvodu společně můžete dělat věci, které nejsou pro společnost přípustné. Musíte více pracovat na uzdravení vaší duše. V dospělosti pomůže hodně procházek v přírodě, meditace nebo půsty. 

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

V mládí si vytvoříte spoustu pevných vztahů s přáteli, které potrvají celý život. Je to něco, co se nedá vyčíslit žádnými penězi. Hlavně je to pro vás nesmírně důležité, jelikož tito lidé symbolizují kotvu v životě, která vám vždy připomene, odkud pocházíte. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

V mládí řešíte některé zdravotní problémy, což může být nepříjemné. Díky tomu ale poznáte lépe své tělo i duši a budete v dospělosti mnohem více odolní vůči nemocem než ostatní lidé. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

V mládí jste hodně všestranní, je možné, že se věnujete zvířatům, sportu, ale taky umění. Zkoušíte opravdu od všeho něco, ale pozor, musíte se také naučit odpočívat. Rodina na vás nejspíš vyvíjí větší tlak, než je zdravé. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

V mládí jste převážně introvertní, nepotřebujete pozornost většiny lidí a užíváte si spíše domácí pohodlí s nejlepším kamarádem nebo rodinným příslušníkem. Vybudujete si tak pevné vazby, některé z nich potrvají celý život. 

Zdroj článku:
  • Autorský text