Lidé z těchto znamení se záměrně vyhýbají konfrontaci s partnerem

Lidé z těchto znamení se záměrně vyhýbají konfrontaci s partnerem
Pokud se ve vztahu vyskytne problém, začnete ho okamžitě řešit nebo se konfrontaci s partnerem vyhýbáte natolik, že necháte vztah upadat? Pokud své znamení zvěrokruhu najdete v tomto článku, Vaše slabina spočívá v tom, že se záměrně vyhýbáte negativní konverzaci se svým miláčkem.

Ryby (19. února – 20. března)

Hádky a konfrontace nejsou pro Vás. Nechcete svého partnera zranit. Chcete, aby byl šťastný, a víte, že hádky by vztah pouze zhoršovaly. Navíc už jen ten fakt, že byste měli svého partnera konfrontovat a říci mu něco nepěkného, ve Vás vyvolává velký stres. Pokud svého partnera naštvete a on je k Vám hrubý a používá nevybíravá slova, cítíte se opravdu špatně. Z tohoto důvodu chcete konfrontace omezit na minimum, bohužel pro Vás tímto častokrát napětí ve vztahu zhoršujete.

Rak (22. června – 22. července)

Konflikt je podle Vás něco, co do vztahu nepatří. K partnerovi chováte milující vztah, chcete pro něj jen to nejlepší. Pokud se Vám na partnerovi něco nelíbí, s největší pravděpodobností mu to zamlčíte jen proto, aby se kvůli Vám necítil špatně. Děláte to proto ze strachu, že by se Váš partner mohl naštvat, vztah by se mohl rozvrátit, pokud byste zvolili nevhodná slova, a Vy byste měli až do konce svého života výčitky svědomí, že jste místo hádky nemlčeli.

Raci partnerovi raději zamlčí, když se jim něco nelíbí a vyřeší si to v sobě, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste známí tím, že svého partnera i sebe neustále kritizujete, aby se vztah zlepšil. Ale pokud jde o konfrontace kvůli tomu, že se Vám chování Vašeho partnera nelíbí, raději mlčíte a nadáváte pouze ve svých myšlenkách. Své pochybnosti zamlčujete především proto, že nikdy nedokážete přesně určit, jak celá konfrontace dopadne, a navíc byste ztratili spoustu času, abyste vztah dali zpátky do mírumilovného stavu.

Váhy (23. září – 23. října)

Konfrontace a konflikty obecně nemáte rádi a vyhýbáte se jim. Není proto divu, že i o Vás je v tomto článku zmínka. Problémy ve vztahu máte tendenci ignorovat, předstírat, že neexistují, dokud to předstírat jde. Vaše zdvořilost Vám neumožňuje přiznat, že Váš partner pochybil. Pokud Vás partner do konfrontace ve vztahu dostane, tíhnete k rychlému řešení situace pomocí kompromisu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemáte rádi řešení sporu s partnerem. Víte, že by to dopadlo špatně, protože jednou z Vaších nejviditelnějších vlastností je přílišná bezstarostnost. Nikdy se nehádáte s partnerem, pokud víte, že neznáte všechny fakta a okolnosti. Pokud se k hádce schyluje, raději se seberete a dočasně odejdete na místo, které Vás dokáže vždy uklidnit, místo toho, abyste na sebe navzájem pořvávali slova, která vztahu nemohou pomoci.

Zdroj článku: