Komu v květnu hrozí vyčerpání a měl by na sebe dávat pozor

Komu v květnu hrozí vyčerpání a měl by na sebe dávat pozor
Štěstí přeje připraveným, a proto vám přinášíme horoskop, ve kterém se dozvíte, komu tento měsíc hrozí největší vyčerpání. Prostudujte si, co vás čeká, a snažte se tomu odolat. Odpočinek je samozřejmě důležitý pro každého.

Beran

Tady už jste jednou byli, v zemi poloviční lásky. Spokojili jste se s těmi, kteří zmizeli při prvním náznaku neshody. Udělali jste místo milencům, kteří byli věčně jednou nohou za dveřmi. Ale dnes jste unavení. Jste unavení z toho, že se stále znovu a znovu zrazujete. Tato kapitola vašeho života vyžaduje, abyste zaujali postoj. Řekněte, jak chcete, aby se k vám chovali. Udržte si prostor pro dynamickou změnu, o kterou se už nějakou dobu snažíte.

Následující týden je o tom, jak riskovat, jak říct ano novému a nechat se vést srdcem. Pamatujte, že neexistuje správná nebo špatná cesta. Vesmír ví, co je pro vás nejlepší, a přizpůsobuje vám přesně ty okolnosti, které vám pomohou vzkvétat. Proto je to také doba tvůrčího naplnění. Prozkoumáváte četné dary, kterými jste byli obdarováni. Necháváte skrze sebe proudit poezii a umění. Co na tom, že to napoprvé nevyšlo? Vesmír ti právě teď nabízí další šanci. Prozkoumejte tedy, co pro vás toto spojení znamená.

Upusťte od pravidel a poznejte tuto novou osobu nejprve na neformální úrovni. Něco nám říká, že při tom objevíte oduševnělé spojení. V profesní oblasti vás karty nabádají, abyste měli na paměti dlouhodobou vizi. Základy, které jste vybudovali, jsou pevné. Zaměřte se na rozšiřování svého impéria.

Ryby

Jste unavení z plavání proti proudu. Jste unaveni z pocitu, že se váš život nikam neposouvá, přestože se ze všech sil snažíte jít směrem svých snů. Karty vám připomínají, že jste tam, kde máte být, a že postupujete správným tempem. Přijměte tedy výzvy s nadhledem a věřte, že vám pomáhají budovat vaši základní sílu. Jak již bylo řečeno, cíl je blíže, než se zdá. Takže se zhluboka nadechněte a bojujte dál.

Často se ocitáme na místě, které se zdá být stejné, jen se na něj díváme z vyšší perspektivy. Co se vám právě teď ukazuje? Jak můžete pozvednout kvalitu svého života tím, že ze svých okolností vytěžíte maximum? Věříme, že odpověď na tuto otázku již znáte. Jako klíčová témata se nyní objevují také rovnováha a umírněnost. Učíte se najít rovnováhu mezi tím, kolik dáváte sami sobě a kolik dáváte druhým.

Panna

Tento měsíc jste vyčerpaní. Jste vyčerpaní představou, že se budete honit za další poloviční láskou. Dělat místo někomu, kdo je stále jednou nohou mimo. Chcete to opravdové. Velkou lásku. Kvantová fyzika a jiskry, které přicházejí. Pamatujte, že neexistuje žádný posun uvnitř, který by nevysílal vlny změn do vnějšího světa. Udělejte vnitřní práci potřebnou k přivolání toho, co je skutečně vibračně shodné, krásné. Jste připraveni! Jste připraveni vydat se na životní dobrodružství.

Jste připraveni opustit představu o tom, kým máte být a co máte vytvořit. Jste připraveni koketovat s neznámem, zůstat zvědaví a prozkoumat mnoho možností, které před vámi stojí. Pamatujte, že se jedná o období přechodu. Nejlepší je zůstat oddaný cestě, spíše než být v cíli, ke kterému jste vedeni.

Štír

Chcete si jen oddechnout a napsat milostný dopis. Chcete namalovat své pocity na čisté plátno. Je to pro vás něco nového, pohybovat se v citových vodách. Vaše vyšší já vám drží prostor, abyste se pro toto spojení ukázali s odvážným srdcem. Otevírá se vám tak portál umění a vyjadřování. Připravte se na životní dobrodružství. Nezapomeňte opustit představu dokonalosti a oddychu. Květen se možná budete zmítat mezi tím, co je správné, a tím, co je snadné.

Vždy si vyberte to první. Pokud se řídíme zákonem karmy, vše, co vložíte do vesmíru, se vám mnohonásobně vrátí. Pokud se však věci v místě, kde se nacházíte, stávají nejasnými, nebojte se obrátit na právníka nebo získat podporu, kterou právě teď potřebujete. Vaši předkové a duchovní průvodci s vámi v tuto chvíli úzce spolupracují. Věřte, že spravedlnosti bude učiněno zadost tím nejneočekávanějším způsobem.

Zdroj článku: