Trojice znamení, která má největší tendenci věřit v astrologii

Trojice znamení, která má největší tendenci věřit v astrologii
Přestože astrologii řada lidí bere spíše jako nesmyslnou zábavu než vědu, tato tři znamení jí bývají nejčastěji věrná. Mají totiž od přírody větší sklony věřit v mystické, kouzelné a nevysvětlitelné věci. Cesta k astrologii pro ně tedy není tak vzdálená. Kdo se mezi ně řadí a co je ke hvězdám táhne?

Vodnář

Originálním Vodnářům nezáleží na tradicích a zvyklostech. S radostí vybočují z řady a jdou si za tím, co je zajímá. Všechno, co je nějakým způsobem neobvyklé a působí neuvěřitelně, je pro ně přímo fascinující. V astrologii tedy velice často věří a nezpochybňují, že je mezi hvězdami a osobností nějaké propojení.

Rádi se řídí svou intuicí a svůj rozum v těchto věcech odkládají stranou. Někdy je prostě lepší důvěřovat tomu, co jim říká jejich instinkt. Nikomu to samozřejmě nevnucují. Přece jen jsou to spíše samotáři, a tak jim nevadí, když s nimi někdo nesouhlasí.

Rádi ale zjišťují znamení svých přátel, pozorují jejich vlastnosti a někdy si i hledají jejich horoskopy, které jim poté s radostí přeříkávají. Pokud si tedy najdou skupinu přátel, která je do astrologie také tak zapálená, budou nadšení.

Rak

Rak je tím nejempatičtějším a nejcitlivějším znamením celého horoskopu, a tak není divu, že právě jeho zrozenci se zajímají o vlastnosti a emoce lidí kolem sebe. Mají velkou představivost a jsou hodně důvěřiví. Právě proto snadno podlehnou astrologii a baví je zkoumat všechny její dopady na jejich osobnost. Když se dostanou do společnosti lidí, kteří astrologii věří, nechají se k této vědě velmi snadno strhnout, i když o ní předtím nejevili vůbec žádný zájem.

Také ve většině případů dají spíše na svou intuici, takže astrologie je dokáže ujistit, že dělají dobrá rozhodnutí a obklopují se těmi správnými lidmi. Neměli by se tím ale nechat tolik ovlivnit, sluneční znamení nikdy nemůže plně odpovídat něčí osobnosti. Pokud je ale astrologie hodně zajímá, měli by si nechat vypočítat svůj natální horoskop, který jim prozradí mnohem více než obyčejný horoskop.

Ryby

Ryby mají obrovskou představivost. Před realitou často utíkají do svého světa snů a představ, protože se v něm jednoduše cítí mnohem bezpečněji. Astrologie je pro ně tedy něco úžasného a nesmírně zábavného. Tvoří kolem nich jakousi ochrannou zeď, díky které se už necítí tak nejistě. Rády přemýšlí, hledají spojitosti všude možně a věří i v to, co se ostatním zdá naprosto nemožné.

Jsou to zkrátka romantici s bohatou představivostí. A koho jiného by astrologie zaujala více? Není tedy překvapením, že si ji Ryby velmi často oblíbí a fascinuje je na ní tajemnost a nevysvětlitelnost. Zkrátka věří, že je obrovská šance, že to, co jim hvězdy předpoví, se opravdu vyplní. A i kdyby se to nestalo, je zajímavé si to alespoň představit. To Rybám kupodivu ke štěstí úplně stačí.

Zdroj článku: