Nejšťastnější týden v měsíci únoru dle vašeho znamení?

Nejšťastnější týden v měsíci únoru dle vašeho znamení?
Leden byl vstupem do nového roku plného možností a příležitostí. Co nás ale čeká v únoru? Která znamení se mohou těšit na pohodu a štěstí, a která naopak čekají zkoušky a starosti? Na který týden v měsíci únoru se těšit nejvíce? Pojďme se podívat, který týden bude pro která znamení tím nejšťastnějším.

První týden v únoru – Váhy

První únorový týden bude nejšťastnějším týdnem z celého měsíce. Má být nabitý pozitivní energií. A to i přes to, že celý měsíc únor má být podle předpovědí jak astrologie, tak numerologie velmi rušným měsícem – pohyby Merkuru věští velmi dramatické dny. Číslo dvě je ale číslem rovnováhy a vyrovnanosti, partnerství, diplomacie a spolupráce. A taková energie bude také rezonovat prvním týdnem tohoto měsíce. Nejvíce tento pozitivní efekt pocítí znamení Váhy, které je samo o sobě znamením vyrovnanosti a partnerství.

Druhý týden v únoru – Vodnář

V druhém týdnu měsíce února se také můžeme těšit na dávku štěstí, a to především ve dnech 10. a 11. 2. V této době dojde ke konjunkci Venuše a Jupiteru a střetnou se i jejich planetární energie – láska, krása a přátelství Venuše a optimismus, společenskost a dobrosrdečnost Jupitera. Štěstí v tomto týdnu pocítí všechna znamení zvěrokruhu, nejsilněji by se ale mělo promítnout do života Vodnáře. 

Čtvrtý týden v únoru – Ryby, Rak

I poslední týden měsíce února přinese do našich životů nějakou pozitivní energii. Tento týden by měl přinést čisté a jasné myšlenky, spoustu motivace a nového poznání. Nejsilněji efekt tohoto týdne pocítí vodní znamení, a to hlavně znamení Raka a Ryby. Energie těchto znamení bude rezonovat s energií tohoto týdne a zajistí vám čistou mysl a jasnou rozhodnost.

Těšíte se na měsíc únor a všechny nové zkušenosti a poznání, které nám přinese? Ať už jste jakékoli znamení, určitě se můžete na tento měsíc těšit. Bude příjemnou závěrečnou kapitolou zimního období a pozitivním vstupem do jarních měsíců.

 

Zdroje: