Horoskop na týden od 29. listopadu: Blížence čekají zajímavé kariérní příležitosti a Ryby se budou muset rozhodnout

Horoskop na týden od 29. listopadu: Blížence čekají zajímavé kariérní příležitosti a Ryby se budou muset rozhodnout
Někdo tento poslední listopadový týden v bude stát před rozhodnutím, zda přijme novou pracovní nabídku či přátelskou výzvu. A jaký týden čeká vás?

Beran

Máte plné ruce práce s přípravami a vyřizováním věcí. Možná organizujete vánoční večírek nebo chystáte charitativní sbírku. Vše budete dělat se štědrou a sváteční náladou. Navíc je pro vás tento týden obdobím, kdy se snadno učíte novým věcem. S klidem tak můžete přijmout další výzvu.

Býk

To, před čím se skrýváte, nemůžete napravit, Býci. Řešíte-li zdlouhavé rozvodové papírování nebo potřebujete-li zkontrolovat stav svých půjček, udělejte to právě teď. Pokud hledáte lásku, možná nebudete muset chodit daleko. Všímejte si jemných signálů ve vašem nejbližším kruhu.

Blíženci

Promluvte si se svým nadřízeným o možnosti postupu ve vaší kariéře. Pokud vás postup v kariérním žebříčku neláká, prozkoumejte nespočet jiných nabídek, které by mohly přinést zajímavé příležitosti.

Rak

Tento týden toho máte tolik na práci, Raci. Dbejte však na dostatek odpočinku a zdravou životosprávu. Je čas starat se o sebe. Nezačnete-li hned alespoň po malých krůčcích, hrozí vám přepracovanost a vyhoření. 

Lev

Před vámi je nová cesta, milí Lvi. Domluvte si rodinnou či přátelskou poradu a naplánujte nové cíle. Co můžete společně dokázat? V čem se navzájem doplňujete a v čem jste spolu dobří? Můžete diskutovat o založení rodinného podniku nebo rozjetí komunitního projektu. 

Panna

Jste stále rozlítané, Panny? Ať už jste uprostřed dalšího stěhování nebo zažíváte napjatý boj mezi svými sourozenci, zatmění Slunce uzavírá tuto kapitolu vašeho domova a rodinného života. Na konci týdne můžete být unavení, ale zcela spokojeni s tím, že už to vše máte za sebou. 

Váhy

Možná jste se přestěhovali do nové čtvrti nebo jste změnili práci. Jste rádi, že přátelé, které jste dříve vídali denně, dnes stihnete navštívit jednou za půl roku. Více než cokoli jiného jste se naučili, že i když chcete, nemůžete do jednoho dne vměstnat všechno a všechny. 

Štír

Tento týden si skutečně vychutnejte všechny požitky, které máte rádi. Není vůbec sobecké občas udělat něco, co činí potěšení pouze vám, pokud tím nikomu kolem sebe neškodíte. Ve skutečnosti je požitek ze sebevyjádření tento týden vaším lékem. 

Střelec

Plánujete narozeninovou oslavu? Poděkujte si za trpělivost, Střelci. V poslední době jste museli překonat spoustu překážek, které pro vás nebyly vůbec snadné. Čeká vás veselá narozeninová oslava, prostřednictvím které zároveň můžete mnoha lidem poděkovat za jejich podporu.

Kozoroh

Je za vámi náročné období, Kozorozi. Spoustu vaší trpělivé práce nikdo neocenil. I když je pro vás tato práce důležitá, nemůžete věčně zůstat sedět v koutě. Dovolte si pozornost od ostatních alespoň v soukromém životě. 

Vodnář

Chybí vám lidé, které jste přestali vídat kvůli nařízením vlády? Nebo jste naopak šťastnější, když máte více času na sebe? Vaše vztahy mohou být nyní opravdovější a zároveň křehčí. Věnujte se těm, které jsou pro vás důležité.

Ryby

I když byste nejraději dělali úplně všechno, nejde mít vše najednou. Možná budete muset odsunout důležitý projekt na vedlejší kolej nebo se závazně vyjádřit k několika pracovním smlouvám. Na pomalém postupu není nic špatného, zvolte si kvalitu před kvantitou.

 

Zdroj: