Velký andělský horoskop na rok 2022

Velký andělský horoskop na rok 2022
Chcete-li prožít úspěšný rok, nesmíte proti sobě poštvat svého anděla strážného. Jaký archanděl bude provázet vaše znamení letošním rokem? Jak si zachováte jeho přízeň? A co si pro vás přichystá?

Beran (21. 3. – 20. 4.) – archanděl Ariel

Archanděl Ariel je nelítostným strážcem nejen vás, ale celé planety – odpovídá za její prosperitu a regeneraci. Ariel tady bude i během vašich zdravotních obtíží a když už začnete uvažovat o tom, že to vzdáte, pomůže vám vstát. Zvládnutí krize vás nabije energií, optimismem a pokorou.

Stačí jen chtít a zvládnete cokoliv. Za vaši ochranu bude požadovat zapojení se do ochrany planety – nemusíte hned chodit demonstrovat, postačí váš osobní postoj, jestliže se sami stanete šetrnějšími k přírodě, umožní vám Ariel napojit se na přírodní energii.

Býk (21. 4. – 21. 5.) – archanděl Samuel

Archanděl Samuel, strážce míru, při vás bude stát, když se propadnete do beznaděje a samoty.

Podrží vás při společenských konfliktech a pomůže kolem vás vytvořit okruh lidí, kterým budete moci naprosto důvěřovat. Povede vás na cestě ke zbavení se stresu, úzkosti a negativní energie. Dokážete se díky němu soustředit i na maličkosti a ukáže vám opravdu důležité aspekty života. Abyste ho nenaštvali, vyhýbejte se konfliktům, řešte problémy v klidu a pomáhejte i ostatním žít v míru s druhými.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) – archanděl Zadkiel

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč bez ohledu na to, jak moc se snažíte vůči někomu nechovat zášť, si stejně nemůžete pomoc? Cítíte se až fyzicky špatně, ale lékaři na nic nepřišli? Tak to je práce archanděla Zadkiela. Snaží se vám vysvětlit, že abyste se osvobodili od záště, musíte se naučit odpouštět. Jedině odpuštěním můžete začít s čistým štítem a dosáhnout míru ve svém srdci, mysli, těle a duši.

Zadkiel vám také pomůže vybalancovat vaši mysl v oblacích s praktickým životem a nedovolí vám se v něm ztratit.

Rak (22. 6. – 22. 7.) – archanděl Gabriel

Vaším strážným andělem je Boží posel Gabriel, zosobnění mateřské a duchovní lásky. Zatímco jedinci ostatních znamení dojdou k hranici svých schopností a nedokážou ji překročit, vy zvládnete udělat vždy krok navíc. Nenecháte se vyprovokovat, nevzdáte se ani po mnoha neúspěších, vždy vstanete a bojujete dál, protože Gabriel vám nedovolí padnout a nedokončit svůj cíl.

Svého strážného anděla si nejvíce nakloníte právě tím, že se budete snažit vytyčené překážky překonávat a neklesnete na mysli ani po sérii neúspěchů.

Lev (23. 7. – 22. 8.) – archanděl Raziel

Archanděl Raziel vás dokáže proměnit v nejvíce atraktivní stvoření na povrchu Země. Budete se vyhřívat ve světle reflektorů a dbát na to, abyste z toho vytěžili maximum.

Váš strážný anděl vám však nedá nic zadarmo, všechny úspěchy si musíte odpracovat a vybojovat. On vám ale poskytne neodolatelné charisma, kterému podlehnou všichni ve vaší blízkosti. Pomůže vám zkrotit temperament a ego a ukáže, jak ovládnout svoji vůli a dodržovat pravidla, bez kterých se na cestě za slávou a bohatstvím neobejdete.

Panna (23. 8. – 22. 9.) – archanděl Metatron

Protože pracujete dvakrát více než ostatní znamení zvěrokruhu, váš archanděl Metatron se stará o to, abyste měli dostatek energie a udrželi krok s každodenními problémy.

Pomůže vám s péčí o zdraví, vždyť je to patron léčení, protože nemocní byste nemohli podávat výkony, jaké si představujete. Poskytne vám ochranu během těžkých chvil, kdy vám bude scházet víra a sebevědomí. Metatron na oplátku očekává, že budete laskaví, soucitní a budete pomáhat lidstvu.

Zdroj: Ironika/ Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.) – archanděl Jophiel

Spousta lidí vás obdivuje a někteří vám i závidí. Není divu, když jste pod ochranou archanděla krásy. Jeho cit pro estetiku je ohromující. Své přitažlivosti jste si vědomi a dokážete ji využít ve svůj prospěch. Na oplátku od vás Jophiel očekává, že dar použijete jen k dobrým účelům.

Nikdy nepodvádějte, neubližujte a neuvádějte ostatní lidi v omyl. Máte mocný dar. A jak se říká, s velkou mocí přichází velká zodpovědnost.

Štír (24. 10. – 22. 11.) – archanděl Jeremiel

Je známo, že máte prchlivou povahu a dokážete být docela agresivní, když jste vyprovokováni. Jestliže vybouchnete, ostatní znamení se vám raději klidí z cesty. Naštěstí vám Jeremiel pomůže dosáhnout dokonalé rovnováhy.

Tento archanděl je známý jako jeden z nejjemnějších a nejsoucitnějších andělů. Je to on, kdo zatáhne za záchrannou brzdu, když už se chystáte zaútočit, učí vás ovládnout temperament, jinak hrozí, že byste se mohli stát destruktivními. Jeremiel špatně snáší jakékoliv konflikty a vztahová napětí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) – archanděl Raguel

Snadno navazujete nová přátelství, ve společnosti jste oblíbení pro svou zábavnou a pohodovou povahu. Aby také ne, když vaším strážným archandělem je Raguel, který má pod křídly právě přátelství.

Ten vás také podporuje v pomoci ostatním, tam, kde další znamení zanechávají snahy, vy zasáhnete a pomůžete. Dohromady s Raguelem se dokážete vypořádat s minulostí a bolestivými vzpomínkami, abyste mohli navázat nové vztahy.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) – archanděl Azrael

Váš archanděl strážný Azrael může nahánět strach, je totiž andělem smrti. Obavy však nejsou na místě, tento anděl strážný, jakkoli to zní nepravděpodobně, nad vámi bdí ve dne v noci. Pomáhá vám uspět ve všech vašich cílech a pokud potřebujete překonat ztrátu nebo čas loučení, je tu pro vás.

Zároveň vás bude doprovázet, až opustíte své tělo, a připraví vás na pobyt na věčnosti. Když se konečně setkáte osobně, nepocítíte nic jiného než maximální vděčnost.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) – archanděl Uriel

Zatímco jiní vynaloží enormní úsilí, aby přežili své studium, vy jím projdete, aniž byste se zapotili. Vaším strážcem není nikdo jiný než archanděl moudrosti, Uriel.

Díky němu jste intelektuálně na výši a přirozeně kreativní, provází vás mentálně náročnými okamžiky a nedovolí vám zklamat. Ukáže vám, jak co nejvíce vytěžit ze životních zkušeností a dodá potřebnou víru v úspěch. Abyste získali jeho ochranu, pracujte na sobě a vzdělávejte se.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) – archanděl Sandalfon

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak se ve vašem každodenním životě může najednou stát něco tak nepravděpodobného, tak neobvyklého? Jak v těch nejnepravděpodobnějších situacích, kdy jste si mysleli, že není cesty ven, se náhle východ objeví?

Právě když si začnete myslet, že všechny vaše pokusy a snahy jsou marné, stane se zázrak. Objeví se příležitosti, ve které jste ani nedoufali. To vše je laskavost Sandalfona. Je však pro něj důležité, abyste naplno věřili v jeho existenci.

 

Zdroj: