Herečka Scarlett Byrne porodila, malá Betty Rose se má čile k světu a rodiče se dmou pýchou

Herečka Scarlett Byrne porodila, malá Betty Rose se má čile k světu a rodiče se dmou pýchou
Zřejmě to vypadá, že rok 2020 je pro většinu herců z Harryho Pottera rokem potomků. Začátkem tohoto roku Rupert Grint, který ztvárnil roli zrzavého Rona Weasleyho, na svět přivítal své první dítě se svou dlouholetou přítelkyní Georgií Groomeovou.

S novým přírůstkem do rodiny se také pochlubila herečka Scarlett Byrne, jenž si zahrála Pansy Parkinsonovou v úspěšném filmu Harry Potter a Princ dvojí krve.

Cooper Hefner sdílel na instagramovém účtu oznámení o narození jejich dcery, která dostala jméno po zesnulé Cooperově babičce

O radostnou novinu se v pondělí 24. srpna na svém Instagramu podělil její manžel Cooper Hefner, jenž je syn zesnulého Hugha Hefnera, zakladatele časopisu Playboy. Pod fotografii z nemocnice pro své fanoušky napsal „Dnes ráno v 5:23 jsme se Scarlett přivítali naši dceru Betsy Rose Hefnerovou. Jsme ohromeni vděčností, láskou a radostí.“ Pár také dodal, že se těší, až budou všichni společně doma a budou spolu v dalších dnech trávit čas jako kompletní rodina.

Také o těhotenství herečky Scarlett své příznivce informovali skrze sociální sítě

To, že se Cooper a Scarlett těší na příchod svého miminka, oznámili svým fanouškům letos v březnu prostřednictvím Cooperova Instagramu. „Scarlett a já jsme byli požehnáni skvělou zprávou, ze které jsme nadšeni a rádi bychom se o ni s vámi podělili. Letos v létě přivítáme nového člena rodiny,“ napsal. Scarlett svým těhotenským bříškem pravidelně zásobovala Instagram, na miminko se velmi těšila.

Oba dva se poprvé setkali v roce 2014, jejich vztah nabral na intenzitě a o rok později se zasnoubili. Krátce na to se vzali a šťastný pár spolu tvoří dones. Narození jejich dcery je dalším krokem v jejich milostném životě.