Znamení zvěrokruhu, do kterých se rodí ti nejúspěšnější lidé. Jaké je jejich tajemství?

Znamení zvěrokruhu, do kterých se rodí ti nejúspěšnější lidé. Jaké je jejich tajemství?
Být v životě úspěšný zdaleka není jen o štěstí. Občas tomu sice může náhoda trochu napomoct, ale jde především o naše vrozené vlastnosti a cíle, které si vytyčíme. Patříte podle vašeho znamení i vy mezi ty nejúspěšnější lidi zvěrokruhu?

Váhy

Mezi Váhami byste našli celou řadu milionářů a úspěšných lidí. Je to především díky jejich společenskosti a hodnotám, které uznávají. Ty jim pomáhají uspět i v profesním životě a snadno dosáhnout právě toho, co si přejí. Za úspěchem je nežene jen obyčejná ambice, ale touha po šťastném a klidném životě se svými blízkými. Nemyslí tedy jen na peníze a luxus, ale spíše na to, aby se oni a jejich rodina cítili co nejlépe.

Ze známých miliardářů mezi ně patří například Ralph Lauren, Stefan Persson, Liliane Bettencourt nebo Alice Walton.

Zdroj: Autor: FashionStock.com / Shutterstock

Ryby

Rybám k úspěchu pomáhá především jejich přizpůsobivost a flexibilita. Dokáží se s každým v klidu dohodnout a práce s nimi dobře funguje. Navíc jsou velice kreativní, a tak často přijdou s nějakým přelomovým nápadem. Rády proto také podnikají a věnují se své vlastní činnosti, ve které jsou dobré. Také raději experimentují, a tak většinou profese několikrát za život střídají. Vždy však nakonec najdou tu správnou cestu a dosáhnou svého úspěchu.

Mezi úspěšnými Rybami jsou například miliardáři Bernard Arnault, Rupert Murdoch nebo Michael Dell.

Rak

Hlavní motivací Raků je jejich rodina a to, aby jí zajistili dostatek bezpečí a finanční stability. Hlavně díky tomu se do práce pouštějí s nadšením a ambicí. Peníze pro ně rozhodně nejsou prioritou, mnohem více si váží vztahů a lidí, kteří jim jsou blízcí. Umí být velmi nápomocní, soucitní a dokáží se snadno vyhýbat hádkám. V práci tedy vytváří příjemnou a pozitivní atmosféru, díky které se ostatní cítí lépe. Ke štěstí jim stačí mít jen smysluplnou práci, díky které ostatním mohou více a lépe pomáhat. S takovým přístupem to v mnoha profesích dokáží dotáhnout hodně daleko, a proto se často stávají bohatými a úspěšnými.

Ze známých miliardářů byste mezi nimi našli například Sira Richarda Bransona, Elona Muska nebo Charlenea de Carvalho-Heinekena.

Zdroj: Autor: Naresh777 / Shutterstock

Štír

Štíři jsou vášniví a dokáží se do všeho vžít naplno. Mají všechny předpoklady k tomu, aby si vybudovali kariéru a stali se úspěšnými, a proto jim to i velmi často vychází. Jsou to totiž vůdčí typy s dostatkem motivace, výkonnosti, soustředěnosti i vyjednávacích schopností. Jsou inteligentní a mazaní a často proto investují i do větších projektů a firem. Finančně stabilní dokáží být již v raném věku a na své kariéře neustále pracují. Jsou ale také poměrně emotivní a ke šťastnému životu potřebují i rodinu a milujícího partnera.

Ze známých miliardářů mezi nimi jsou například Laurene Powell Jobs (vdova po Stevu Jobsovi), Wang Jianlin nebo Bill Gates.

Býk

Býci jsou rozumní, praktičtí, spolehliví, a hlavně odhodlaní pro svůj cíl udělat cokoliv. Je pro ně důležitá hlavně práce a rodina, které dokáží snadno skloubit dohromady. Umí myslet realisticky a dokáží tak přijít právě i na to, co ke svému úspěchu potřebují. Navíc si umí dobře rozvrhnout čas a věří, že nejlépe úspěchu dosáhnou po malých, ale rozhodných krůčcích.  Často se poté radují z každé maličkosti a věří, že s takovým přístupem to dotáhnou hodně daleko.  A ve většině případů to tak skutečně dopadne a stojí to za to. V pracovním prostředí je na ně tedy rozhodně spoleh.

Mezi slavnými miliardáři jsou Býky například Mark Zuckerberg nebo David Koch.

Zdroje: