5 znamení zvěrokruhu, u nichž je největší pravděpodobnost, že vás ztrapní

5 znamení zvěrokruhu, u nichž je největší pravděpodobnost, že vás ztrapní
Nejhorší lidé jsou ti, kteří myslí pouze sami na sebe. Ovšem někteří lidé jdou na zcela jinou úroveň a nejenže myslí pouze sami na sebe, ale také mají v úmyslu nás co nejvíce ztrapnit. Zde je seznam znamení zvěrokruhu, u nichž je největší pravděpodobnost, že vás úmyslně ztrapní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev je klidný a vnímavý, pokud s ním jste v soukromí. Pokud se spolu dostanete do společnosti, je z něho klaun, který udělá všechno pro to, aby pobavil své publikum. Jakmile mu dojdou nápady, upře pozornost všech ostatních na vás, pokud je pravděpodobné, že to pobaví ostatní.

Také myslí pouze sám na sebe, jakmile jde o zábavu, tudíž i když jste s ním ve vztahu, je téměř jisté, že vás bude ztrapňovat před ostatními lidmi.

Blíženci (21. května – 20. června)

Člověk narozený ve znamení Blíženců je vnímavý člověk, který udělá všechno pro to, abyste byli spokojení. Jakmile však dovolí své temnější stránce, aby nad ním převzala kontrolu, bude vás neustále zesměšňovat, aby získal pozornost všech lidí okolo sebe.

Pokud ho nějakým způsobem naštvete a on zrovna nebude mít nejlepší náladu, může vám to patřičně oplatit – tak, abyste v očích ostatních lidí byli nestvůra.

Beran (21. března – 19. dubna)

Temperament Berana je přesně to, co vás ztrapní, jakmile se ocitnete ve společnosti po jeho boku. Vy chápete jeho výbušnou povahu, ovšem lidé, kteří ho neznají, ji nechápou. Začnou si špatně povídat nejen o něm, ale také o vás. Beran si myslí, že se nikdy nemýlí, a bude nadále zastávat svůj názor i v případě, že mu sdělíte, že se cítíte trapně. Existuje velká pravděpodobnost, že toto sdělení jeho běsnění ještě zesílí.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Být někde ve společnosti se Štírem je hotové utrpení. Stačí jen málo a už se naštve. Buď začne hystericky urážet všechny lidi kolem sebe nebo se zaměří přímo na vás, což je ta horší volba. Poté se stane i to, že začne urážet všechny okolo, protože se na něj špatně dívají.

Štír si nikdy nebere servítky, vždy musí mít svou pravdu a je mu opravdu jedno, jak toho dosáhne. Třeba i sdělením toho nejhrůznějšího tajemství ostatním lidem během vzteku.

Váhy (23. září – 22. října)

Člověk narozený ve znamení Vah, ať už si to uvědomujete, nebo ne, je silně manipulativní. Manipulují se všemi lidmi kolem něho, aby se dosáhlo toho nejvhodnějšího výsledku pro všechny okolo. Vy se necítíte trapně, že s vámi daný člověk manipuluje, začnete se cítit poníženě a trapně až ve chvíli, kdy zjistíte, že manipuluje s lidmi kolem vás.

Pokud manipulovaný člověk zjistí pravdu, manipulátor hraje hloupého, čímž si vy přijdete ještě trapněji, a to obzvláště v případě, jste-li s Váhami ve vztahu.

Zdroj článku: