Horoskop na duben: Berani na výsluní, Lvi se vydají za dobrodružstvím a Vodnáři se dočkají uznání

Horoskop na duben: Berani na výsluní, Lvi se vydají za dobrodružstvím a Vodnáři se dočkají uznání
Nový měsíc přináší nové výzvy a v dubnu nás kromě jarního slunce vyzývá také planeta komunikace Merkur. Která znamení se vrhnou do akce a kdo bude ještě odpočívat? Kdo se prosadí a kdo podlehne zábranám?

Beran

Berani, jste na výsluní, tak si to užívejte. Vaše sebevědomí bude na vrcholu, tak nepromarněte žádnou příležitost ukázat, jak jste dobří. Přemýšlejte nad tím, jak si přirozeně udržet pozornost i v dalších měsících, když už nebudete ve středu sluneční záře. 

Býk

Odpočívejte a nabírejte síly. Rozhodně se do ničeho nenuťte. Nejlépe uděláte, když si pečlivě naplánujete váš budoucí záměr a ujasníte si své priority. V příštím měsíci začnou věci nabírat rychlý směr.

Zdroj: Autor: Sensvector / Shutterstock

Blíženci

Budete mít mnoho příležitostí k setkání se svými přáteli. Zatímco bezpečnost musí být na prvním místě, hledejte cesty, jak obnovit vaše přátelství a spolupráci. Bude pro vás těžké odmítat nabídky, které se k vám pohrnou jako přívalová vlna. Rozhodněte se, čemu dáte přednost, věnujte se jednomu, ale s veškerou soustředěností. 

Rak

Raci, zaměřte se na vznešené cíle. Vaše profesionální dráha je na vzestupu, ale nezapomeňte si odpočinout, můžete snadno podlehnout vyčerpání. Věnujte čas přátelství, lásce a inspirujícím myšlenkám. 

Lev

V dubnu budete mít dobrodružnou náladu. I když nemůžete cestovat bez omezení, najdete mnoho způsobů, jak si rozšířit obzory i v rámci vašeho města. Dařit se vám bude jak v práci, tak při studiích. Váháte-li začít s podnikáním nebo novým projektem, je dobrá šance, že se váš nápad uchytí.

Panna

Panny, vystupte z vaší sociální bubliny a hledejte nové tváře. Preferujete společnost několika blízkých lidí, ale i ti vzdálení vás mohou velmi inspirovat. Hledejte nové obzory, uplatněte svou zvědavost a roztáhněte svá křídla.

Váhy

Tématem tohoto měsíce jsou pro vás vztahy. Je úžasné objevovat, co máte s druhými společného, ale ještě více přínosné bude, když nebudete utíkat ze situací, ve kterých narazíte na odpor. Využijte každou příležitost, abyste se mohli dostat ze své komfortní zóny

Štír

Všechny malé úkoly, které se vám přes zimu nahromadily vás volají do akce. Vneste do práce trochu organizace a nezapomínejte také na odpočinek. Nepokoušejte se zlepšit celý svět, ale po malých krůčcích dokážete zázraky. Vytrvejte Štíři!

Střelec

Váš život začíná po pracovní době, ale zkuste to tento měsíc změnit. Hledejte kreativní prvky i během zaměstnání, dodržujte přestávky na oběd nebo si například zpestřete den krátkou procházku. Naučte se hledat nové zážitky a váš duben bude stát skutečně za to.

Nepokoušejte se zlepšit celý svět, ale po malých krůčcích dokážete zázraky. Vytrvejte Štíři!

Kozoroh

Ve vašem životě byly doposud věci docela stabilní. Proto se připravte v tomto měsíci na konflikty, kterým jste se doposud vyhýbali. Zpomalte a věnujte pozornost tomu nejdůležitějšímu, ať už je to vztah, práce nebo zábava.

Vodnář

Cítíte se sebejistě a charismaticky a všichni bojují o vaši pozornost. Dostane se vám uznání, které si už dlouho zasloužíte. Možná se dokážete ocenit i sami, třeba tím, že nekývnete na každou nabídku a promyslíte si, co je pro vás právě teď důležité. 

Ryby

Krok za krokem dojdete ke svému cíli. Zaměřte svou pozornost na finanční plán a časový rozvrh. Udělejte si místo ve svém kalendáři odstraněním nepodstatných závazků. Vzpomeňte si na přání a nápady, které vám přicházely minulý měsíc a zkuste některé z nich zrealizovat. Hodně štěstí!