Znamení zvěrokruhu, která předstírají, že se starají o ostatní lidi

Znamení zvěrokruhu, která předstírají, že se starají o ostatní lidi
Kdo se nestará o ostatní lidi, je považován za člověka bez srdce. To si moc dobře uvědomujete, pokud spadáte do nějakého z následujících tří znamení zvěrokruhu, a tak předstíráte, že se o ostatní lidi zajímáte, přestože opak může být pravdou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ve svém nitru soudíte každého, kdo kolem vás projde, ovšem navenek se na každého usmíváte a předstíráte, že vás každý zajímá. Nikdo vás nedokáže oklamat, protože jste ke všem okolo lhostejní a myslíte si své. Víte, že pokud by lidé znali vaši pravou stránku a vaše myšlenky, nebavili by se s vámi, což nemůžete dopustit, neboť toužíte po zábavě.

Abyste se cítili bezpečně, máte potřebu budovat si emocionální bariéru, jíž nikdo neprostoupí k vám. Nic se ovšem neutají věčně, a proto mají lidé střídavý pocit, že se u vás cítí bezpečně i že je nedokážete mít rádi.

Blíženci (21. května – 21. června)

Již od svého narození trpíte syndromem méněcennosti – pokud někdo vůči vám řekne jen jedno dobře řečené slovo, které si vy vyložíte špatně, získáte pocit, že vás nikdo nemá rád a nikdo vám nevěří. Vše, co chcete, je důvěra a respekt. Proto jste hodní k ostatním lidem. Chcete, aby vaše milé chování opětovali. Nemyslíte vážně, když tvrdíte, že vám na ostatních lidech záleží. Chcete se stát oblíbenými, abyste kolem sebe měli neustále nějaké lidi, kteří vás podrží, až se opět budete cítit na samém dně.

Máte jen pár skutečných přátel, jimž skutečně pomůžete, kdykoliv to budou potřebovat. V případě ostatních lidí se jedná spíše o plané sliby. Máte rádi svou image, kterou jste si za ta léta vypěstovali, a budete ostatním chválit účes, oblečení či cokoliv jiného jen proto, aby vám zvýšili sebevědomí opětovanou pochvalou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Staráte se o lidi a máte pozitivní přístup. Takto by vás popsal nejeden váš známý. Ovšem ve vašem životě nastávají chvíle, kdy tomu není tak vždy, jen to zvenku neprojevujete. Máte dny, kdy vás lidé štvou a byli byste raději, kdyby vás přestali obtěžovat svou přítomností. Někdy máte potřebu odcestovat daleko od svého domova a dlouhou dobu se nevrátit, odpočinout si od všech lidí. Máte výkyvy nálad, které nechcete dát najevo, abyste lidi neurazili.

Někdy i vaše velká zásoba energie může dojít, což si většina lidí neuvědomuje. Když na něco nemáte náladu ani energii, nikdy to nepřiznáte, místo toho se dál ničíte svou přetvářkou, že vás něco zajímá. Víte, že přetvářkou se člověka zbavíte mnohem rychleji a snadněji, než kdybyste mu donekonečna vysvětlovali, že vaše energie se pomalu blíží nulové hodnotě.

Zdroj článku: