Dokážete číst v lidech? Znamení seřazená od nejvíce psychologických po ta nejméně

Dokážete číst v lidech? Znamení seřazená od nejvíce psychologických po ta nejméně
Pokud potkáte člověka, dokážete určit, jak se zachová v různých situacích, a co od něho můžete čekat? Má-li Váš známý problém a něco ho trápí, poznáte to, přestože se to snaží skrýt? Podívejte se, jak hodně máte předurčeno ovládat psychologii, podle Vašeho hvězdného znamení.

Ryby (19. února – 20. března)

Intuice Vás provází celým Vaším životem. Možná jste se divili, proč ostatní lidé nemají takový soucit jako Vy. Je to tím, že dokážete číst v lidech a víte, jak je uklidnit.

Rak (22. června – 22. července)

Máte tendenci rozpoznat lži a zjistit, co trápí ostatní lidi, přestože se Vám nesvěří s tím, jak se cítí. Dokážete uklidnit rozrušené lidi a posléze jim vhodně pomoci.

Váhy (23. září – 23. října)

Co se týče Vás samotných, častokrát nevíte, jak si pomoci, ale co se týče ostatních lidí, vždy přesně víte, co říci a udělat. Také máte dobrý odhad na lidi a dokážete vyčíst, zda mají dobrý záměr.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Skoro máte pocit, jako byste dokázali číst v mysli jiných lidí. Jejich myšlenky před Vámi nejsou skryty, poněvadž dokážete číst v gestikulaci. To Vám umožňuje vědět, jaký daný člověk je.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše schopnost číst lidem myšlenky nebo zjistit, s jakým záměrem za Vámi jdou, je značně snížená. Více než psychologické znalosti se Vám hodí Vaše nikdy nekončící energie, to však neznamená, že Vaše intuice o ostatních vždy lže.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemáte příliš dobré psychologické znalosti o ostatních lidech. Mnohem více Vám pomáhá Vaše schopnost vědět, co se ostatním lidem bude líbit, a tak víte, co si koupit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste velký plánovač a číst v mysli lidech by sice bylo skvělé, ale bylo by Vám to naprosto k ničemu. Dokážete však správně rozpoznat, kdy může nastat hrozba, a rychle změnit své plány.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemáte příliš velké psychologické schopnosti, avšak mistrně ovládáte čas. Vzbudíte se přesně v okamžiku, kdy jste se chtěli vzbudit, a víte, jak dlouho mají trvat Vaše návštěvy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte schopnost vědět, kdy je nejlepší přestat něco dělat, poznáte přesně své hranice. Vaši přátelé si mohou myslet, že jste někoho urazili, ale Vy víte, že jste hranici ještě nepřekročili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemáte žádné psychologické dovednosti ani nemáte vnitřní oko, které Vám radí, kdo je dobrý a kdo špatný. Vám plně stačí radovat se z přítomnosti a z Vaší momentální situace.

Kozoroh ( 22. prosince – 19. ledna)

Praktičnost a dodržování zákonů i pravidel je to, čím se řídíte. Pokud se u Vás objeví záblesk psychologického vnímání, zcela ho pohřbíte a budete předstírat, že se nikdy nic nestalo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nepoznáte, co ostatní lidé chtějí, co si tajně přejí a co je momentálně trápí. Ignorujete veškeré impulzy, dokud je neuvidíte jasně, ale to může být příliš pozdě.

Zdroj článku: