Znamení zvěrokruhu, která si v posteli rozumí s Rybami

Znamení zvěrokruhu, která si v posteli rozumí s Rybami
Ryby jsou jedno ze znamení, které ovládá psychika a emoční stránka. Není proto jednoduché je uspokojit ani jako kamarády, ani jako partnery. Nicméně některá znamení jsou přímo stvořena pro to, aby si užila čas strávený v ložnici s Rybami. Najdete zde i to své?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Spadáte spolu s Rybami do vodních znamení zvěrokruhu, což znamená, že oba dva jste ovládáni svými city. Zatímco vy máte silně vyvinutý smysl pro vášeň, co se týče intimního života, Ryby jsou hodně přizpůsobivé znamení, které se přizpůsobí všemu, co si ve vztahu zamanete.

Váš sexuální partner narozený ve znamení Ryb si užije vaši sexuální povahu a nebude proti vašim nápadům protestovat. Vy se na oplátku budete cítit k tomuto partnerovi přitahováni. Milujete, když vám partner dovolí si vzít to, co chcete, což vám opravdu hodně imponuje.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud se dostanete do postele s člověkem narozeným ve znamení Ryb, budete odcházet uspokojeni. Váš partner Ryba je otevřenější novým možnostem a zkušenostem mnohem více než ostatní lidé, zatímco vy rádi velíte a jste v sexu dominantní, pokud vám to partner dovolí. Nic vám tudíž nebrání užít si sex naplno a podle vašich představ, což v případě Ryb nepředstavuje závažný problém, ba naopak.

Pokud vám váš partner narozený ve znamení Ryb plně důvěřuje, otevře se jakékoliv nové možnosti, která se v posteli naskytne. Uvidíte, že si budete skvěle rozumět.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S partnerem narozeným ve znamení Ryb budete plně spokojeni, poněvadž z hlediska astrologie jste pro Ryby ten nejlepší sexuální partner. Jste na stejné vlně, od života očekáváte podobné věci. S takovým partnerem najdete skvělé naplnění vašeho života. Navíc tomuto partnerovi budete plně důvěřovat, jelikož si navzájem dáte hodně lásky a pochopení, což povede k silnému poutu ve vztahu. Nic před sebou samými nemusíte skrývat, vždy se plně pochopíte. Pokud hledáte partnera, s nímž můžete probrat vaše sexuální touhy a používání různých erotických pomůcek, poohlédněte se po partnerovi, který se narodil ve znamení Ryb.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je jen velice málo lidí, kteří by vám v posteli stačili, protože jste odlišně myslící bytosti a v posteli podáváte tolik nevšedních nápadů na zlepšení vašeho sexuálního života, že se váš partner mnohdy nestačí divit. S Rybami se vám však nic podobného nestane. Takovému partnerovi můžete říci opravdu cokoliv, aniž by reagoval negativně a odtažitě. Co je pro ostatní lidi až příliš bizarní, to Ryby vítají s otevřenou náručí. Vždy se těší na to, až jejich partner vnese do vztahu opět něco jiného, a vy jim to můžete splnit.

Zdroj článku: