Znamení, která posílají svým blízkým ty nejroztomilejší balíčky, když jim není dobře

Znamení, která posílají svým blízkým ty nejroztomilejší balíčky, když jim není dobře
Poslat někomu blízkému roztomilý balíček, když mu není dobře, je naprosto krásný pocit. Dotyčný člověk má pocit, že na něj neustále myslíme. Některá znamení však mají mnohem lepší vkus pro roztomilé balíčky více než ostatní. Najdete zde své znamení?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se vám blízké osobě zrovna zdravotně nedaří, záhy zjistí, že se nad ní dokážete nejen povyšovat, ale také ukázat, jak vám na ní záleží. Nedělá vám problém milované osobě připlatit za to, aby se cítila naprosto výjimečně. Počínaje sladkostmi a drobnými pozornostmi až po léky, které dané osobě nejvíce pomohou, zbavíte ji veškerých finančních překážek, a navíc bude moci zůstat ležet doma a nemusí pro to chodit do obchodu. Při předání dárkového balíčku jí nabídnete, že jí půjdete na nákupy, pokud bude něco potřebovat koupit.

Rak (22. června – 22. července)

Jakmile zjistíte, že se vámi ceněná osoba necítí ve vlastní kůži, neleníte a nehledě na to, kolik práce zrovna máte a v jakém časovém skluzu se nacházíte, všeho necháte a začnete připravovat balíček, kde se bude nacházet všechno, co by daná osoba mohla upotřebit. Navaříte a hotové skvělé jídlo dáte do balíčku společně ke všemu, co dané osobě chutná a co jí udělá největší radost. Vonné svíčky budou také součástí balení společně s něčím, co má pro dotyčného opravdu lákavou vůni. Po předání vašeho „skromného“ balíčku se zdržíte a daný člověk bude zasypán vaší náklonností.

Váhy (23. září – 23. října)

Záleží vám na každé živé duši. Sice máte někdy problém projevit své emoce a dát najevo, že vám na někom záleží, jakmile však milovaná osoba onemocní, jste první, kdo se o tom dozví, poněvadž působíte naprosto důvěryhodně díky své milé povaze. Vám blízký člověk nemusí na vaši návštěvu dlouho čekat, sbalíte mu něco, co ho potěší, a odnesete mu to. Danou osobu přímo rozmazlujete. Vždy víte, co máte do dárkového koše zabalit. Vám blízká osoba bude mít pocit, jako by se o ni starali její vlastní rodiče. To, co má nejraději, to jí koupíte a přinesete v obrovském množství.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na vám blízké osoby si neděláte čas ne proto, že by vám na nich tak nezáleželo, nýbrž proto, že jste neustále do něčeho zabráni. To se mění ve chvíli, kdy se dozvíte, že s nimi něco není v pořádku. Hned za nimi zajedete. Protože máte rádi ve všem pořádek, víte, co jim nejvíce chutná, jaká je jejich nejoblíbenější restaurace a kde dělají jejich nejoblíbenější zákusky. Po cestě se všude stavíte a navíc přikoupíte drobnou pozornost. Chcete jim dokázat, jak vám na nich záleží.

Zdroj článku: