Která znamení jsou nejméně citlivá? Myslíte si, že jste to vy?

Která znamení jsou nejméně citlivá? Myslíte si, že jste to vy?
Nejcitlivějšími znameními dle horoskopu jsou Ryby, Raci a Váhy. Která znamení ale stojí přesně na opačné straně spektra? Přinášíme vám výčet 5 nejméně citlivých znamení zvěrokruhu.

Blíženci (21. května – 20. června)

Milí Blíženci, vám je všechno vlastně úplně jedno, viďte? Máte hroší kůži a dotknout se vás je takřka nemožné. Na vaše emoce by klidně mohl někdo hodit cihlu a stejně byste nic necítili. Někdo by mohl o vaše city rozbít talíř a vy byste si jen řekli o další. U vás se o přecitlivělosti prostě hovořit nedá, nikdy a za žádných okolností. Vy ani vůbec netušíte, co to přecitlivělost, často ani citlivost, vlastně je.

Vaší evoluční výhodou je, že máte dvě osobnosti, takže když se jedna začne cítit trochu nedůtklivá, prostě vklouznete do té druhé, jako by to byl čerstvě vypraný oblek, a jste zase v pohodě.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři, vy také nepatříte právě k nejcitlivějším. Zvláště pokud jde o ostatní lidi. Nejste empatičtí a skutečně nemáte pražádný talent vžít se do kůže někoho jiného. Nechcete mít nic společného s emocemi někoho jiného a děláte, co je ve vašich silách, aby se vyhnuli jakémukoli citovému rozrušení.

Možná vás trochu štve, když vám lidé vyčítají, že je vám všechno, ale štve vás to málo na to, abyste s tím něco udělali. Ale nechápejte mě špatně, víte, co to citlivost a péče o jiné je, ale tuto svou citlivou stránku máte pečlivě schovanou v řádně střežené bezpečnostní schránce. Pod zámkem. Omotanou řetězem. S alarmem.

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani, vy máte příliš mnoho jiných aktivit, než abyste se zabývali pocity jiných lidí. Zvlášť v hádkách je vám úplně jedno, co vypustíte z úst a zda to někoho raní. Pokud chce Beran něco říct, řekne to, i když to druhého bolí. Jste impulzivní a nevkládáte mnoho energie do přemýšlení o důsledcích svých činů.

Vaše ego je dost velké pro dva, vlastně klidně i pro tři. Protože si sami poskytujete nekonečný zdroj ujištění a potvrzení své vlastní hodnoty, je vám jedno, jestli vás někdo miluje, nebo nenávidí. Domníváte se, že kdyby znali vaše skutečné já, milovali by vás, takže pokud ne, musí být hloupí. Chyba totiž nikdy nemůže být na vaší straně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci, vy opravdu nejste schopni domyslet důsledky svých činů, viďte? Ať už se jedná o vyprávění vtipu na cizí účet nebo prozrazení tajemství, které ovlivní život někoho jiného, vám to prostě nedochází. Stejně jako střelec, po kterém jste pojmenováni, mohou vaše ostrá slova poslat šíp přímo do něčího srdce.

Nejde o to, že byste byli zlí, jen tak nějak bezmyšlenkovitě vypouštíte z úst věci, které lidi kolem vás zraňují. Je vám jedno, jestli si o vás ostatní myslí, že jste hrubí a necitliví, prostě říkáte věci tak, jak uznáte za vhodné, a zastáváte názor, že když někdo nepochopí vtip, je to jeho problém. 

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Kozorozi, víme, že chcete být oblíbení a aby si o vás lidé mysleli, že jste v pohodě, a proto jste velmi citliví na to, co si o vás ostatní myslí. Pokud se ztrapníte nebo řeknete něco špatného, trápíte se tím. Jste opravdu až směšně hákliví na sebe, na to, co se o vás říká, a na to, jak vás vnímají ostatní. Ale pokud jde o pocity druhých, i žraloci v sobě mají více empatie. Když k vám přijde kamarádka a řekne vám, že jí právě vyhořel dům, vaše reakce je: „Vážně? Já jsem právě musela zaplatit pokutu za pozdní úhradu pojistky za auto.“

 

Zdroje: