Pokud jste se narodili v tomto znamení, je dost možné, že jste podpantoflák

Pokud jste se narodili v tomto znamení, je dost možné, že jste podpantoflák
Být podpantoflák mužům značně komplikuje život. Nejenže se jim dostává výsměchu od ostatních mužů, ale také jejich manželky vycítí svou nadřazenost a mohou jim začít dělat ze života peklo, pokud zjistí, že se jich bojí. Není to váš případ?

Beran (21. března – 19. dubna)

Chcete za každou cenu potěšit svou manželku, a pokud se s ní dostanete do konfliktu, raději ustoupíte, pokud víte, že charakter vaší manželky vám nedovoluje tento zápas vyhrát. Samotnému konfliktu se snažíte co nejvíce vyhnout, pokud je to možné. Neodmlouváte své životní partnerce a děláte jí radost, jen aby neměla důvod na vás křičet. Snažíte se soutěžit pouze v těch věcech, kde by se v případě prohry nenaštvala (poněvadž vy chcete za každou cenu vyhrát). Nezvažujete svůj názor na věci, které po vás manželka chce, abyste udělal, protože víte, že by to nevedlo k ničemu dobrému.

Býk (20. dubna – 20. května)

Milujete svou manželku, proto uděláte vše, co jí na očích vidíte. Důvod je prostý. Bojíte se, že by vás mohla opustit kvůli někomu lepšímu, někomu, kdo jí vyhovuje daleko více. Bojíte se prosadit svůj názor, pokud víte, že není společný. Pokud má vaše manželka jakékoliv přání, vy mu vyhovíte bez ohledu na to, kolik vás to bude stát a jak těžké to pro vás bude splnit. Bojíte se různých hádek, poněvadž víte, že jakákoliv chyba od vás manželku může odloučit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Své manželce přenecháváte veškerou autoritu. Jste toho názoru, že jako žena musí mít ten nejlepší přehled o tom, co by bylo nejlepší, aby celá domácnost fungovala. Nehodláte dělat svá vlastní rozhodnutí, vše vám musí přikázat vaše manželka, abyste něco skutečně udělal. Pokud chce, abyste vypral, vy skutečně vyperete, a je naprosto jedno, zda jste se zrovna vrátil z práce a jste k smrti unavený. Milujete svou manželku, ale také nechcete nic zpackat, a proto jí necháváte volnou ruku, co se týče celé domácnosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Není to tak, že byste se manželky bál, spíše jen nechcete vyvolávat konflikty a chcete, aby ve vaší domácnosti byli všichni spokojení. Dokážete se snížit k neustálému poslouchání pokynů své životní partnerky, abyste docílil vzájemné spokojenosti. Jste přesvědčeni, že šťastná žena znamená šťastný život. Podle vašeho názoru můžete mít vytoužený klid pouze v případě, že žena s vámi bude šťastná. Ovšem pokud se stane, že vaše manželka s vámi nezachází stejně jako vy s ní, toto zjištění může mít neblahý vliv na vaše psychické zdraví. Můžete si začít vyčítat věci, za které nemůžete, a budete se všelijak snažit se pro manželku změnit.

Zdroj článku: