Výklad tarotových karet na tento týden pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na tento týden pro jednotlivá znamení
Čtete rádi horoskopy? Pojďme se společně podívat na netradiční horoskop v podobě výkladu tarotových karet. Původně byly tyto karty používány ke společenské hře, později z tarotových karet naši předci předpovídali budoucnost. Využijme tedy jejich magickou moc a podívejme se, co nás čeká v následující dny

Beran

Na tento týden vám karty předpovídají, abyste byli co nejvíce opatrní, jelikož vám vyšla karta Věž. S touto kartou přichází prozření, které nemusí být vždy příjemné. Popřemýšlejte tedy nad lidmi, které máte kolem sebe, jelikož může dojít i k odloučení, které vám ale nakonec pomůže k svobodnějšímu prožívání života.

Býk

Býci se budou cítit velmi silní, karta Trojka holí vám říká, že stojíte na pevných základech a doporučuje vám, abyste pokračovali v rozdělané práci, rozhodně vám to přinese úspěch. V soukromém vztahu se budete těšit partnerově pozornosti, pozor však na jeho žárlivost. Raději ho ubezpečte o svojí lásce k němu.

Blíženec

Zeptejte se sami sebe, co pro vás znamená štěstí a mějte radost z každé maličkosti. Karta Devítka pohárů je velice pozitivní karta. Čekají vás šťastné dny, obklopte se tedy svými nejbližšími a buďte s nimi každou volnou chvíli. Přátelé a rodina vás teď potřebují.

Blíženci by měli mít radost z každé maličkosti, Zdroj: Jacob Lund/ Nextfoto

Rak

Milí raci, na následující dny vám vychází karta Osmička pohárů neboli netečnost. Tato karta vám však dá sílu na to, abyste ukončili jednu etapu a začali etapu novou. Život je občas nevyzpytatelný, ale nepodléhejte depresím, brzy se vše opět vylepší. Berte to jako příležitost prozkoumat a objevovat něco nového!

Lev

Díky tarotové kartě Slunce vás čekají doslova blahobytem zalité dny. Dobře toho využijte. V práci se vám bude dařit, naplňte se tedy energií a pracujte tvořivě. V tyto dny se budete cítit jako znovuzrození, tato karta je doslova plná optimismu!

Panna

Plánujte! Když si své nápady dopředu naplánujete, vše se vám podaří, a to jak v pracovním, tak v soukromém životě. Karta Osmička disků je vám příznivě nakloněna. Zároveň vám radí, abyste si s partnerem našli společné zájmy, utuží to váš vztah.

Váhy

Pokud jste poslední dny měli pocit, že se vám moc nedaří, nezoufejte, nyní se vše obrátí k lepšímu! Karta Šestka holí vám totiž přinese vítězství a vám se konečně ve všem začne dařit! Zatočíte také se svými nedostatky a vlastními chybami, důležité je si je však přiznat.

Štír

Tento týden se zkuste zaměřit na lidi, které máte kolem sebe a nabídnout jim svou pomoc, potřebují to. Karta Šestka disků vám to náležitě oplatí. Těšte se z radosti ostatních a šiřte kolem sebe dostatek optimismu a dobra.

Střelec

Princ holí vás bude povzbuzovat k tomu, abyste dokončili to, co jste si předsevzali. Tato karta bohužel nemá dlouhodobý efekt, proto raději využijte těchto dní k tomu, abyste opravdu vše dotáhli dokonce, karty jsou vám nakloněny.

Kozoroh

Následující dny nejsou vhodným časem k tomu, abyste se věnovali něčemu novému. Na chvilku se zastavte, odpočiňte si a rozmyslete si, jaké budou vaše následující kroky. Dejte si chvíli pokoj od všeho, zasloužíte si to.

Vodnář

Máte pocit, že jste ze všeho nesmírně unavení a přepracovaní? Dopřejte si pauzu a zvolněte, pocit stresu a vysílení brzy odezní. Karta Desítka holí vám také přináší menší problémy ve vztahu. Možná to bude zapříčiněno vaší přepracovaností. Vyhraďte si chvíli času pro svého partnera a ukažte mu, že vám na něm záleží.

Ryby

Milé ryby, raději si dejte pozor na lidi ze svého okolí. Karta Rytíř mečů symbolizuje zákeřnost. V tyto dny se můžete setkat se lstivostí a záludnostmi, a to jak ve vztahu, tak i v pracovním životě. Dobře se rozmyslete s kým se přátelíte a kdo je vaším skutečným přítelem a kdo jen tím, kdo na vás visí.

Zdroj článku:
  • Autorský text