Znamení zvěrokruhu, která nikdy neberou věci vážně

Znamení zvěrokruhu, která nikdy neberou věci vážně
Život je těžký. To nikdo nemůže popřít. Na světě existuje jen mizivé procento lidí, kteří jsou se svým životem spokojeni. Pokud patříte do jednoho z následujících znamení zvěrokruhu, nic z toho, co se vám stane, nikdy neberete vážně. Najdete se zde?

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste vysoce optimističtí, ale tentokrát to není dobře. Dáváte přednost zábavě před čímkoliv jiným. Jste neuvěřitelně hraví a nezáleží na tom, zda se ocitáte u sebe doma či v zaměstnání, kde byste si vtípky měli odpustit. Pokud se ve vašem životě odehraje katastrofa, je dost pravděpodobné, že nebudete smutnit s ostatními členy své rodiny, ale půjdete se bavit.

Na večírek, do putyky, to je úplně jedno. Zábava vám pomáhá vyrovnat se s těžkou životní situací. To vede k četnému nepochopení ze strany ostatních lidí. Pokud se dostanete do nepříjemné situace, začnete se smát, čímž přihoršíte nejen ostatním, ale hned nato také sami sobě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se vám věci vymknou kontrole, nepláčete ani se nelitujete. Spíše se přikláníte k možnosti odcestovat a bavit se. Každý den zkusíte něco nového a nikdy příliš nepřemýšlíte o důsledcích. Pokud jste vystaveni nějaké stresové události, vůbec se nad ní nepozastavíte. Znamenalo by to pro vás pouze ztrátu času. Svou vždy optimistickou náladu nehodláte měnit kvůli tomu, že se vám v životě zrovna dvakrát nedaří.

Váhy (23. září – 23. října)

Milujete svůj klid a zdravý rozum, navíc jste milí a zábavní. Pokud se vám přihodí něco špatného, sice jste z toho špatní, ale odmítáte měnit svou dobře naladěnou tvář. Každý den vás něco mrzí, ale není to nic, co byste nemohli překonat, a to díky vašemu vždy pozitivnímu přístupu k životu a úhlu pohledu. Sice striktně odmítáte zapojovat se do konfrontací, pokud to není nezbytně nutné, ale jste každému nápomocní a dobře víte, že se špatnou náladou se pomáhá opravdu špatně.

Víte, že ne vždy to vede ke zlepšení nálady ostatních lidí, ale přesto to děláte. Pokud se vám dvakrát nedaří, sportujete, abyste přišli na jiné myšlenky.

Ryby (19. února – 20. března)

Představivost je váš pomocník číslo jedna, pokud se vám v životě nedaří. Sice své starosti nevyřešíte, ale pro vás je mnohem lepší ocitnout se v neznámém světě, kde je všechno dokonalé a kde jsou k vám všichni milí, než ve skutečném světě, kde se utápíte v beznaději.

V důsledku toho se na vás ostatní lidé mohou zlobit, poněvadž je nevnímáte. Od všech problémů máte tendenci utíkat do světa fantazie, kam vás nemohou následovat. Ve svém vlastním světě vidíte pouze optimismus, což vám pomáhá zapomenout na stres.

Zdroj článku: