Sen o mrtvém

Sen o mrtvém
Snář uvádí, že sen o mrtvém je informací a varováním před jakousi chybou nebo problémem. Výklad snu je velmi podobný, jako bylo uvedeno v článku „Sen o zemřelém“.

Sen o zemřelé babičce

Zdálo se vám o tom, že zemřelá babička nějakým způsobem trpí? Je velmi pravděpodobné, že se setkáte s velkou nespravedlností. Proto aktuálně neriskujte a nepouštějte se do pochybných podniků. Neinvestujte peníze a nevěřte lidem, které úplně dobře neznáte. Je lépe být na pozoru.

Jestliže se vám zdálo o zemřelé babičce, která je uložena v rakvi, je možné, že dostanete zlou zprávu. Může se stát, že vás někdo zradí, nebude se vám dařit v podnikání, či v práci. Babička vás přišla varovat.  

Sen o smrti blízkého

Pokud ve snu vidíte smrt blízkého člověka, znamená to, že vám sen potvrzuje příznivý vývoj situace. Sen vás informuje o přerodu, který právě probíhá.

Sen o mrtvém člověku

Jak už bylo řečeno, sen o mrtvém člověku přináší informaci o tom, abychom se měli na pozoru před problémy a omyly, kterých se můžeme dopustit.

Sny o smrti blízkých

Pokud je mrtvým někdo, koho znáte, pak je pravděpodobné, že momentálně prožíváte nějaké chmurné období.

Ve snu za námi zemřelí blízcí přišli s varováním, aby nás ochránili.

Jestliže jste ve snu viděli vzkříšení zemřelého člověka, znamená to, že se vám brzy vrátí něco, co jste ztratili. Může jít o postavení, nebo materiální záležitosti.

Sen o mrtvole

  • Uvidíte-li ve snu sami sebe jako mrtvolu, znamená to, že jste něco nadobro ukončili.
  • Pokud jste viděli ve snu mrtvolu neznámého člověka, sen vás informuje o tom, že se brzy ve vašem okolí bude konat svatba, nebo se někomu narodí děťátko.
  • Jestliže se vám zdálo o mrtvole ženy nebo dívky, brzy vám váš přítel přinese neveselou zprávu.
  • Když uvidíte mrtvé tělo v hrobě, brzy vám vaše práce přinese očekávaný výsledek.

Sen o smrti partnera

Pokud se vám zdálo o smrti vašeho partnera, sen je informací o nezralosti a nepřipravenosti. Také je konec vašim starým zvykům. Minulost necháte za sebou a vnitřně se změníte.