Nevěry a obviňování, jak na tom jste podle Vašeho znamení zvěrokruhu?

Nevěry a obviňování, jak na tom jste podle Vašeho znamení zvěrokruhu?
Pokud Vás partner obviňuje z nevěry, může mít z minulosti špatnou životní zkušenost nebo Vás dokonce může on sám podvádět. Někdy za to však může Vaše chování. Podívejte se, co máte ve zvyku dělat a považujete to za naprosto normální činnost, ale u Vašeho partnera to může vyvolat podezření.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vždy partnerovi nutíte své názory na všechno. Pokud jste delší dobu nepromluvili o svém názoru a spíše mlčíte, může to způsobit jeho podezření z Vaší nevěry, přestože můžete mít špatný den.

Býk (20. dubna – 20. května)

S postupem času ve vztahu zlenivíte, poněvadž víte, že Váš partner Vás akceptuje. Jakmile se nevyužité energie nahromadí více, nejste téměř vůbec k zastižení. Obava z nevěry se tudíž zrodí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Neustále svému partnerovi něco říkáte. Co jste dělali, kde jste byli, … opravdu vše. Pokud se Vám za celý den nic zajímavého nestane, mlčíte. Partner si může myslet, že před ním něco skrýváte.

Rak (22. června – 22. července)

Partner si Vás musí vážit, abyste měli harmonický vztah. Pokud necítíte, že si Vás partner cení, odtáhnete se a nemáte náladu s ním být. To způsobí, že Vás partner obviní z nevěry.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud si myslíte, že Váš vztah není tak skvělý, jak jste si původně mysleli, stanete se introvertními ve vztahu a nehledáte s partnerem zábavu. To u partnera vyvolá strach z Vaší nevěry.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jestliže Vás partner obviňuje z nevěry, může to být proto, že jste se začali chovat, jako by pro něj obsah Vašich dnů měl být tabu. Nechcete, aby věděl, kde a s kým jste byli, a pochopitelně má obavy.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš smutek se často odráží na vztahu. Od partnera se začnete odtahovat a neprojevíte mu lásku. Poněvadž je u Vás zvyklý na něco jiného, dostane šok, ale neuvědomí si, že jste pouze smutní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte takovou povahu, že se postupně od partnera psychicky i fyzicky stahujete, pokud neustále touží vědět, jaký jste měli den. Pokud se Vám stane nepříjemným jeho hlazení, špatná domněnka je na světě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Používáte výmluvy, abyste se vyhnuli konverzacím nebo s ním šli ven. Práce, přátelé nebo cokoliv jiného – může to být pravda, avšak Váš partner Váš názor sdílet nebude.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste samostatný člověk, proto, pokud partner nabyde pocitu, že plánujete budoucnost jen pro sebe, ne pro Vás dva, začne Vás podezřívat. Pokud s ním v budoucnu nechcete být, je lepší to říci, ale většinou se tato věc odehrává pouze v partnerově mysli.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Více než srdcem myslíte mozkem. Ve vztahu se snažíte se více emocionálně otevřít. Dlouho Vám to nevydrží, což ve většině Vašich partnerů vyvolá pocit, že dochází k nevěře.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud Vás partner nechápe a nepodporuje Vaši citlivou mysl, začnete se uzavírat do sebe. Tím způsobíte nejen podezření, že ho podvádíte, ale Vaše nečinné přihlížení může zničit Váš vztah.

Zdroj článku: