Horoskop na 4. zářijový víkend: Ryby budou hnány láskou, Berani si odpočinou

Horoskop na 4. zářijový víkend: Ryby budou hnány láskou, Berani si odpočinou
Nadchází víkend, kdy si můžeme splnit všechny naše sny, pokud do nich investujeme dostatečnou píli. Vliv Panny na Měsíc bude již od začátku víkendu zřejmý. V neděli nastává čas pochopení a obnovení potrhaných vztahů, Měsíc přejde do Vah. Jaké změny čekají vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nadešel čas relaxace. Tento víkend bude převážně pohodový. Pro své zdraví uděláte něco výjimečného a také si pořádně odpočinete u svých oblíbených aktivit. V neděli budete myslet romanticky. Pokud nemáte partnera, můžete mít nutkání si nějakého najít.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chcete-li vydělávat více peněz, v pátek a v sobotu můžete popřemýšlet nad tím, jak toho dosáhnout. Je to proto, že cokoliv si řeknete, to se vám splní. Můžete také zkusit posunout vpřed svou kariéru. V neděli můžete změnit svůj styl práce a dosáhnout lepších výsledků.

Blíženci (21. května – 21. června)

Rodina a domov jsou to, na co a koho se zaměříte tento víkend. Pokud vztahy mezi vámi a vaší rodinou nefungují, zkuste rodinu navštívit, možná zjistíte, že se jednalo pouze o nedorozumění. V neděli budete mít zvýšenou kreativitu a také romantika ten den bude mít ve vašem životě místo.

Rak (22. června – 22. července)

Možná jste měli v poslední době pocit, že vám nikdo nerozumí. To se tento pátek a tuto sobotu změní. Dokážete navázat komunikaci s kýmkoliv o čemkoliv, nic pro vás není nemožné. V neděli si možná pořídíte domácí zvíře, ale také se můžete dozvědět o dalším přírůstku do vaší rodiny.

Lev (23. července – 22. srpna)

Již od pátku se budete soustředit převážně na svou kariéru a finanční situaci. Současná situace se vám přestává líbit, podniknete proto kroky ke zlepšení. V neděli se můžete pohybovat po celé společnosti, budete chtít řešit své problémy i problémy cizích lidí. Budete hodně komunikativní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Již dříve jste několikrát přehodnotili svůj život. To samé vás čeká v pátek a v sobotu. Svůj postoj k životu změníte několikrát, než dospějete k uspokojivému závěru. V neděli se zaměříte na zlepšení své kariéry. Tento den začnete a v budoucnu se vám to hodně vyplatí.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše intuice bude v pátek a v sobotu hodně zvýšena. Cokoliv se vám stane, nad tím popřemýšlejte, zlepšíte si tím svůj život. Pozornost byste měli věnovat také snům. V neděli se zaměříte na to, jak vás vnímají ostatní lidé, a budete se chtít na veřejnosti reprezentovat tím nejlepším způsobem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Až do soboty budete hodně komunikativní. Budete mít skvělou náladu, dobře se pobavíte. Také můžete vyrazit do společnosti a pomáhat dobré věci, takové, jíž věříte, že bude mít smysl. V neděli bude vaše intuice na maximu. Můžete popřemýšlet nad zlepšením svého života.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

První dva dny se zaměříte pouze na svou kariéru. Je možné, že najdete možnost nového posunu a na ten se zaměříte. V neděli zatoužíte po pomoci ostatním lidem a také se budete starat o vaše vztahy, nejvíce o ty přátelské. Uděláte svým přátelům radost, budete s nimi zacházet tak, jak si zaslouží.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento víkend nejspíše nestrávíte doma, budete si chtít užít trochu toho volného času po práci. Také zažijete pořádnou dávku zábavy, na níž nezapomenete. V neděli se opět předčasně vrhnete do své práce. Popřemýšlíte o svých možnostech. Začnete na nich ihned pracovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zatoužíte po opravdové intimitě, a to v pátek a v sobotu. Pokud máte partnera, zatoužíte po intimitě s ním, pokud nemáte, můžete pocítit potřebu si nějakého najít, třebaže dočasného. V neděli popřemýšlíte, co byste měli udělat, abyste si zajistili dobrou budoucnost.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend budete myslet pouze na lásku, pokud tedy momentálně nemáte partnera, je možné, že po něm zatoužíte. Ať partnera máte, či nikoliv, budete do soboty přemýšlet o svých možných chybách. V neděli zjistíte, co jste dělali špatně, a docílíte klidu.

Zdroj článku: