4 znamení s největší pravděpodobností nákupní horečky

4 znamení s největší pravděpodobností nákupní horečky
Snad každý alespoň jednou za život zažil nákupní horečku na vlastní kůži. Koupit si něco pro radost, přestože danou věc ve skutečnosti vůbec nepotřebujeme, zní lákavě – alespoň v danou chvíli. Avšak patříte-li do jednoho z následujících hvězdných znamení, dokážete během chvíle utratit velké peníze za naprosté zbytečnosti.

Ryby (19. února – 20. března)

Snažíte se utrácet pouze tolik, aby to neuškodilo Vašemu rozpočtu. Ovšem u Vás více než u ostatních lidí platí, že pokud jdete do obchodu pro jednu věc a vidíte něco, co se Vám hodně líbí nebo na co máte extrémní chuť zrovna v tento moment, uvedená věc skončí v nákupním košíku.

Postupem času se v obchodě či obchodním centru objevuje ve Vašem vlastnictví více a více zakoupených věcí. Je dost pravděpodobné, že jakmile přijdete domů, zjistíte, že valnou většinu z těchto věcí nepotřebujete, a začnete litovat svého nákupu. Pokud se tak nestane, jakmile přijdete domů, začnete toho litovat následující den.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zejména elektronika před Vaším nákupem nikdy není v bezpečí, ale můžete zatoužit si koupit i cokoliv jiného, co si v danou chvíli myslíte, že nutně potřebujete a bez čeho nemůžete žít. Upřednostňujete hodně drahé předměty. Líbí se Vám zkoušet nové věci.

Nejdůležitější pro Váš výběr o koupi je, zda daná věc momentálně frčí. Nehlídáte si peníze, bezmyšlenkovitě utrácíte. O pár dní později zjistíte, že se Vám daná věc vůbec nehodí, a dokážete naříkat celý následující týden a slibovat si, že stejnou chybu již nikdy nezopakujete. To se mění v momentě, kdy Vám přijde výplata a Vy si vyrazíte do obchodu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vždy toužíte po luxusu. Pracujete až do úmoru, abyste si ho mohli dovolit, a jakmile si ho zakoupíte, jste v sedmém nebi. Jakmile najdete něco, co se Vám líbí, zatoužíte po nákupu, který následně bez rozmyslu provedete. Rádi se chlubíte tím, že jste si koupili něco od své oblíbené značky. Pokud si něco nemůžete z finančních důvodů dovolit, jste opravdu smutní. Proto pracujete tvrdě a po celý život.

Lev (23. července – 22. srpna)

Kupujete si pouze to nejlepší, aby se za Vámi lidé ohlíželi. Ačkoliv spousta lidí se v této situaci cítí nesvá, Vy přímo vyžadujete, aby se po Vás lidé otáčeli, poněvadž se díky tomu cítíte super důležití. Sledujete, co si kupují Vaši oblíbení hudebníci a herci, a pokud se Vám to líbí, zatoužíte po tom nehledě na to, kolik to stojí. Jakmile dojde k nákupu, otočíte se na nejbližší osobu s cílem se pochlubit nezávisle na tom, zda tohoto člověka znáte či nikoliv. Toto děláte celou cestu domů.

Zdroj článku: