Tato 3 znamení umí nejlépe vařit. Patříte mezi rodilé šéfkuchaře i vy?

Tato 3 znamení umí nejlépe vařit. Patříte mezi rodilé šéfkuchaře i vy?
Všichni milujeme jídlo, ale dobře ho připravit umí už jen málokdo. Kromě znalostí, dobrých receptů a zkušeností u vaření rozhodně záleží i na osobnosti. Proto může i vaše znamení určit, jak dobrými kuchaři jste. Patříte tedy mezi 3 znamení, která umí vařit nejlépe z celého zvěrokruhu?

Kozoroh

Kozorohové si u vaření dokáží odpočinout a konečně přestat myslet na práci. Celý proces je uklidňuje a představuje pro ně jakousi terapii. Nevadí jim dělat ani náročnější přípravy, když to recept vyžaduje. Rádi opakují recepty, které se jim již v minulosti povedly, protože vědí, že dosáhnou dobrých výsledků. Často ale zkouší i nové recepty a techniky. Moc však nesází na improvizaci a v kuchyni mají vše pečlivě roztříděné a připravené. Jsou většinou těmi nejpečlivějšími a nejpracovitějšími kuchaři zvěrokruhu. Pro své blízké nejraději vaří zdravá, ale chutná jídla, která je dokáží pokaždé potěšit.

Zdroj: Autor: Jackie Niam / Shutterstock

Rak

Raci jsou skvělými rodinnými kuchaři. Většinou nemají ani tolik dovedností a osvědčených technik, ale vždy s jistotou vědí, jak svou rodinu a přátele potěšit. S jídlem příliš neexperimentují, ale jejich ozkoušené recepty jsou dovedené k naprosté dokonalosti. Mají rádi příjemnou rodinnou atmosféru, u které právě chutné jídlo rozhodně nesmí chybět. Proces vaření si až tolik neužívají, ale nejdůležitější pro ně je, aby udělali radost ostatním. A to se jim většinou i podaří, protože dokáží přesně vyčíst, na co má kdo zrovna chuť.

Býk

Rádi experimentují s novými chutěmi a připravují nové kreativní pokrmy.

Býci jsou úzce spojeni se svými smysly a při vaření se tak dokáží řídit, jak svou láskou k chuti a vůni, tak i smyslem pro estetiku. Rádi experimentují s novými chutěmi a připravují nové kreativní pokrmy. Jsou to velcí požitkáři, a tak svou vášeň k jídlu dávají i do vaření. Snaží se dělat sobě i ostatním radost, a tak je jejich jídlo vždy pečlivě připravené i naservírované. Potřebují si jídlo dostatečně vychutnávat, a proto nepovedených pokrmů vždy hodně litují. Pokud tedy chcete ochutnávat různorodá a pečlivě připravovaná jídla, bydlení s Býkem pro vás bude tou nejlepší volbou.

Zdroj:

https://www.yourtango.com/2018318757/horoscope-five-zodiac-signs-make-best-cooks-according-astrology

https://www.iwmbuzz.com/lifestyle/love-and-relationships/3-zodiac-signs-known-best-cooks/2021/01/08

https://www.prozeny.cz/clanek/vareni-podle-znameni-horoskopu-61940