Znamení, která Vás nepřijmou, pokud jste chudší než oni

Znamení, která Vás nepřijmou, pokud jste chudší než oni
Ne vždy nám všechna přátelství vyjdou a někdy ani nezačnou. Důvody jsou různé. Dnes se zaměříme na malé finanční rezervy – přesněji na znamení zvěrokruhu, která mohou odmítnout přátelství s Vámi na základě toho, že nejste tak finančně zabezpečení jako oni. Jaká znamení zvěrokruhu to jsou?

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento člověk je přesvědčen, že ke štěstí potřebuje finanční zázemí. Podle toho se chová vždy. Pokud tedy zjistí, že nejste dostatečně finančně zabezpečení, pravděpodobně se s Vámi nebude vybavovat, natož aby se s Vámi spřátelil. Pokud uzavře přátelství, chce dlouhodobá přátelství a chce z nich také čerpat, pokud by se náhodou ocitl bez dostatečného přísunu peněz. Své přátele vždy žádá o finanční pomoc, pokud tuto pomoc potřebuje. Z toho vyplývá, že pokud jste chudší než on, nejste mu k ničemu a s největší pravděpodobností nebude o přátelství s Vámi vůbec uvažovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev není špatný přítel, avšak přátelství s ním má své meze. Podle jeho názoru jsou peníze v přátelství hodně důležité a společně se vzájemným pochopením jsou hlavním prvkem dobrého přátelství. Má rád kupování drahých dárků, ale nechce jen dávat, očekává, že mu také něco koupíte, a sice za své vlastní peníze. Pokud nejste schopni platit dárky, které rozhodně nebudou levné, nečekejte, že přátelství s ním bude pokračovat, pokud vůbec vzniklo. Pokud k Vám přijde takový člověk na návštěvu a neuvidí žádné známky Vašeho bohatství, nejspíše hodně rychle odejde.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pro tohoto člověka jsou peníze na prvním místě, a to vždy. Nečekejte proto žádné zázraky, pokud nejste příliš při penězích. Upřednostňuje lidi, kteří vždy u sebe něco mají a pokud možno mají stejné smýšlení jako on – že na penězích by se mělo sedět a nechávat je množit. Pokud nemáte mnoho peněz, přátelství s Vámi pro něj nebude žádným přínosem. Naopak si myslí, že byste mu dělali pouze ostudu, pokud byste ho nedej bože potkali, zatímco by se bavil s vlivnými a bohatými lidmi. Raději se bude věnovat svému postupu v kariéře než Vám.

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran je příliš ambiciózní na to, aby o něm v tomto článku nepadla zmínka. I on touží po stejně bohatých či bohatších přátelích. Vždy chce dělat něco netradičního, což vyžaduje nejen spoustu času, ale také spoustu peněz. Pokud jimi nedisponujete, nemá pro Vás žádné využití ve svém životě. Také mají skvělý pocit, pokud jsou ve společnosti bohatých přátel – myslí si, že jsou výjimeční. Také má spoustu nápadů, jak vydělat hodně peněz, a potřebují přátele, kteří by jim finančně pomohli do začátku.

Zdroj článku: