Zjistěte, jaké znamení spolubydlícího se k vám hodí nejvíce

Zjistěte, jaké znamení spolubydlícího se k vám hodí nejvíce
Hledáte-li nového spolubydlícího, napadlo vás zeptat se na datum narození? Když si přečtete některé indicie k jednotlivým znamením, možná už se příště zeptáte.

Beran

Se spolubydlícím Beranem není úplně snadné vyjít. Ve své mysli má stále důležité cíle a myšlenky, které potřebuje někomu sdělit. Někdy je druhému až příliš vnucuje a chce, aby se vše dělo podle něj. Je-li ignorován, jeho vztek brzy přeteče a on vybuchne jako sopka dřív, než se stačíte uklidit. 

Býk

Býci bývají ke svému prostoru velice citliví. Jen výjimečně zvládají svůj majetek sdílet s někým jiným, než je jejich rodina. Počítejte s tím, že jsou velmi svéhlaví a chtějí si dělat vše po svém. Dopředu si domluvte pravidla společného soužití, abyste předešli pozdějším problémům. 

Blíženci 

Společné bydlení s Blíženci bývá jeden velký mejdan. S nikým nezažijete větší legraci než s rozvernými Blíženci. Potřebujete-li však klid na práci nebo studium, mohlo by mezi vámi docházet k nedorozuměním. Blíženci si totiž své radovánky jen neradi odpírají.

Rak

Rak o svůj domov pečuje jako o své hnízdo, do kterého pustí jen své nejdůvěrnější přátelé. Poskytne-li vám Rak útočiště, je to pro vás poctou. Rak vyžaduje prostor pro své soukromí a nenechá si jej narušit častými návštěvami. Soukromí však také poskytne i svým spolubydlícím.

Lev

Lev vždy zůstane králem či královnou svého prostoru a s tím je potřeba při spolubydlení počítat. Budete-li jeho pozici respektovat, nebudete s ním mít téměř žádné problémy. Potřebujete-li se Lvem vyřešit nějaký problém bývá to téměř nemožné. Lev si stojí za svým názorem a ten cizí jen těžko připouští. Jedinou možností je být trpělivý a řešit problémy postupně tak, aby Lev nepocítil vaši naléhavost. Ale upřímně, kdo z nás to dokáže?

Panny

Spolubydlící jako jsou Panny bude obdivovat každý chaotik. Do domácnosti vnesou řád a klid, nesmíte však narušit jimi stanovená pravidla. Rádi řeší problémy v klidu a s rozvahou, vyhýbají se improvizaci a jednání pod tlakem. Budete-li narušovat jejich soukromí, brzy si začnou hledat nového spolubydlícího.

Váhy

S Váhami jako spolubydlícími pravděpodobně nudu nezažijete, ale zároveň budete vděčni za každou chvilku klidu. Pokud neplánují aktivity přímo s vámi, určitě si několikrát týdně přivedou společnost. Někdy je potřeba si dupnout a dát věci do pořádku, tak aby spolubydlení vyhovovalo i vám.   

Štír

Štíři bývají občas pěkně nerudní a jen opravdoví přátelé se naučí jejich nálady tolerovat. Se Štírem si prostě buď sednete nebo v jeho přítomnosti budete trpět. Jeho štiplavou upřímnost, přecitlivělost na vnější podněty a zarytou mlčenlivost jen málokdo opakovaně snese. Avšak jsou-li zrovna v dobrém rozmaru, za vaši trpělivost se vám několikanásobně odvděčí.    

Střelec

Střelci vás nakazí svým nezměrným optimismem. Když dostanou upovídanou náladu, budete hledat způsob, jak je alespoň na chvíli umlčet. Většinu času však bývají mimo domov, takže budete mít dostatek prostoru si z přívalu pozitivní energie odpočinout. Občas mají problém vyjít s penězi, a tak se může stát, že se opozdí s platbou nájmu. Vždy ale své dluhy splatí, ihned jakmile je to možné.

Kozoroh

Kozorozi jsou ideálními spolubydlícími pro umělecké duše. Jejich organizační schopnosti a hospodárnost zachrání mnohé domácnosti. Dovolíte-li jim ujmout se velení v praktických záležitostech, nejen že budou spokojení, ale také se nemusíte bát, že by některý účet zůstal nezaplacený. Kozorozi jsou konzervativní pragmatici, a tak nemusí úplně dobře snášet časté návštěvy a nekončící večírky.

Vodnář

Spolubydlícího ve znamení Vodnáře doma moc neuvidíte. Žije totiž zběsilým tempem a zřídka se zastaví na delší dobu. Věnujte se svým aktivitám a jeho si příliš nevšímejte, když bude mít dobrou náladu, ozve se sám. Vodnáři mívají ve zvyku požadavky druhých odsouhlasit, avšak ihned poté nedbají a dělají si dál vše po svém. Proto si s nimi už na začátku spolubydlení ujasněte striktní pravidla.

Ryby

Ryby vyžadují soukromí. Mají-li svůj vlastní prostor, kde je nikdo neruší, bývají skvělými spolubydlícími. Své povinnosti plní někdy s menším prodlením, avšak spolehlivě. Domácí útočiště je pro Ryby důležitým místem, kde se schovají před cizím vnějším světem. Vyžadují spíš klid, ale jednou za čas si rády užijí pořádný mejdan.