Partnerský horoskop na víkend: Upřímní Býci a vášnivé Ryby

Partnerský horoskop na víkend: Upřímní Býci a vášnivé Ryby
Víkend přinese společné aktivity a důvěrné rozhovory, skrze které si můžete uvědomit, jak vzácný je váš partnerský vztah. Přečtěte si, co vás s partnerem čeká.

Beran

Do soboty se ještě potřebujete věnovat svým osobním činnostem, což může přinést do vašeho vztahu mírné napětí. V neděli však drahé polovičce vše vynahradíte. Podniknete spolu něco neobvyklého a zábavného. 

Býk

Upřímnost bude ve vašem vztahu na prvním místě. Vyjádřete své lásce své upřímné pocity a nebojte se být autentičtí. Pokud se svému partnerovi svěříte, pochopí vás. Téma vašeho rozhovoru se může týkat svobodného prostoru a připoutanosti.

Blíženci

Víkend můžete společně strávit na cestách nebo společenských akcích. Neformální povídání se může vyvinout ve smyslné završení. Svou drahou polovičku okouzlíte vtipem a moudrostí. 

Rak

Nevydávejte se zbytečně ze svých sil, Raci. Možná se budete chtít dotknout kontroverzní otázky, která mezi vámi již nějakou dobu visí ve vzduchu, zůstávejte však v propojení se svým srdcem. Naladíte-li se na své nitro, vše se bude vyvíjet v přátelském duchu.

Lev

Víkend strávíte v uvolněné atmosféře. Ideální jsou sportovní aktivity jako je turistika nebo nějaký kolektivní sport. Všechny starosti uplynulých dnů vás opustí a vy strávíte příjemný čas se svou láskou.

Panna

Váš partnerský a milostný život se stane vaším hnacím motorem, díky němuž budete překypovat dobrou náladou. Proto si nezapomeňte se svou drahou polovičkou naplánovat zábavný výlet. A klidně pozvěte i vaše společné přátele!

Váhy

Víkend přinese zajímavé aktivity, díky kterým se konečně na chvíli odreagujete od každodenních starostí. Čeká vás příjemně strávený večer v náručí vaší lásky. 

Štír

Nechte se vést svým srdcem, Štíři. Kam vás to tento víkend láká? Zkuste se na chvíli odpoutat od povinností a vydejte se společně s vaší láskou na dobrodružný výlet. Vaše srdce je vaším nejlepším průvodcem.

Střelec

Po náročném týdnu plném hádek a rozporů se o víkendu konečně propojíte v harmonické atmosféře. Dopřejte si relaxační odpoledne a vychutnejte si láskyplné usmíření.

Kozoroh

Na nic nečekejte a projevte drahé polovičce svou lásku. Hledejte způsoby, jak nejlépe vyjádřit, že vám na vašem partnerovi tolik záleží. Každý občas potřebujeme slyšet, že si nás někdo cení. 

Vodnář

I když potřebujete dokončit své pracovní záležitosti, udělejte si alespoň večer čas na svou lásku. Čas, který věnujete společným činnostem, se vám určitě vyplatí. Odpočinete si a zároveň potěšíte svou drahou polovičku, což se rozhodně počítá.

Ryby

Nechte si splnit svá tajná přání, milé Ryby. Věnujte se činnostem, které vám přináší společné potěšení. Víkend bude naplněný důvěrnými rozhovory a partnerskou vášní.

 

Zdroje: