Chcete zaujmout muže ve znamení Vah? Přečtěte si, co muži Váhy hledají u žen

Chcete zaujmout muže ve znamení Vah? Přečtěte si, co muži Váhy hledají u žen
Každý ve svém potenciálním partnerovi hledá něco jiného než další člověk. Muži narození ve znamení Váhy nejsou výjimkou, přičemž existuje několik věcí, které v ženách hledá každý muž ve znamení Vah. Podívejte se, co to je.

Chtějí někoho, s kým by vypadali dobře

Nezáleží na tom, jak hodně vám na vzhledu vašeho partnera nesejde, pokud mají čisté srdce, mužům vahám na vzhledu rozhodně záleží. Proto se o sebe tak hodně stará. Chce, aby mu partnerka skládala komplimenty o jeho vzhledu. Mají rádi, pokud jim krásná žena řekne, že jsou krásní a vypadají k světu. Hledá inteligentní ženu, která dobře vypadá a umí se dobře oblékat, která je soběstačná a nepotřebuje nikoho, kdo by rozhodoval za ni. Hlavně musí být k tomu všemu poctivá a toužit po spravedlnosti, jinak se nechytá.

Musíte být vtipní, láskyplní a umět si hrát se svým partnerem, zdroj: PhotoSunnyDays / Shutterstock

Vtipnou povahu i lásku

Pokud si chcete získat srdce může ve znamení Vah, zde je jednoduchý návod: Musíte být vtipní, láskyplní a umět si hrát se svým partnerem (ne ho využívat či zneužívat jeho dobroty, ale být hraví, rozumět si spolu). Pokud oplýváte humorem, srdce muže narozeného ve znamení Vah si zasloužíte. Pokud ještě k tomu máte dobré srdce a přejete ostatním jen to nejlepší, jakmile si toho tento muž všimne, začne opravdu uvažovat o budoucnosti s vámi, pokud je jeho srdce nezadané. Pokud se vám podaří ho přesvědčit, že vy jste pro něj nejlepší, můžete se těšit na uznání a láskyplný vztah v dobrém i ve zlém.

Žádnou konfrontaci

Jediná věc, kterou tito muži nenávidí, je nespravedlivé jednání. Pokud si chcete získat srdce jednoho z nich, neměli byste vyhledávat problémy ani problémy nechávat, aby vyhledaly vás. Jsou to mírumilovné bytosti, kteří nemají rádi konfrontace, takže pokud jste typ člověka, který všechno řeší po zlém, v žádném případě se k tomuto typu pánů nehodíte. Žena by si měla nechat říci, pokud dělá něco špatně, protože muži Váhy to s Vámi budou myslet vždy dobře.

Nikdy by neudělali nic, co by vám mohlo uškodit, alespoň ne vědomě. Nemají rádi drby a nikdy nešíří fámy o ostatních. To samé očekávají i od vás. Nikdy vám neodpoví hned, protože jsou nerozhodní a hodnotí, který scénář v jejich hlavě bude ten nejvhodnější ke zdárnému vyřešení situace.

Inteligenci

Váhy jsou jedno z nejinteligentnějších hvězdných znamení. Z tohoto důvodu muži narozeni v tomto znamení očekávají to samé od žen, jelikož hledají ženu sobě rovnou. Hloupé připomínky nejsou ničím, co by si přáli poslouchat od rána do večera.

Hledají ženu, se kterou by si mohli celé dny povídat o smysluplných věcech. Žena, která si o všech okolo myslí, že jsou mnohem méně inteligentní než ona, ho přitahovat nebude, jelikož její postoj vypovídá dostatečně o její inteligenci.

Zdroj článku: