Partnerský horoskop na víkend 8. - 9. ledna: Zamilovaní Berani, Raci středem pozornosti, zaneprázdnění Kozorozi

Partnerský horoskop na víkend 8. - 9. ledna: Zamilovaní Berani, Raci středem pozornosti, zaneprázdnění Kozorozi
Tento víkend bude zaručeně plný vášně, proto pozor s kým se jej rozhodnete trávit. Můžete se snadno zapomenout v práci, na večírku nebo v náruči někoho jiného.

Beran

Neskutečně se zamilujete, Berani. Možná neodoláte pokušení a padnete do náruče někoho, kdo vás už dlouho přitahuje. Váš trvalý partnerský vztah projde zkouškou. Pokud je dostatečně silný, tak vám vaše láska nedovolí učinit chybný krok. 

Býk

Víkend do vašeho vztahu přinese ještě více vášně. Pokud přemýšlíte o tom, kam se svým milencem vyrazit, abyste vašemu vztahu dodali větší náboj, nemusíte se namáhat. Ve vašem milostném životě se budou dít divy, i když zůstanete doma.

Blíženci

Tento víkend se s partnerem poznáte ještě hlouběji. V sobotu večer se nenechte nikým rušit. Zajistěte dokonalé soukromí, vytvořte si romantickou atmosféru a hýčkejte se. Najít si na sebe čas jen pro vás dva je velmi důležité.

Rak

O víkendu se snadno stanete středem pozornosti. Ujasněte si však rozdíly mezi láskou, sympatií a vášní. Ujistěte se, že vám na této osobě opravdu záleží, dříve než podniknete něco, čeho byste později mohli litovat. 

Lev

Se svou láskou zatoužíte po dobrodružství a můžete mít chuť vypravit se někam, kde vám spolu bude báječně. I když přesně víte, které místo by to mohlo být, dejte prostor i své drahé polovičce. Nechte se překvapit.

Panna

Tento víkend se váš domov může proměnit v nejromantičtější místo na světě. Jen si dejte pozor na žárlivé scény, které by mohly veškerou romantiku zastínit daleko dříve, než stačíte připravit večeři při svíčkách.

Váhy

Tento víkend přináší do vašeho vztahu rovnováhu. Pokud jste se v poslední době vydávali z energie, dovolte partnerovi, aby vám pomohl dostat se zpět do své síly. Možná je příliš zaneprázdněný na to, aby si to uvědomil. Pak je naprosto v pořádku vyslovíte-li své přání. 

Štír

Snadno se zapomenete v práci, v ateliéru nebo při skleničce s přáteli. Myslete také na to, kdo vás čeká doma. Bylo by škoda začít víkend nedorozuměním. Začněte den tím, že uděláte pro svou lásku něco pěkného. 

Střelec

Je před vámi dobrodružný a vášnivý víkend, Střelci. Plánujete-li se svou drahou polovičkou vyrazit někam do hor, budou to vzrušující a nezapomenutelné dva dny!

Kozoroh

V poslední době jste byli v jednom kole a víkend jste téměř neznali. I když může být těžké se ze dne na den zastavit, alespoň začněte přibrzďovat. Co vám pomůže k tomu, abyste se cítili uvolněněji? Zhluboka se nadechněte a vnímejte lásku po svém boku. 

Vodnář

Pokud máte něco na srdci, sdělte to partnerovi se vší citlivostí a něhou. Tento víkend je pro vás důležitý odpočinek. Proto si neplánujte žádné náročné akce a nechte si více prostoru pro spontánní aktivity. 

Ryby

Pokud vnímáte rozpor mezi chutí do práce a touhou zůstat se svou drahou polovičkou, přemýšlejte nad tím, jak byste mohli svého partnera zapojit do svých aktivit. Možná vám může s něčím pomoci nebo na vás počkat s romantickou večeří. Neostýchejte se a vyjádřete svá přání.

 

Zdroj: