Která znamení budou v roce 2023 naplněna láskou nejvíce?

Která znamení budou v roce 2023 naplněna láskou nejvíce?
Pro většinu lidí je láska to nejdůležitější, o co jim jde, a nesmí chybět v žádném horoskopu. Nový rok už nám pomalu klepe na dveře a jistě jste zvědaví, jaký bude. Najdete svoje znamení mezi těmi, která budou naplněná láskou nejvíce?

Minulé roky nejspíše velmi zamávaly se vztahy většiny z nás. Někteří lidé se kvůli dlouhé karanténě i rozešli, někomu to naopak pomohlo vztah upevnit a posunout se na další úroveň (například společné bydlení) mnohem dříve, než by se sami odhodlali. Tyto časy jsou však naštěstí za námi a nyní před námi stoji nový rok 2023. Některým znamením bude přát velké štěstí, díky kterému se jim budou napravovat škody předchozích let mnohem snáze.

Beran (21. 3. –⁠ 21. 4.)

Strach je ve vztazích jedna z největších překážek. Vy jste si možná prošli něčím traumatickým, kvůli čemu nyní máte potíže s otevíráním se druhým lidem, možná jste si dokonce řekli, že už nikdy žádný vážný vztah nechcete mít. Ale zanevřít nad něčím tak krásným, jako je vztah dvou lidí, kteří se milují a vzájemně si důvěřují, je něco, co nejde dlouhodobě udržet. Dřív nebo později stejně po nějakém vztahu zatoužíte a potlačovat to nemá smysl. Neznamená to, že byste na sebe měli nějak tlačit. Tento rok však u vás dojde k velkým změnám a vy byste se jim neměli bránit.

Vesmír pro vás připravil setkání s osobou, která vám dokáže, že existují lidé, jimž můžete svoje srdce svěřit. Mějte ho proto otevřené, další příležitost se vám nemusí naskytnout jen tak. Ačkoliv to může chvíli trvat, pomůže vám zahojit vaše staré rány.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Láska vám dlouho chyběla a vy za sebou máte těžké období. Nový vztah jste si dlouho přáli, ale taky o sobě víte, že máte vysoké nároky –⁠ na sebe i na druhé. Kvůli tomu je vaše hledání partnera komplikovanější než u druhých, ze svých standardů neradi slevujete. Může se vám ale stát, že kvůli tomu nedáte šanci někomu, kdo na špatného kandidáta vypadá pouze na první pohled. 

Vaše důvěra v to, co chcete, je jistě klíčová pro hledání stabilního vztahu, nicméně hlídejte si, abyste lidem skutečně dávali šanci plně ukázat, jací doopravdy jsou. Pomoct vám může, když se budete svěřovat nějakému blízkému příteli, který by nad tímto mohl mít nadhled.

Buďte však klidní. Váš cíl je jasný a je správný. Na vážný vztah jste připraveni a vesmír dělá vše pro to, aby vám ho dal. Učíte se mít rádi sami sebe a to je zásadní. Díky tomu bude vaše láska nesmírná a vašemu novému vztahu nebude nic bránit. Jestliže jste se již poučili ze svých minulých chyb, nyní vás již téměř nic nepřekvapí, a můžete se tak těšit na harmonický vztah.

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 2.)

V posledních měsících jste se hodně zaměřovali na budování vaší kariéry nebo na plnění nějakých jiných dlouhodobých projektů, pilně jste studovali do školy. Zkrátka jste na randění neměli čas a vlastně ani pomyšlení. Sem tam nějaký večer vás to popadlo, myšlenka, že byste se teď mohli tulit s partnerem u televize. Neztráceli jste nad tím však hlavu a připomněli si, co je pro vás důležitější. Pomalu se ale stáváte připravenější rozdělit vaši pozornost i na jiné cíle –⁠ třeba i na partnera.

Uvědomíte si totiž, že vám ta mezera ve vašem životě skutečně začíná vadit a rádi byste sdíleli svůj život s někým druhým, kdo vám pomůže. Osamocený život je skvělý na soustředění se na sebe a osobní růst, nicméně často není praktický a můžou vás začít unavovat i takové věci, jako je neustálé vaření pouze pro sebe, a úklid vám také zabere spoustu času, když se o něj nemáte s kým dělit. Jakmile k této myšlence dojdete, věřte, že jste připraveni. Nic pak tomu rozvinout krásný, milující a dlouhodobý vztah bránit nebude.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Ačkoliv vaše vztahy poslední dobou provázely spíše neshody a někdy to možná vypadalo, že nejlepší cesta pro vás oba bude se rozdělit, v příštím roce dojde k úplnému obratu. Za všemi mraky vždycky čeká slunce, aby mohlo vysvitnout. Nic špatné netrvá věčně, pamatujte na to. Pokud vám na vaší drahé polovičce skutečně záleží, vydržte to. 

V příštím roce vás chytne nová tvořivá energie, která vám v tomto pomůže. Uděláte dobře, když si vyhradíte více času na činnosti, které vás nabíjí energií, protože pak půjdete do jakékoliv výzvy, aniž byste měli nutkání z ní utéct. Váš vztah je výjimečný a za udržení rozhodně stojí.

Jestliže jste však v poslední době žádné spory se svou polovičkou neměli, tak patříte mezi šťastlivce. Ani v následujících měsících vás totiž žádné hádky nečekají a vy si plně můžete užívat harmonického vztahu beze strachu. Budete mít ideální podmínky pro posunutí vztahu na novou úroveň, a pokud přemýšlíte o nějakém velkém společném kroku, teď je ten správný čas.

vztah
Zdroj: Aleksandar Karanov / shutterstock | vztah

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Váš rok 2023 pro vás bude v oblasti lásky a vztahu velice stabilní. Pokud máte partnera, vesmír posvětí vaši komunikaci. Nebudete mít problém vykomunikovat složité situace a rozdílné názory. Prošli jste si mnohými zkouškami a nyní se cítíte dobře. Naučili jste se mít rádi sebe a poučit se z chyb. Víte, kdy máte ve svém vztahu ustoupit a kdy si naopak stát za svým. K tomu je potřeba velkého sebevědomí a důvěry ve vašeho partnera. I vás partner musí věřit vám, a tak nečiňte kroky, které by mohly tuto důvěru podkopat.

Jestliže na svého vyvoleného teprve čekáte, dlouho se vám může zdát, že vám štěstí nepřeje. Zkoušíte to již dlouho a možná máte chuť si dát od randění pauzu, vytrvejte ale. Prožívejte tu lásku, která k vám přichází i přes tato krátkodobá setkání. Neberte nepodařená rande jenom jako promarnění energie, určitě na nich jde najít i něco hezkého. Zaměřte se na to. I z krátkodobého zamilování jde těžit. Pokud se udržíte takto pozitivní, ještě letos se dočkáte. Budete díky tomu vyzařovat ty správné vibrace.

Zdroj článku:
  • autorský text