Horoskop na rok 2023 pro Váhy: Klíčové bude udržet balanc mezi rodinou a prací

Horoskop na rok 2023 pro Váhy: Klíčové bude udržet balanc mezi rodinou a prací
Rok 2022 se pomalu chýlí ke konci a o slovo se již začíná hlásit nadcházející rok 2023. Co v něm asi čeká na Váhy? Nová láska? Povýšení v práci? Nebo snad neúspěchy? Dozvíte se v našem horoskopu.

V nadcházejícím roce kolem vás bude nadbytek optimismu, štěstí a nových příležitostí. Pozor ale na nalezení a udržení rovnováhy mezi prací a rodinou – v tomto ohledu vás čeká spousta práce. Čeká vás hrbolatá cesta, ale na jejím konci se dočkáte slibné odměny v podobě spokojeného a klidného života. Neztrácejte naději – vašimi silnými stránkami jsou intelekt a schopnost okouzlit. Využijte je tedy naplno!

Láska

Pro muže a ženy ve znamení Vah bude nový rok v lásce přívětivý a přínosný. S partnerem si užijete skvělé chvíle. Začátkem roku budete ve vztahu zkoušet nové věci. Na místě je také naplánovat oduševnělý výlet či dovolenou. V první polovině se navíc vyřeší milostné problémy všeho druhu. Pro nezadané přinese rok 2023 plno příležitostí a šancí chopit se nového vztahu. Nejlepší příležitost pro to pak bude okolo října.

Na konci roku se však dostaví výkyvy nálad. Berte je pouze jako dočasné, jelikož postupně pominou. Váhy budou příští rok trpět poměrně výraznými výkyvy nálad. Platí zde poučka, že se se vším nejlépe vyrovnáte sami. Snažte se tím tedy řídit a váš vztah s partnerem či partnerkou bude jen prosperovat.

Pro nezadané Váhy, přinese rok 2023 plno příležitostí pro nový vztah. Zdroj: fizkes / Shutterstock

Finance

Po finanční stránce budete mít dobrý rok. Hned od počátku díky vlivu Marsu budete svědky hospodářského růstu a rozvoje. S tím pak bude souviset i vás finanční růst. Ať už se bude jednat o investice spojené s nemovitostmi nebo o nějaký majetek, jako je zlato, šperky apod. Ulevit si mohou lidé ve znamení Vah, kteří byli pod tlakem půjček nebo úvěrů. Třetí čtvrtletí by však mohlo být z hlediska peněz poměrně kruté. Zřejmě jste však lidé moudrého rozumu a některá správná rozhodnutí vás ze všech problémů a komplikací dostanou. Investice musí být tou poslední možností, kterou byste v tomto období měli zvolit, protože nebudou tak plodné, jak vypadají.

Kariéra

Klíčem k úspěchu je pro vás trpělivost a oportunistický přístup. Kariérní horoskop na rok 2023 pro Váhy říká, že i když vás Saturn bude od začátku zkoušet na každém kroku, čeká vás příznivý rok z hlediska profese, vzdělání i podnikání. Je zřejmé, že cesta bude plná zádrhelů a příkopů. Všechna předsevzetí a plány, které si pro sebe připravíte, však zvýší pravděpodobnost, že v dlouhodobém horizontu dosáhnete velkých výšin a úspěchu.

Po zbytek roku bude v ohledu kariéry hrát hlavní roli planeta Merkur. Ovlivní nejen vaše komunikační schopnosti, ale také váš úsudek, což by vás mohlo zatáhnout do drobných zmatků a problémů. Všechny tyto věci ovlivní váš výkon v práci, zejména u lidí, kteří hledají práci nebo začínají svou kariéru.

Vahy, domácí starosti se budou týkat spíše vašich rodičů. Zdroj: SpeedKingz / Shutterstock

Rodina

Hrbolatá cesta plná jam a pádů vás neopustí ani v rodinných záležitostech. Podle horoskopu bude první polovina roku pro vás i vaši rodinu poněkud náročná. Planeta Mars vám pomůže neohroženě a pevně čelit všem životním potížím a problémům. Domácí starosti se budou týkat spíše vašich rodičů. Někteří z vás by se s nimi mohli dostat do sporů, zatímco mnozí by se mohli potýkat s vzestupy a poklesy svého zdraví.

Pokud se však na věc podíváme z širšího hlediska, v rodině nedojde k žádným vážným ztrátám či incidentům. Ve druhé polovině roku pak vstoupí do vašeho života mír a harmonie. Rozpustí všechny problémy a potíže z vašeho rodinného světa a pomohou vám vést život ve shodě s rodinnými příslušníky.

Zdraví

Pokud vstoupíte do roku 2023 nemocní, budete muset být ostražití až do jeho konce. Musíte zůstat pozitivní a věřit terapiím a lékařským praktikám. Je také třeba odstranit mentální blok, který máte, protože planeta Jupiter se o vás postará a ochrání vás před jakýmikoliv zraněními či úrazy. Zhruba ve druhé čtvrtině nového roku se tak Váhy zbaví všech vleklých zdravotních problémů, jako jsou bolesti těla, psychické vyčerpání, úzkost apod. Vyvarujte se nezdravého stravování a pravidelně cvičte jógu a/nebo meditujte. To vás uchrání od pesimismu a dlouhodobě se vám zlepší kondice a zdraví. Fyzicky se můžete kolem konce roku cítit vyčerpaní.

Mohly by se objevit i potíže spojené s trávicím a nervovým systémem. Možnost, že se tak stane, bude vysoká u lidí, kteří se hodně stresují nebo si nehlídají, co denně konzumují. Stres může také potrápit vaši imunitu. Ze zdravotního hlediska by posledních několik měsíců mohlo pro lidi v tomto znamení zvěrokruhu vypadat krutě. Horoskop však říká, že vaše nálada zůstane i přesto veskrze pozitivní.