Horoskop na září pro zadané: Rybám bude chybět opora od partnera, Býky čeká zklamání

Horoskop na září pro zadané: Rybám bude chybět opora od partnera, Býky čeká zklamání
Zajímá vás, co přináší měsíc září v oblasti partnerských vztahů? Jste právě ve vztahu a zajímalo by vás, jak váš vztah ovlivní hvězdy v novém měsíci? Pak si přečtěte tento unikátní horoskop na měsíc září!  

Beran 21. 3. – 20. 4. 

V oblasti vztahů vás během září nečeká příliš idylických chvil. Budete na vašem vztahu hledat chyby a vše zbytečně nafukovat. Mezi vámi tak bude téměř po celý měsíc panovat napětí. Prospěje vám, když si partnera vyslechnete a zaujmete jiné stanovisko než dosud. 

Býk 21. 4. – 21. 5. 

Býci se ve vztahu začátkem měsíce dočkají jistého zklamání. Máte pocit, že vás partner neposlouchá a dělá si, co chce. Vše, co jste si idealizovali, jako by se rozplynulo. Chtěli byste váš vztah posunout, ale postoj vašeho partnera stagnuje. Na ničem nelpěte a dejte tomu čas, partner si brzy uvědomí, co ve vás má! 

Blíženci 22. 5. – 21. 6.  

Nový měsíc pro vás znamená příval nové pozitivní, a zvláště sexuální energie! Uvědomíte si svou přitažlivost a partner vám bude ležet u nohou, což si patřičně užijete. V druhé polovině měsíce budete mít sklony k podrážděnosti, což se může odrazit i na vašem vztahu. Vyvarujte se chyb z minulých vztahů, protože jeden špatný krok už nelze vrátit zpět! 

Rak 22. 6. – 22. 7. 

Na Raky se tento měsíc konečně usměje štěstí! V partnerském životě zažíváte šťastné období a zdá se, že je vše zalité sluncem. Váš partner vám opětuje city a lásku vám dá dostatečně najevo. Máte konečně pocit, že je vše tak, jak má být, a že jste našla toho pravého!

Lev 23. 7. – 22. 8. 

V září se budete pohybovat v neustálé společnosti lidí a měli byste si dát pozor hned na několik úskalí. Doma máte tolerantního partnera a vy občas zneužíváte jeho důvěry. Dávejte si větší pozor, s kým přijdete do kontaktu, a co už překračuje veškeré meze, i vašemu partnerovi může jednou dojít trpělivost! 

Panna 23. 8. – 22. 9. 

Panny se mohou těšit na příjemné zážitky v partnerském vztahu! Hvězdy jsou nyní v dobrém postavení a slibují harmonii nejen ve vztazích. Pozor si dejte na svou náladovost, ať si zbytečně nepokazíte hezký vztah s partnerem. Také přílišná upřímnost nemusí být vašemu partnerovi příjemná, tak si to nepokazte! 

Příjemné zážitky ve vztahu.

 

Váhy 23. 9. – 23.10. 

Už dlouhodobě nejste spokojení s tím, jak se k vám chová váš partner. Připadá vám, že nebere vážně nic z toho, co mu říkáte, a neposlouchá vás. Nebojte se, dlouhého trvání to mít nebude. Váš partner si uvědomí, že máte v tom, co říkáte, pravdu. Vy se však během září hodně uzavřete a nebudete chtít řešit nic vážného. 

Štír 24. 10. – 22. 11. 

V září budete zažívat poměrně těžké období. Uvědomíte si, že váš protějšek není takový, jak jste si mysleli, a moc se k sobě nehodíte. Začnete přemýšlet nad tím, zda byste se neměli porozhlédnout po někom vhodnějším a tuto situaci začnete řešit i se svými přáteli. Nebojte, vše má svůj čas a správná cesta se vám brzy ukáže! 

Střelec 23. 11. – 21. 12. 

Střelci budou celý měsíc se svým protějškem hodně bojovat. Vy ani váš partner nejste schopni kompromisu a váš vztah to hodně nalomí. Stále dokola řešíte to samé a vás to už přestává bavit. Pokud se chcete vyhnout nejhoršímu, musíte ustoupit a začít věci otevřeně řešit. Do konce měsíce by tak mohla velmi rychle mezi vámi dohasnout jiskra. 

Kozoroh 22. 12. – 20.1.  

Měsíc září pro Kozorohy představuje období plné zábavy a lásky! Máte radost, že k vám partner vzhlíží a naslouchá vám. Po dlouhé době se cítíte plně milovaní a vy si to budete naplno užívat! Váš současný vztah je pravděpodobně tím pravým, a proto na něm nezapomeňte pracovat! 

Vodnář 21. 1. – 20. 2. 

Postavení hvězd v září je pro Vodnáře více než pozitivní! Nemusíte se obávat žádného odmítnutí a zlomeného srdce. Se svým partnerem se rozhodně nebudete nudit a také budete společně více chodit do společnosti, což oběma prospěje. Navzájem se budete hodně obohacovat.

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

Pro Ryby září nepředstavuje příliš radostné období v oblasti vztahů. Bude vám chybět od partnera opora a budete mít pocit, že jste na vše sami. Pomůže vám dobrý přítel, kterému se můžete svěřit a dobře vám poradí. Rozhodně se neunáhlujte, protože vše má řešení!  

Zdroje článku: